Αστρολόγος προβλέψεις 30/12 Κυριακή

evdomadiaies-3-9314

Αστρολόγος προβλέψεις 30/12 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Στον Αιγόκερω που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, θα συντροφεύεται από τον Κρόνο για την επόμενη εβδομάδα. Αυτό το γεγονός διαβεβαιώνει ότι θα κάνετε αυτό που είναι σωστό!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Αυτή η θέση της δίνει ώθηση στην ενέργειά σας και σας βάζει σε πιο κοινωνική διάθεση.

Η αντίθεση που θα σχηματίσει το φεγγάρι με τον Ουρανό, θα αλλάξει κάτι… Σίγουρα θα αλλάξει τη διάθεση. Μετά η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα γίνετε πιο παθιασμένοι με τα θέλω σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Κυριακή θα έχετε συναντήσεις, συνομιλίες ή συγκεντρώσεις που θα αφορούν ένα παιδί ή φίλους. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια μικρά έξοδα που θα είναι ευχάριστα για εσάς. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για γάμο.

Οι άνδρες θα είναι σε θέση να συζητήσουν σημαντικές ιδέες που αφορούν τη δουλειά τους. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ασταθής, αλλά χωρίς προβλήματα. Η σημερινή μέρα φέρνει περισσότερη τύχη και ευχάριστα γεγονότα για τις γυναίκες.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε συνομιλίες που σχετίζονται με χρήματα ή μια ανησυχία για ένα οικονομικό έγγραφο. Σε γενικές γραμμές, σήμερα οι προσδοκίες σας θα καταφέρουν να υλοποιηθούν. Το σημαντικότερο είναι ότι θα καθησυχαστείτε για ή θα ξεκαθαρίσετε κάποια σημαντικά θέματα για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω το Σάββατο θα ανησυχήσετε για διάφορες οικονομικές ενέργειες που μπορεί να είναι δόλιες ή είναι πιθανόν να σας προκαλέσουν προβλήματα. Εάν μπορέσετε να προστατευθείτε από τέτοιες ενέργειες, θα είστε σε θέση να απολαύσετε μια ήρεμη και ευνοϊκή ημέρα για την εξέλιξη των σχεδίων σας.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε με κάποια μηνύματα, γράμματα ή τηλεφωνικές συνομιλίες με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε καλά. Η σημερινή θα είναι μια συναρπαστική μέρα και θα βιώσετε διάφορες εμπειρίες. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να ολοκληρώσετε σημαντικά καθήκοντα για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σίγουρα θα έχετε κάποια σχέδια για την Κυριακή, αλλά πιθανότατα θα προκύψουν κάποια καινούργια. Θα έχουν ιδιαίτερο νόημα για εσάς και δεν θα οδηγήσουν σε δυσάρεστες εμπειρίες. Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα θα αποτελέσουν αιτία σοβαρού προβληματισμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot