Αστρολόγος προβλέψεις 30/10 Τετάρτη

zwdia-imerisies-22-7-14

Αστρολόγος προβλέψεις 30/10 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται στον Σκορπιό, όπου και συναντά σήμερα την Αφροδίτη. Να είστε έτοιμοι για μια βαθιά αποκάλυψη, όσων νοιάζεστε και αγαπάτε περισσότερο!

Ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από αύριο. Σήμερα αφιερώστε χρόνο στο να στήσετε ένα πρόγραμμα, για όσα θα διεκπεραιώσετε σε αυτή την ανάδρομη φάση. Αν και θα κινείται με την όπισθεν, ο Ερμής θα σας διατηρήσει παραγωγικούς!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, γι’ αυτό έχετε διάθεση για περιηγήσεις… Αυτές μπορεί να είναι ρεαλιστικές ή και πνευματικές. Έχετε πολλά να σκεφτείτε, καταγράψτε τα και επεξεργαστείτε τα. Θα υλοποιήσετε περισσότερα έτσι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τετάρτη είναι μια ημέρα που μπορείτε να αναλύσετε τι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής, κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Ο Νοέμβριος σας περιμένει με νέες δεσμεύσεις και απροσδόκητα γεγονότα… Και ίσως σας προσφέρει λίγο παραπάνω χρόνο για να ολοκληρώσετε θέματα που έχετε αφήσει μισά. Σήμερα μπορεί να έχετε προσδοκίες για μια συζήτηση ή μια κοινή ενέργεια, με ένα άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Θα συζητήσετε διάφορα σχέδια, έγγραφα ή οικονομικά θέματα.

Μην ψάχνετε το παρελθόν σας ή το παρελθόν των ανθρώπων γύρω σας. Τίποτα καλό δεν θα προκύψει από αυτό, ειδικά αν πρόκειται για άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Στα μέσα της εβδομάδας, η φιλία σας με μια γυναίκα θα σας προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα. Οι νέες γνωριμίες με τις γυναίκες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επωφελείς για εσάς. Σήμερα αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από νομικές ή δικαστικές υποθέσεις.

zwdia-taro-astra

Αστρολόγος προβλέψεις 30/10 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τετάρτη θα είναι μια σημαντική μέρα, που θα απαιτήσει 100% εκπλήρωση των αρχικών σας σχεδίων. Σήμερα προσπαθήστε να μην αναβάλλετε ή ακυρώσετε δεσμεύσεις ή συναντήσεις. Την Τετάρτη θα λάβετε σημαντικά νέα, που θα αφορούν την οικογένειά σας ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Στη δουλειά σας θα προκύψουν στρεσογόνες καταστάσεις. Αλλά και πάλι θα είστε σε θέση να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα ή επιτυχίες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Οι γυναίκες θα έχουν σημαντική επιρροή στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και συναντήσεις. Η επιρροή τους θα είναι ευνοϊκή και στις περισσότερες περιπτώσεις θα σας φέρει τύχη ή κάποιο όφελος. Θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τις οικογενειακές σας υποθέσεις καθώς κάποιος θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στη βοήθειά σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στα νέα εγχειρήματα και τις δεσμεύσεις σας. Η μέρα σας επιφυλάσσει δυσάρεστα νέα. Σήμερα οι περισσότεροι θα είστε πιο συναισθηματικοί από όσο συνήθως, κάτι που θα σας κάνει να προβληματιστείτε για τις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα δεν πρέπει να σας τρομάξουν ή να σας αγχώσουν. Αναζητήστε πρακτικές λύσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/10 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα αντιμετωπίσετε μια κατάσταση στο σπίτι ή στην οικογένειά σας, που μπορεί να εξελιχθεί σε σύγκρουση. Η Τετάρτη είναι καλή μέρα για να εργαστείτε και για να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα βιώσετε διάφορα ερωτικά συναισθήματα, ειδικά αν εργάζεστε μαζί με το ταίρι σας. Μην αφήνετε να σας αποσπάσει την προσοχή μια συζήτηση ή πληροφορίες που θα λάβετε, από ένα άτομο στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66