Αστρολόγος 07-08/01 Μαγική οπτική και αβίαστη επικοινωνία

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Αστρολόγος 07 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (16:23 στους Αιγόκερω / Ιχθύς) .

Αστρολόγος : Η πίστη στις άφθονες ευλογίες του Σύμπαντος είναι εφικτή στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης… αλλά το ίδιο είναι και η φαντασίωση πως θα σας δοθεί μαγικά οτιδήποτε επιθυμείτε.

Αν και αυτή είναι ως επί το πλείστων μια πολύ θετική ενέργεια, θα μπορούσατε να βυθιστείτε τόσο πολύ στην λαχτάρα σας για το ιδανικό, που να έχετε πρόβλημα να ασχοληθείτε με τις λιγότερο ιδανικές πραγματικότητες που εξακολουθούν, όμως, να πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Για να επωφεληθείτε από αυτή την όψη θα χρειαστεί κάποια προσπάθεια. Η ελπίδα, η αισιοδοξία και η φαντασία είναι στον αέρα, γεγονός που θα μπορούσε να φέρει κάποια ανακούφιση από οποιαδήποτε κατάθλιψη ή αποθάρρυνση μπορεί να νιώθατε.

zodia-taro-45

Η δημιουργικότητα σας και η φαντασία σας μπορεί να λάβουν μεγάλη έμπνευση υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Η αίσθηση του εαυτού σας θα μπορούσε να λάβει μια τόνωση λόγω θετικών οραμάτων και μπορεί να βιώσετε μια αίσθηση αποστολής, το αίσθημα ότι είστε πραγματικά ένα παιδί του Σύμπαντος. Υπάρχει η δυνατότητα τώρα να περάσετε από το συνηθισμένο στο υπέροχο – πνευματικά, δημιουργικά, ρομαντικά ή ευσπλαχνικά – αν και αυτό θα απαιτήσει τη συνεργασία σας για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό.

Απολαύστε το όσο διαρκεί, αλλά προτού κάνετε αλλαγές με βάση το τι μπορεί να αισθάνεστε σαν μια μόνιμη κατάσταση, να θυμάστε ότι αυτό είναι κυρίως μια προσωρινή επίδραση και θα πρέπει να συνεχίσετε να ζείτε μέσα στα όρια του φυσικού κόσμου αφού περάσει. Μην δώσετε υπερβολικά αισιόδοξες υποσχέσεις τώρα, που θα πρέπει να κρατήσετε αργότερα, όταν η ευφορία θα εξασθενήσει.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε επισης : Κρυστάλλινη Σφαίρα Ερωτικές προβλέψεις για όλους

xartomanteia

Αστρολόγος 08 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (16:25 στους Αιγόκερω / Ιχθύς)

Αστρολόγος : Το μυαλό σας θα είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης με λίγη μόνο προσπάθεια και συγκέντρωση. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όταν οι ιδέες σας ρέουν σαν μαγικό ποτάμι.

Μπορεί επίσης να είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από τη λαχτάρα και τις φαντασιώσεις σας για τις κρυφές επιθυμίες σας, αν και είναι δυνατόν να τα διοχετεύσετε αυτά σε δημιουργική έκφραση, μέσω της ποίησης, του χορού, της μουσικής, του τραγουδιού στο ντους, οτιδήποτε!

Το πιθανό αρνητικό είναι ότι θα θέλετε τόσο πολύ να φτάσετε σε μια κατάσταση εμπνευσμένης συνείδησης, μαγικής οπτικής και αβίαστης επικοινωνίας. Που μπορεί να είστε διατεθειμένοι να πέσετε θύματα απάτης αντί να πάρετε λιγότερα απ’ όσα επιθυμείτε.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το να ακούσετε με συμπόνια τα προβλήματα των άλλων μπορεί να είναι πιο εύκολο τώρα για σας. Είναι πιο πιθανό να πάρετε μια συμπονετική ανταπόκριση από τους άλλους στα δικά σας προβλήματα.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαραχθούν σαφή και αμετακίνητα όρια ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Τη στιγμή που είστε πιο επιρρεπείς στη συναισθηματική βαρύτητα τους.

Είναι τελικά μια εποχή για αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, αν και είναι σοφό να διατηρήσετε τουλάχιστον το ένα πόδι σας στο έδαφος.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος