Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι ανοίγει την καινούργια εβδομάδα στον Υδροχόο. Το ομαδικό πνεύμα χαρακτηρίζει τους πάντες, η προσφορά βοήθειας του ενός προς τον άλλο!

Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό, ωθώντας σας να αναδείξετε τον πραγματικό σας δυναμισμό. Ο πολεμιστής θεός θα μείνει εδώ μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021. Σηκώστε το ανάστημά σας, ηγηθείτε όπου χρειάζεται!

Ο Άρης ελαττώνει σταδιακά την ταχύτητά του, γιατί θα γυρίσει ανάδρομος από τις 9 Σεπτεμβρίου. Θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 13 Νοεμβρίου. Σε αυτή τη φάση, να ξέρετε ότι δεν ενδείκνυται η επιθετικότητα… Καλύτερα να κινείστε πιο αργά και με βάθος!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι. Εμπιστευθείτε το σύμπαν. Ξέρει τι κάνει. Μην δημιουργείτε ένταση, χάος ή φόβο με τη συμπεριφορά σας. Εάν αισθάνεστε ένοχοι για κάτι, προσπαθήστε να κάνετε περισσότερα θετικά. Δεν θα διορθώσετε τα λάθη σας – αλλά τουλάχιστον θα έχετε δείξει προθυμία να αλλάξετε τον εαυτό σας. Τη Δευτέρα είναι σημαντικό να προσέχετε τι λέτε. Όπως λένε «Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει»!

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Δευτέρα οι περισσότεροι θα ασχοληθείτε με προβλήματα στο σπίτι σας, με διεκπεραίωση εγγράφων και λογαριασμών. Μπορεί να εκπλαγείτε από νέα για την υγεία κάποιου συγγενή ή φίλου. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εντάσεις στο σπίτι. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τη Δευτέρα κάποιοι συγγενείς ή φίλοι θα σας εμπλέξουν στα οικιακά τους προβλήματα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη μιας ερωτικής σχέσης. Οι νέες γνωριμίες θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη τις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες. Δώστε προσοχή στα έξοδα που σκοπεύετε να κάνετε.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Δευτέρα είναι καλή μέρα για να κάνετε σχέδια, τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Η συνάντηση ή η συζήτηση με εκπρόσωπο ενός κρατικού θεσμού ή τράπεζας, θα έχει ευνοϊκή επίδραση στις υποθέσεις σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, καθώς μπορεί να προκαλέσουν περίπλοκες καταστάσεις μέσα στην εβδομάδα. Ενδεχομένως να λάβετε κάποια νέα που θα φέρουν χαρά στο σπίτι σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα μην βιαστείτε στην ενασχόλησή σας με οικονομικά θέματα. Αφιερώστε χρόνο για να ξανασκεφτείτε όσα συζητήσατε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Κοιτάξετε γύρω σας, συλλέξτε πληροφορίες ή κάντε τις απαραίτητες επαφές προτού προβείτε σε ενέργειες. Ακούστε πάνω από όλα τη διαίσθησή σας. Μην βιαστείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές άλλων, ειδικά εάν δεν ταιριάζουν με τις αντιλήψεις σας. Οι άνδρες άνω των 35 ετών μπορεί να εκπλαγούν, από απροσδόκητα χρήματα ή μια ενδιαφέρουσα προσφορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75