Αστρολόγος προβλέψεις 31/11 Παρασκευή

erwtiko-test

Αστρολόγος προβλέψεις 31/11 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας είναι εξαιρετικά πολυάσχολη από τις 9 Σεπτεμβρίου. Πέρασε στον Σκορπιό, προκαλώντας σας να κοιτάξετε σε βάθος τα ζητούμενά σας. Βρέθηκε σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 12 του ιδίου μήνα, ζητώντας σας να κάνετε αλλαγές. Γύρισε ανάδρομη στις 5 Οκτωβρίου στον Σκορπιό, επέστρεψε ορθόδρομη στον Ζυγό στις 16 Νοεμβρίου!

Έκτοτε ήταν σε αντίθεση με τον Ουρανό, μέχρι σήμερα. Έχουν αλλάξει και οι δύο πλανήτες ζώδια από τότε, ο άξονάς τους τώρα είναι από τον Ζυγό στον Κριό. Η πρώτη τους αντίθεση ήταν περισσότερο αφυπνιστική, για όσα είστε ικανοί να κάνετε και για τι είστε πρόθυμοι. Δυνατότητες! Αυτή η δεύτερη αντίθεση, αφορά περισσότερο τη διευκόλυνσή σας. Εξάλλου, τα γούστα σας έχουν αλλάξει πλέον!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα της από την Παρθένο, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Προσθέστε και αυτό το δεδομένο στο σκηνικό… Η Παρθένος θα διεκπεραιώσει τη δουλειά, ο Ποσειδώνας αφορά την πίστη σας σε αυτό που κάνετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Παρασκευή, θα συζητήσετε για ή θα κάνετε μια σημαντική δαπάνη που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Είναι πιθανόν να λάβετε χρήματα ή κάποιο δώρο που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα άτομο στο σπίτι σας. Σήμερα πολλοί από εσάς θα περιμένουν νέα ή πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη μιας δυσάρεστης κατάστασης ή προβλήματος.

Η σημερινή μέρα φέρνει καλή τύχη ή σημαντική επιτυχία σε έναν νεαρό άνδρα από τον κύκλο συγγενών ή φίλων σας. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα σε οικονομικούς όρους για όσους από εσάς είναι ειλικρινείς στις σχέσεις τους.

Αστρολόγος προβλέψεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα βιώσετε άγχος ή ένταση που μπορεί να είναι συνέπεια ενός γεγονότος στη ζωή ενός ατόμου στην οικογένειά σας ή κάποιου συγγενικού σας προσώπου. Η σημερινή μέρα θα εξελιχθεί με αργούς ρυθμούς, οπότε μην επιβαρύνετε μόνοι σας το μυαλό σας. Αυτό που δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε σήμερα, μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα σκεφτείτε διάφορες ιδέες που θα αφορούν το σπίτι σας. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παρεξηγήσεις, αντιπαραθέσεις ή να θυμώσετε με τον εαυτό σας για τα λάθη σας. Σήμερα, αποφύγετε με κάθε τρόπο την ένταση στο σπίτι σας.

zodia-zvdia-75

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα βιώσετε ορισμένα επώδυνα γεγονότα στη ζωή ενός φίλου σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, την Παρασκευή, ενδέχεται να απογοητευτείτε από κάποιον φίλο που ζει σε άλλη πόλη. Η σημερινή θα είναι μια δυσμενής ημέρα για νέες γνωριμίες, καθώς θα διαρκέσουν λίγο ή θα αποδειχθούν ενοχλητικές και διακοπτόμενες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Παρασκευή θα περάσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις, συναντήσεις ή κάποιο άλλο είδος επαφών με γυναίκες. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τη διευθέτηση, την ανανέωση ή την επισκευή αντικειμένων στο σπίτι σας. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες, που μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia