Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης που κινιόταν ανάδρομος από τις 7 Ιουλίου, σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στον Καρκίνο!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα σε κενό πορείας στον Καρκίνο. Θα νιώθετε άνετα και οικεία. Το φεγγάρι θα βγει από το κενό πορείας αργότερα, όταν θα περάσει στον Λέοντα.

Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί απόψε στο ζώδιο του Λέοντα. Όλα θα φαντάζουν φωτεινά και καινούργια από αύριο, με ένα νέο φεγγάρι και τον Ερμή ορθόδρομο. Όλα παίρνουν το δρόμο τους και θα είναι πιο αίσια απ’ όσο φαντάζεστε!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αύγουστος αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ανακτήσετε τις απώλειές σας (συναισθηματικές και υλικές), να συνεχίσετε τις σχέσεις σας με παλιούς φίλους ή επαγγελματικούς συνεργάτες. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς, που δεν είχατε την ευκαιρία να κάνετε πριν. Σήμερα να είστε προσεκτικοί με προσωπικά σας αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά αυτοκινήτου, κινητό τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή.

Όσοι από εσάς ταξιδεύετε σήμερα θα βιώσετε απογοήτευση με αυτόν/αυτήν που θα αποτελέσει την αιτία αυτού του ταξιδιού. Θα πρέπει επίσης να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην κατάσταση του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σας. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή ημέρα για αλληλογραφία ή τηλεφωνικές συνομιλίες με τον/τη σύντροφό σας. Σήμερα μπορεί να γραφτείτε σε κάποιον ιστότοπο για ραντεβού ή να ξεκινήσετε μια πιο ενεργή αναζήτηση συντρόφου στα κοινωνικά δίκτυα αν είστε αδέσμευτοι.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα δυσκολευτείτε στη συνεργασία σας με πελάτες ή συναδέλφους με τους οποίους έχετε εκκρεμείς δεσμεύσεις. Θα έχετε διάφορες δυσκολίες στις συναντήσεις και στις οικονομικές συζητήσεις στην οικογένειά σας ή με εκπρόσωπο μιας τράπεζας, ενός πιστωτικού ιδρύματος, της εφορίας και τα λοιπά. Σήμερα θα είστε κάπως ευαίσθητοι και εύθικτοι, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους. Την Τετάρτη, πολλοί από εσάς θα δεσμευτούν να λάβουν ή να υπογράψουν ένα οικονομικό έγγραφο, σύμβαση ή πίστωση.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τετάρτη καλό θα ήταν να αποφύγετε να βασιστείτε στις υποσχέσεις άλλων. Μπορεί να σας αρέσει η ιδέα της εύκολης επιτυχίας με τη βοήθεια άλλων, αλλά σήμερα μάλλον θα απογοητευτείτε. Την Τετάρτη όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας προσπάθειες και ενέργειες. Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με άτομα από άλλα μέρη. Θα υπάρξουν περιπλοκές στα σχέδιά σας για ένα ταξίδι. Πιθανόν να μην έχετε οργανώσει σωστά κάποια πράγματα. Προσαρμόστε τις ενέργειές σας σχετικά με αυτό την Τρίτη για να μετριάσετε αυτές τις δυσμενείς επιρροές.

tarw-wroskopio-4

Οι βασικές δεσμεύσεις όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα σχετίζονται με τον προγραμματισμό των εξόδων σας κατά τη διάρκεια αυτής και της επόμενης εβδομάδας. Στην ερωτική σας ζωή θα υπάρξουν στιγμές ανησυχίας λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο/η σύντροφός σας. Οι συναντήσεις και οι επαφές με ανθρώπους από άλλα μέρη, θα αποβούν σημαντικές και θα σας τονώσουν. Η εξέλιξή τους θα σας βοηθήσει πολύ για την επιτυχία των μελλοντικών σας σχεδίων. Τυχόν εκπλήξεις την Τετάρτη θα σας προκαλέσουν αρχικά άγχος, αλλά η ανάπτυξή τους θα σας φέρει προσωπική ή οικονομική επιτυχία.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε και αυτός θα είναι ο λόγος που δεν θα αισθάνεστε καλά σήμερα. Την Τετάρτη οι σκέψεις σας θα πετάνε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Εναπόκειται σε εσάς να κρατηθείτε προσγειωμένοι στο έδαφος, να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας στα λόγια και τις πράξεις σας. Τα καθήκοντά και οι δεσμεύσεις που σχετίζονται με το σπίτι σας θα έχουν καλή εξέλιξη. Η σημερινή είναι μια ημέρα κατά την οποία οι αποφάσεις που θα πάρετε δεν θα μπορούν να αναιρεθούν.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αύγουστος αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66