Αστρολόγος 30/12-02/01 Μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας

genia-paidiwn-indigo

Αστρολόγος 30 Δεκεμβρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (02:42 στους Αιγόκερω / Ταύρο) .

Αστρολόγος : Ασυνήθιστες ιδέες, λάμψεις διορατικότητας και το να βλέπετε απρόσμενες δυνατότητες, είναι όλα μέρος αυτής της διέλευσης. Μπορεί να το βρείτε πιο εύκολο να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι τώρα, ειδικά για ιδέες που σας έχουν ξεφύγει.

Η δυνατότητά σας να δείτε πέρα από τον συνηθισμένο σας ορίζοντα αντίληψης, μπορεί να φέρει εγκεφαλικά κύματα οραμάτων, καθώς και μια διασκεδαστική αίσθηση του χιούμορ.

Ίσως να εμπνευστείτε να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο ή να κάνετε κάτι εκτός του χαρακτήρα σας.

zodia-taro-45

Μπορεί να έχετε μια ώθηση για να απελευθερωθείτε από τις παλιές σας συνήθειες ή τους περιορισμούς σας. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απελευθερωτική όψη, που ανοίγει το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες και ιδέες.

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνει τόσο απελευθερωμένοι και αυθόρμητοι, που καταλήξετε ακανόνιστοι, υπερβολικοί ή απερίσκεπτοι.

Οι λέξεις μπορεί να πετούν από το στόμα σας, πριν να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τη σοφία τους, ή μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να μιλάει ασταμάτητα και να διακόπτει, δημιουργώντας αμηχανία στους γύρω σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να βρείτε σαφήνεια και όραμα, που να σας δίνει τις λέξεις για να εκφράσετε την αλήθεια σας με ανανεωμένη πίστη. Είναι καταπληκτική στιγμή για να γράψετε ή να επιδοθείτε σε μια άλλη μορφή αυτό -έκφρασης, ειδικά αν είναι αυθόρμητη ή αν αφορά την τεχνολογία.

 

Αστρολογος 02 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία (07:03 στον Αιγόκερω)

Αστρολόγος : Αυτή η όψη σάς κάνει ιδιαίτερα ομιλητικούς και γεμίζει το μυαλό σας με ιδέες. Προσέξτε να μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας! Η συνειδητές ιδέες σας ρέουν άφθονα αυτή τη στιγμή με αισιοδοξία και δυνατότητες οραμάτων.

Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για να τις αναπτύξετε αργότερα, καθώς τώρα μπορεί να περνάτε πολύ καλά για να σταματήσετε και να τις κάνετε πράξη.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Βασικές αντιλήψεις και η απλή επικοινωνία μπορεί να παρέχει τροφή για σκέψη που θα τροφοδοτήσει τη γενικότερη κατανόηση και τη φιλοσοφική γνώση σας. Η οπτική σας επεκτείνεται για να αναγνωρίσει ευκαιρίες, πιθανότητες και τις ευρύτερες επιπλοκές αυτών που συμβαίνουν γύρω σας.

Μπορεί να έχετε ένα όραμα, έμπνευση ή διαίσθηση. Μπορεί να σας ζητηθεί μια γνώμη, να σκεφτείτε μια διαφορετική οπτική γωνία, να επεκτείνετε τη γνώση σας ή να πάρετε μια απόφαση. Η συνειδητότητά σας είναι ανοιχτή σε πνευματικές εμπειρίες τώρα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος