Αστρολόγος προβλέψεις 31/10 Τετάρτη

tetragwno-dias-oyranos

Αστρολόγος προβλέψεις 31/10 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τον Τοξότη που βρίσκεται, σας απελευθερώνει για να εξερευνήσετε τα πάντα. Να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις!

Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται ανάδρομη στις παρυφές του Σκορπιού. Εκεί θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φέρνοντας κάποιες εκπλήξεις ή αλλαγή των σχεδίων σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης με την όπισθεν στον Ζυγό αργότερα, θα διαμορφώσει το ιδανικό περιβάλλον για τη Γιορτή των Πνευμάτων!

Κέρασμα ή Φάρσα; Τα κεράσματα θα υπερτερούν! Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, απ’ όπου ενισχύει την ατμόσφαιρα για διασκέδαση. Αφεθείτε, βγάλτε τα παιδί που κρύβετε μέσα σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τετάρτη, κάποιο άτομο -φίλος, γείτονας ή γνωστός- θα παίξει σημαντικό ρόλο στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Μπορεί να προσκληθείτε σε κάποια οικογενειακή εκδήλωση στο σπίτι των φίλων ή των γειτόνων σας. Σήμερα, που είναι μια μέρα γεμάτη με σημαντικές εξελίξεις, θα έχετε περισσότερες επαφές με μια γυναίκα, η οποία πιθανότατα θα έχει γεννηθεί στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Θα υπάρξει μια συνάντηση μαζί της ή μια συγκέντρωση λόγω κάποιου σημαντικού γεγονότος στην προσωπική της ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις

Σήμερα, θα έχετε μια δέσμευση που θα αφορά κάποιον άντρα που δε ζει μαζί σας. Είναι πιθανόν να μάθετε νέα σχετικά με τη μετακόμιση κάποιου άντρα σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά, ειδικά αν εργάζεστε στον τομέα του εμπορίου, της παραγωγής ή των πωλήσεων.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τετάρτη θα είναι μια ημέρα γεμάτη αγάπη και ερωτικές εμπειρίες. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τις περιμένετε. Η σημερινή μέρα φέρνει μια νέα ρομαντική σχέση, φλερτ ή ερωτικές περιπέτειες. Τα γεγονότα σήμερα, ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωής σας με τον οποίο συνδέονται, θα σας δώσουν την ευκαιρία να επιτύχετε τις επόμενες μέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω και της Παρθένου, σήμερα θα χρειαστεί να φροντίσετε τη δική σας ή την υγεία ενός κοντινού σας προσώπου. Οι ανησυχίες σας πιθανότατα θα βασίζονται στην έλλειψη επαρκών πληροφοριών σχετικά με ορισμένα γεγονότα. Αποφύγετε να επιβαρυνθείτε με προβλήματα ή γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που γεννήθηκε στα ζώδια του Υδροχόου, των Διδύμων ή του Ζυγού. Ό, τι συμβαίνει εκεί, ξεπερνάει τις ικανότητές σας για να βοηθήσετε.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να αντιδράτε πολύ συναισθηματικά ή άσχημα, επειδή κάποια γεγονότα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμένατε. Η αντίδραση που θα έχετε θα σας βλάψει συναισθηματικά καιδικαίως. Σήμερα, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο, και επικεντρωθείτε περισσότερο σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Η μέρα υποδεικνύει καλά κέρδη, απροσδόκητα κέρδη ή άλλα ευχάριστα γεγονότα που σχετίζονται με μετρητά. Αυτή η ευνοϊκή προοπτική απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες νεαρής ηλικίας που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66