Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Τρίτη

arithmologia

Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Λέοντα ευνοεί τις κινήσεις σας και σας ενθουσιάζει η πορεία τους. Είναι η καλύτερη στιγμή για να γίνετε δημιουργικοί, καταθέτοντας όλα τα προσόντα και ταλέντα σας!

Αυτή είναι η τελευταία μέρα του Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Κάνει την στάση του για να γυρίσει ορθόδρομος, σχεδόν ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη αύριο στον Λέοντα. Τέλος καλό, όλα καλά: Ακριβώς τη στιγμή για νέα ξεκινήματα!

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο. Συνεχίστε να επεξεργάζεστε όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε καλά και άνετα. Έτσι θα είστε έτοιμοι για να αναλάβετε δράση γρήγορα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα ασχοληθείτε με επείγουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αγνοήσετε λόγω άλλων δεσμεύσεων, που σχετίζονται κυρίως με την προσωπική σας ζωή. Τα τρέχοντα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εκπλήξουν και θα είναι το αποτέλεσμα παρελθόντων γεγονότων από τις προηγούμενες ημέρες.

Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων με ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Οποιεσδήποτε εκδηλώσεις εξαπάτησης θα έχουν απροσδόκητα μακροχρόνιες αρνητικές επιπτώσειςγια εσάς. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τους άντρες νεαρής ηλικίας για την ερωτική τους ζωή και για τη διασκέδασή τους.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα είναι σημαντικό να σκεφτείτε πριν λάβετε μια απόφαση που αφορά εργασία ή ταξίδια. Οι υποθέσεις που θα προκύψουν στο σπίτι σας θα είναι σημαντικές και επείγουσες. Να συμπεριφερθείτε με σοβαρότητα και να μην σπαταλάτε το χρόνο και την ενέργειά σας. Σήμερα, διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα εκτός του σπιτιού σας θα αποβούν ιδιαίτερα σημαντικά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη υποθέσεων ιδιοκτησίας. Θα μπορέσετε να επιλύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα στο σπίτι ή τη γειτονιά σας. Είναι πιθανό να εισπράξετε κάποια χρήματα αλλά όχι κάποιο μεγάλο ποσό. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, αλλά μην το παρακάνετε με τις ιδιοτροπίες σας (ειδικά αν είστε γυναίκα).

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε να φορτωθείτε με πολλές υποχρεώσεις. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει σημαντικά γεγονότα ή αποφάσεις σχετικά με την εργασία, τα ταξίδια ή την προσωπική σας ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα ασχοληθείτε με τα προβλήματα κάποιου συγγενή σας.  Σήμερα αποφύγετε να υποκύψετε στα συναισθήματά σας στις επαφές και τις συνεργασίες σας με άλλους ανθρώπους. Θα υπάρξουν εντάσεις στη συζήτηση με ένα άτομο για επαγγελματικά θέματα. Όποιο πρόβλημα και αν προκύψει σήμερα, θα καταφέρετε να το επιλύσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia