Αστρολόγος προβλέψεις 30/09 Κυριακή

erwtika-mystika-zwdiwn

Αστρολόγος προβλέψεις 30/09 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Ζυγό που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, επιβλέπει να λάβετε αυτά που για τα οποία δουλέψατε. Φέρνει την ισορροπία στα πράγματα και χειρίζεται τις σχέσεις.

Σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στον Αιγόκερω. Ο ηγέτης του Κάτω Κόσμου φροντίζει για την εκκαθάριση και ενδυνάμωση των πραγμάτων. Η ανάδρομη πορεία του από τις 22 Απριλίου, αποτέλεσε την ευκαιρία να δουλέψετε βαθύτερα τα θέματά σας αλλά και να βγουν στην επιφάνεια όσα χρειάζονται προσοχή. Από σήμερα, καλείστε πλέον να προχωρήσετε μπροστά!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Η θέση της αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε, όσα λέτε και το κατά πόσο ακούτε. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα αποκαλύψει πράγματα που ήταν κρυμμένα. Ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό, αποκαλύπτοντας όσα πρέπει να γνωρίζετε. Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον αγγελιαφόρο θεό, θα σας παροτρύνει να επεξεργαστείτε όσα έχετε υπό τον έλεγχό σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Κυριακή θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποιες συναισθηματικές παρεξηγήσεις με τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι μια πολύ οδυνηρή διαδικασία καθώς μπορεί να ακούσετε διάφορες αλήθειες που πονάνε ή κατηγορίες. Την Κυριακή, θα πάρετε χαρούμενα νέα για ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Σήμερα, οι προσδοκίες σας για μια γυναίκα (πιθανώς μεγαλύτερη από εσάς) θα σας απογοητεύσουν. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται με τυχαία ειπωμένα σχόλια ή κουτσομπολιά που θα σας δώσουν σημαντικές ή χρήσιμες πληροφορίες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, χρησιμοποιήστε τη σημερινή μέρα για να φέρετε την αγάπη και την αρμονία στη ζωή σας. Μπορεί να μιλήσετε για ή να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα, αλλά όλα πρέπει να γίνουν με ήρεμο τρόπο στα λόγια και τις πράξεις σας. Η ερωτική ζωή των ανδρών θα είναι πιο συναισθηματική από αυτή των γυναικών.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Κυριακή θα είναι μια σημαντική μέρα, και δεν θα πρέπει να τη χαραμίσετε σε προβλήματα, προβληματικές σχέσεις, να ξαναγυρίσετε σε εμπειρίες του παρελθόντος και τα λοιπά. Σήμερα, ξεπεράστε όλα αυτά τα μικρά ζητήματα της ζωής που χαλάνε την ομορφιά της. Οι σημερινές εκπλήξεις θα ανοίξουν την πόρτα σε έναν νέο τρόπο ζωής ή σε μια νέα εξέλιξη. Εάν έχετε τη δύναμη να το κάνετε αυτό…

zwdia-agnh

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε σημαντικές συνομιλίες που σχετίζονται με χρήματα ή με οικονομικά έγγραφα. Πιθανόν να προτιμήσετε να συζητήσετε για τα κενά ή τα λάθη σας. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, για κλοπή ή απώλεια (ειδικά σε δημόσιους χώρους). Ένα σημαντικό γεγονός που αφορά ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα θα τραβήξει την προσοχή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια. Οι επαφές σας με ανθρώπους από κοντά και μακριά θα σας προκαλέσουν μια ποικιλία συναισθημάτων και εμπειριών. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα έχουν μέλλον στη ζωή σας. Μην περιμένετε πολλά από αυτές, αλλά δώστε τους την ευκαιρία να εξελιχθούν και να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65