Αστρολόγος προβλέψεις 31/03 Κυριακή

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Αστρολόγος προβλέψεις 31/03 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον ορμητικό Κριό: Είναι το ζώδιο που θα αναδυθεί η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου. Μιας και αυτή θα είναι η πρώτη Νέα Σελήνη του νέου αστρολογικού έτους, ενδείκνυται για να θέσετε τους φιλόδοξους στόχους σας! Ο Ήλιος από τον Κριό θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τα ζητούμενά σας!

Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους, απ’ όπου θα δώσει νέα ώθηση στις επικοινωνίες. Ωστόσο, να επιστρατεύσετε τα φίλτρα σας: Πρέπει να κατανοείτε και να επιλέγετε όσα σας συμφέρουν και σας ωφελούν. Η Σελήνη από τον Υδροχόο ευνοεί όλων των ειδών τις επαφές!

Αστρολόγος προβλέψεις 31/03 Κυριακή

Την Κυριακή, προφυλάξτε τα ακριβά αντικείμενα στο σπίτι σας από ατυχήματα ή για να μην πέσουν αντικείμενο κλοπής ή στα χέρια άτακτων παιδιών. Θα θέλετε να κάνετε κάτι καλό για μια γυναίκα, αλλά οι πράξεις σας δεν θα τύχουν θερμής ή θετικής υποδοχής και μπορεί να προκαλέσουν μια σύγκρουση. Σήμερα στα οικονομικά σας, μπορεί να βιώσετε ακραία γεγονότα.

zodia-taro-45

Είτε να λάβετε κάποια κέρδη και χαρούμενα νέα ή να χάσετε χρήματα, και να λάβετε δυσάρεστα νέα. Θα σχολιάσετε ένα περιστατικό ή ένα προσωπικό δράμα στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε ή ενός δημόσιου προσώπου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 31/03 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Κυριακή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα γιατί θα αισθανθείτε μια θετική αλλαγή στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με ένα οικονομικό έγγραφο ή με κάποια νέα. Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για τις δεσμεύσεις που σχετίζονται με την ιδιοκτησία ή τις γεωργικές εργασίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερ την Κυριακή θα πρέπει να δεχτείτε ότι ελάχιστα πράγματα θα εξαρτηθούν από εσάς. Σήμερα ακολουθήστε τη φυσική πορεία των γεγονότων και χαλαρώστε. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για συναισθηματικές και ερωτικές εμπειρίες και συναντήσεις με ανθρώπους που σας αγαπούν.

chartomantia-098

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα ταξιδέψουν, οπότε ακολουθήστε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας. Σήμερα θα προκύψει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με κάποιον συγγενή σας.

Σήμερα θα προκύψουν κάποιες απροσδόκητες καταστάσεις ή συναντήσεις σε όσους από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η σημερινή είναι μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις, οι περισσότερες από τις οποίες θα είναι για το καλό σας. Απολαύστε αυτή την όμορφη μέρα και ετοιμαστείτε για νέες προκλήσεις τη Δευτέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia