Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Παρασκευή

astrologia-ioylios-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θέα της αρμονίας βρίσκεται στους Διδύμους. Από εκεί έλκει νέες ευκαιρίες, για όσα κάνετε σε καθημερινή βάση!

Στόχος είναι να ανακαλύψετε νέους τρόπους, που θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσες τις ενασχολήσεις σας. Η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους από τον Απρίλιο και θα διαμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Αιγόκερω. Είναι καιρός να επιστρέψετε πραγματικά στη δουλειά, να γίνετε πιο παραγωγικοί. Βάλτε καλύτερη τάξη στις υποχρεώσεις σας, ίσως με τη βοήθεια μιας λίστας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ήδη από την Παρασκευή θα νιώσετε τις ευνοϊκές τάσεις του Αυγούστου, που θα ανακουφίσουν σε μεγάλο βαθμό τις δυσκολίες που προέκυψαν τον Ιούλιο. Θα είστε διαθέσιμοι για ερωτικές εμπειρίες, θα αναζητήσετε νέες γνωριμίες και θα δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις. Ωστόσο, σήμερα μην προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες σας, τόσο στην οικογένεια όσο και στην εργασία σας. Το σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας, αλλά δεν ξεκινά την Παρασκευή το πρωί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Αύγουστος 20

chartomantia-098 Όσο περισσότερη κατανόηση δείξετε στους γύρω σας, τόσο πιο παραγωγική και αρμονική θα είναι η μέρα σας. Είναι πιθανό να κάνετε κάποιες συνομιλίες οικονομικής φύσεως με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Παρασκευή προσπαθήστε να απολαύσετε τα μικρά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή. Προγραμματίστε το σαββατοκύριακό σας, που καλό θα ήταν να το περάσετε με φίλους ή στη φύση. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να φέρει κάθε είδους εκπλήξεις. Σκεφτείτε πρακτικά πώς μπορείτε να επιλύσετε μερικές δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε συναντήσεις με ανθρώπους που θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια. Μπορεί να εκπλαγείτε από μια απροσδόκητη συζήτηση, πρόταση ή δώρο. Θα προτιμήσετε να έχετε επαφές με άτομα νεαρής ηλικίας. Μπορεί να προκύψει πρόβλημα, σχετικά με κάποια χρήματα που δεν θα λάβετε σήμερα ή με ένα αναπάντεχο έξοδο. Θα εκπλαγείτε από τις επαφές σας με έναν άντρα στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

zwdia-3-zodia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Παρασκευή θα είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική ημέρα. Τα αισθήματα και η διάθεσή σας θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή της. Προσέξτε να μην χάσετε πράγματα που είναι σημαντικά, όπως η εργασία, προσωπικές ή φιλικές σχέσεις και άλλα. Εάν καταφέρετε να διατηρήσετε τον έλεγχο της συναισθηματικής σας κατάστασης, η Παρασκευή μπορεί να καταλήξει επιτυχημένη μέρα. Οι συγκρούσεις στην οικογένεια είναι κάτι περισσότερο από ανεπιθύμητες.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Παρασκευή μπορεί να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα, ειδικά εάν έχετε συγκεκριμένους στόχους. Θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή, την ανάπτυξη οικογενειακών σχέσεων, τις συναντήσεις με συγγενείς και τα ταξίδια. Οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις λογικές και πρακτικές αποφάσεις σας. Οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα οφείλονται στις πρόσθετες ευθύνες με τις οποίες θα επιβαρυνθείτε. Είναι πιθανό να χάσετε ένα μικρό χρηματικό ποσό ή να ξεχάσετε κάποιο προσωπικό σας αντικείμενο κάπου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75