Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Σάββατο Είστε έτοιμοι για εξελίξεις

erwtikes-11414

Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, σας ενθαρρύνει να κάνετε σταθερές κινήσεις προόδου. Ο Κρόνος της πειθαρχίας θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Μετά θα αρχίσει να προσεγγίζει τον Πλούτωνα.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα ξεκινήσουν έναν καινούργιο κύκλο, στις 12 Ιανουαρίου 2020. Μέχρι τότε θα έχετε ξεκαθαρίσει όλα τα θέματά σας και θα είστε έτοιμοι για εξελίξεις!

Η Σελήνη ξεκινά τη μέρα στην Παρθένο, Νέα και φρέσκια. Θα σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μετά θα περάσει σε κενό πορείας. Η μέρα είναι ιδεώδης για να χειριστείτε προσωπικά θέματα. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό: θα αρχίσει η ανάταξη των κοινωνικών σας δεξιοτήτων και της ισορροπίας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα σκεφτείτε προσεκτικά τι αποτύχατε να κάνετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για την οικογένειά σας ή για τους στενούς σας συγγενείς. Τι έχετε ξεχάσει, τι σας έχει διαφύγει ή έχετε σκόπιμα αφήσει για διάφορους λόγους. Σήμερα επιστρέψτε σε αυτά τα πράγματα και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Το Σάββατο θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να καθαρίσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας, τον κήπο, την ιδιοκτησία σας. Μπορείτε να κάνετε διάφορες αλλαγές ή βελτιώσεις, με βάση κάποιες νέες ιδέες. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για συναντήσεις με συγγενείς ή για την προετοιμασία ενός δείπνου για την οικογένειά σας.

Μερικοί από εσάς μπορεί να εκπλαγείτε από ένα απροσδόκητο πρόβλημα υγείας στην οικογένεια. Ίσως χρειαστεί προσοχή, εξαιτίας της πιθανότητας να υπάρξει μια λάθος διάγνωση ή μια εσφαλμένη θεραπεία. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει μια σημαντική είδηση ​​ή γεγονός, που σχετίζεται με έναν άντρα στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες με φίλους από κοντά και μακριά και θα δημιουργήσετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη; Το Σάββατο θα έχετε άσχημη διάθεση κυρίως λόγω των αρνητικών σχολίων ή των αγενών ενεργειών ενός συγγενή, γείτονα και άλλων. Θα αισθανθείτε καταβεβλημένοι από τις αναμνήσεις του παρελθόντος, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με μια παλιά σας φιλική σχέση. Σήμερα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις συνομιλίες με ανθρώπους στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο είναι μια μέρα όπου θα μπορείτε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα αν εργάζεστε ή έχετε δική σας επιχείρηση. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για συνομιλίες που σχετίζονται με την εργασία ή τα χρήματα. Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι καθόλου βαρετή. Σήμερα θα είναι σημαντικό να είστε δραστήριοι, να μην τεμπελιάζετε και να εργαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε διάφορες δεσμεύσεις με ένα άτομο στην οικογένειά σας. Πολλοί από εσάς θα λάβουν σημαντικά νέα από άλλος μέρος. Τα νέα αυτά μπορεί να σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού, ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός φίλου ή συγγενή και τα λοιπά. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με πληροφορίες σχετικά με χρήματα που θα λάβουν τις προσεχείς μέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα δυσκολευτείτε να κάνετε σχέδια το Σάββατο, γιατί θα προκύψουν καταστάσεις που θα σας κάνουν να ενεργήσετε διαφορετικά. Τα καλά νέα ή γεγονότα σήμερα θα σας φέρουν σε επαφή με άτομα στην περιοχή σας. Μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για μια συνάντηση, συγκέντρωση ή πληροφορίες που θα σας ανοίξουν το δρόμο προς μια νέα ευκαιρία. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά. Είναι πιθανό να προκύψουν απρόσμενες αλλά σύντομες εναλλαγές στη διάθεσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66