Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Πέμπτη

evdomadiaies-2430314

Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Εκεί συγκατοικεί με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο.

Οι δυνάμεις των ισχυρών! Ό,τι ορίζεται ως σύστημα! Αυτό αντιπροσωπεύει αυτή η τριάδα, που σας παράσχει όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τα δικά σας συστήματα!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Τοξότη. Η προσοχή σας στρέφεται στη μόρφωση και την εκπαίδευση γενικότερα. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να μάθετε κάτι καινούργιο… Μήπως στον τομέα της τεχνολογίας;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Πέμπτη είναι καλή μέρα για να σημειώσετε πρόοδο στην εργασία ή να αναπτύξετε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις: Προωθήστε την δουλειά σας, επενδύστε σε νέες ιδέες ή ξεκινήστε κάτι καινούργιο. Αφήστε ελεύθερες τις πιο βαθιές σας επιθυμίες και ιδέες. Εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας. Μην περιορίζεστε για κανέναν λόγο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/07 Λόγια αγάπης – Προτάσεις γάμου

prodosiaΟι νέες γνωριμίες θα σας προσφέρουν ξεχωριστά συναισθήματα ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αποφύγετε τις καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση ή την αίσθηση ότι είστε εγκλωβισμένοι. Επιδιώξτε τους στόχους σας με τόλμη. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από κάποιο απροσδόκητο χρηματικό ποσό ή από καλά νέα οικονομικού χαρακτήρα. Τυχόν αναπάντεχα γεγονότα, θα προέλθουν κυρίως από τον χώρο εργασίας σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή είναι μια ευνοϊκή μέρα για σχεδόν οποιοδήποτε εγχείρημα. Θα βιώσετε ενδιαφέρουσες στιγμές στην ερωτική ή την οικογενειακή σας ζωή. Η Πέμπτη ευνοεί τις σχέσεις με τους συγγενείς σας. Μπορεί να χαρείτε με κάποια χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορεί να εμπλακείτε σε προβλήματα συγγενών ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σας. Το καλό είναι ότι θα καταφέρετε να βρείτε λύση σε ένα περίπλοκο πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές, η μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών σας σχεδίων. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε ή να κάνετε λάθη από απροσεξία.

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη είστε αποφασισμένοι να βγάλετε από τη ζωή σας αναποτελεσματικές επαγγελματικές δεσμεύσεις και σχέδια. Επικεντρωθείτε σε εγχειρήματα που φέρνουν μικρά αλλά ασφαλή κέρδη. Είναι μια καλή φάση για αισιόδοξους ανθρώπους σαν εσάς. Ξέρετε ότι η κάθε μέρα είναι μοναδική με τις καλές ή τις δύσκολες στιγμές της. Οι γυναίκες θα είναι σε καλύτερη θέση να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα, από όσο οι άνδρες.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη τα πράγματα θα εξελιχθούν με αργούς ρυθμούς. Θα απαιτήσουν από εσάς να προσέξετε κατά την εκτέλεση των επαγγελματικών καθηκόντων. Είναι πιθανό να βρεθείτε προ εκπλήξεων, για αυτό αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή την αλαζονεία. Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια σημαντική συνάντηση για εσάς. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη νομικών ή δικαστικών υποθέσεων. Οι άντρες θα χαρούν με μια επιτυχημένη αγορά ή με κάποιο δώρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75