Αστρολόγος 26/08 Ερωτικές Εμμονές και Επιστροφές

imerisies-provlepseis-tetarto-14-5

Αστρολόγος Αφροδίτη – Πλούτωνας: Ένα Εμμονικό Ζευγάρι!

Η Αφροδίτη σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα μέσα στην εβδομάδα, που θα φτάσει στην ακμή του στις 26 Αυγούστου.

Η Πανσέληνος που ετοιμάζεται να αναδυθεί εκείνη την ημέρα, φορτίζει ήδη με την ενέργειά της αυτή τη συνάντηση…

Αυτή τη σταδιακή οικοδόμηση τη νιώθετε ήδη όλοι, εν αναμονή της κορύφωσής της την Κυριακή!

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην έδρα της μέσα στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Ζυγού, μιας και τον κυβερνά. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα θα ρίξει μια «σκιά» σε αυτή τη μετάβαση.

Η θεά της ομορφιάς ορίζει ό,τι αφορά την αγάπη, το χρήμα και τις κοινωνικές δραστηριότητες. Αυτή η όψη αναμένεται να δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις σχέσεις ή στις προσωπικές υποθέσεις, όπως και στα χρήματα.

Το πιο πιθανό είναι να βγάλει στην επιφάνεια θέματα που είναι βαθιά κρυμμένα και ενέχουν σεξ, χρήμα, ζήλια, αξίες, εμμονές.

zwdia-fotia

Αστρολόγος 26/08 Ερωτικές Εμμονές και Επιστροφές

Πρόκειται για μια μετάβαση έντασης που μπορεί να αλλάξει τη ροή των σχέσεων, αν ασκηθούν πιέσεις ή τεθούν τελεσίγραφα – παρόλο που αυτές είναι οι ακραίες πιθανότητες. Τα χειρότερα προγνωστικά ενδέχεται να αφορούν λήξεις, κακοποιήσεις ή και ενδοοικογενειακή βία, αν αυτές οι τάσεις υφίστανται ήδη.

Υπό τις συνθήκες, η Αφροδίτη έχει τη δυναμική να γίνει προσωπική σε πολλά επίπεδα. Ίσως να καταλήξετε σε αποφάσεις, κατά πόσο μια σχέση σας ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Η απαίτηση είναι να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση στη συνδιαλλαγή σας με τους άλλους, γι’ αυτό ενδέχεται να αποφασίσετε να λήξετε κάποια σχέση σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αστρολόγος 26/08 Ερωτικές Εμμονές και Επιστροφές

Οι όψεις ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα διέπονται από βασανιστικές εμμονές και έντονες σκέψεις. Η αναμενόμενη θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχουν πλανήτες στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω ή τον Ζυγό στις μοίρες 17 έως 20.

Αν διατηρείτε μια σταθερή και μόνιμη σχέση, θα αντέξει στην πρόκληση αλλά είναι βέβαιο ότι θα βγουν στην επιφάνεια θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν τώρα.

taro-oroskopio-54

Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να επέλθουν αλλαγές και μεταμορφώσεις, μέσα από αρκετή δουλειά και προσπάθεια και αφοσίωση.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, θα δούμε στις ειδήσεις να βγαίνουν στην επιφάνεια καταστάσεις που ενέχουν αλλαγές, ηγεσίες και μάχες ισχύος, τερματισμούς, χρήμα και θέματα που αφορούν γυναίκες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot