Αστρολόγος προβλέψεις 30/08 Κυριακή

oneira-katigories

Αστρολόγος προβλέψεις 30/08 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Με τη διαμονή του στην Παρθένο αυτή την περίοδο, ο ζωοδότης πλανήτης απαιτεί να βάλετε σε σειρά τη ζωή σας!

Στήστε ένα πρόγραμμα που θα κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας. Στόχοι σας είναι η υγεία και η ευτυχία… Τα χρήματα μπορούν να τα ενισχύσουν όλα, φυσικά!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Για να αντεπεξέλθετε σε πιθανές δυσκολίες χρειάζεστε εστίαση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής στην Παρθένο θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Προσπαθήστε να εμπνέεστε, όχι να εκτρέπεστε!
Και με τη Σελήνη στον Υδροχόο, αποζητάτε περισσότερη ανεξαρτησία. Αν επιστρατεύσετε τα ταλέντα σας, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα!

zwdia-zvdia-alex

Την Κυριακή αφιερώστε χρόνο για να διαλέξετε τα ρούχα που θα φορέσετε στη διάρκεια της εβδομάδας: Από σήμερα και για τις επόμενες επτά ημέρες θα είναι πολύ σημαντικό το πώς φαίνεστε. Τα σημερινά γεγονότα σας συνδέουν με απροσδόκητα άτομα, θα βρεθείτε σε καταστάσεις που η εμφάνιση θα παίζει σημαντικό ρόλο. Θα έχετε συναντήσεις ή συζητήσεις, κυρίως με άτομα που αναζητούν κάποιον σαν εσάς για να μοιραστούν προσωπικές εμπειρίες ή ανησυχίες. Μην είστε εγωιστές, μην ασχολείστε μόνο με τα δικά σας προβλήματα. Η καλή διάθεση στο σπίτι θα εξαρτηθεί από εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Κυριακή θα έχετε μια συνάντηση ή συζήτηση με ένα άτομο που ζει σε άλλο μέρος. Να περιμένετε καλά νέα για τους συγγενείς σας. Στην ερωτική σας ζωή θα βιώσετε απρόβλεπτες εμπειρίες. Μην ζείτε με την ελπίδα ενός παλιού έρωτα. Αναζητήστε μια νέα σχέση.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή έχετε δεσμεύσεις που αφορούν προβλήματα στο σπίτι: Επισκευές, βελτιώσεις και άλλα. Ζήστε ήρεμα σήμερα ακολουθώντας τη φυσική πορεία των γεγονότων. Αγχωτικές καταστάσεις θα είναι αποτέλεσμα αποφάσεων που πήρατε, βασισμένοι στα συναισθήματά σας. Μην κάνετε μεγάλα σχέδια σήμερα, γιατί κανένα δεν θα πραγματοποιηθεί.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες γεγονότων που βιώσατε στη διάρκεια της εβδομάδας. Η μέρα υποδεικνύει σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις στην οικογένειά σας. Οι οικονομικές υποθέσεις θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Ένα σημαντικό γεγονός για μια γυναίκα της οικογένειας θα μονοπωλήσει την προσοχή και το χρόνο σας. Τα καλά νέα ή οι ευχάριστες εκπλήξεις, θα αφορούν ένα άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας: Για την εμφάνισή σας, για άσκηση, για τον προγραμματισμό προσωπικών σχεδίων ή για να ανακάμψετε μετά από την κοπιαστική εβδομάδα. Δείξτε περισσότερη φροντίδα και στα άτομα γύρω σας ή σε όσους έχουν ανάγκη. Ένα σημαντικό γεγονός για μια γυναίκα θα τραβήξει την προσοχή σας με κάποιο τρόπο. Ένα όνειρό σας θα κρύβει κάποιο ξεχωριστό μήνυμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9