Αστρολόγος προβλέψεις 30/06 Κυριακή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Αστρολόγος προβλέψεις 30/06 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, ορίζει αυτή την περίοδο ως περίοδο άνεσής σας!

Πάρτε ενέργεια από την οργάνωση και τακτοποίηση της «φωλιάς» σας. Φροντίστε όλα όσα χρειάζεστε για να νιώθετε ασφάλεια. Ίσως σας φέρνει λίγη νοσταλγία η σκέψη του σπιτικού σας, των ριζών και του παρελθόντος!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό. Απολαύστε τις στιγμές μαζί τους. Αυτό το σαββατοκύριακο έχει πολλές τέτοιες συγκυρίες – και έχετε πολλά να πείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Κυριακή δεν θα είναι τόσο έντονη μέρα όσο το Σάββατο. Θα προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο προσωπικό χρόνο και για να κάνετε πράγματα που σας αρέσει να κάνετε. Θα ήταν ωραίο να συναντηθείτε με φίλους ή να μιλήσετε με φίλους για μια ιδέα ή ένα εγχείρημα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

Πολλοί από εσάς θα θυμούνται αυτή την ημέρα λόγω κάποιου γεγονότος οικονομικής φύσεως. Σήμερα κάντε τρία καλά πράγματα χωρίς να καυχηθείτε για αυτά.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 30/06 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με συναντήσεις ή συνομιλίες. Θα έχετε επαφές με διάφορους ανθρώπους, σχετικά με σημαντικά ερωτήματα για εσάς. Οι σχέσεις σας με τις γυναίκες, που δεν θα είναι απαραίτητα συγγενείς σας, θα έχουν καλή εξέλιξη. Στην ερωτική σας ζωή θα βιώσετε παρεξηγήσεις, αλλά με τακτική και διπλωματία θα καταφέρετε γρήγορα να κατανοήσετε την κατάσταση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα παρακολουθήσετε γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους που γνωρίζετε. Αυτοί είναι πιθανόν να ζουν αλλού ή να βρίσκονται προσωρινά μακριά από εσάς. Την Κυριακή θα συναντήσετε παλιούς φίλους ή θα λάβετε νέα σχετικά με αυτούς. Οι ευχάριστες εκπλήξεις εξαιρούνται.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα αφιερωθείτε στην εξέλιξη σημαντικών σχεδίων και δεσμεύσεων. Σε γενικές γραμμές, η οικονομική εξέλιξη της μέρας θα είναι ευνοϊκή, αν έχετε τέτοιου είδους δεσμεύσεις. Δεν αποκλείονται νέα ή εμπειρίες που θα αφορούν μια παλιά, μονόπλευρη ή ανεκπλήρωτη ερωτική σχέση.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/06 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα προσπαθήσετε να κάνετε περισσότερη δουλειά. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την επίλυση σύνθετων καταστάσεων και προβλημάτων. Εάν κάνετε οποιεσδήποτε συζητήσεις ή αν έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα, προσέξτε μην κάνετε λάθη ή μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Μπορεί να εκπλαγείτε από νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia