Ασυνήθιστες καταστάσεις στις ερωτικές επικοινωνίες 22-24/04

imerisies-21214

Ασυνήθιστες καταστάσεις στις ερωτικές επικοινωνίες 22-24/04 .

Ασυνήθιστες καταστάσεις : 22 Απριλίου – Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός .

Η ζεστή δεκτικότητα της Αφροδίτης μπορεί να γίνει λίγο πιο ψυχρή και απρόβλεπτη στη σύνοδό της με τον Ουρανό.

Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός για την υλοποίηση μιας στρατηγικής ή για τη δικτύωση συνεργατών και φίλων.

zodia-taro-45

Είναι ένα διάστημα που θα απελευθερώσετε τον εαυτό σας από παλιές συνδέσεις – θα τερματίσετε μια σχέση, θα απομακρυνθείτε από μια φιλία ή θα κάνετε σχέσεις με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων). Επίσης είναι μια περίοδος παρορμητικών δαπανών ή φιλανθρωπικών έργων.

Τα οικονομικά μπορεί να γίνουν λίγο ασταθή – είτε θα υπάρξει μια εισφορά εισοδήματος όταν δεν το περιμένετε, είτε ξοδεύοντάς το… Μπορεί να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από μια τοξική σχέση και να νιώσετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι – κάτι πολύ προκλητικό μ’ αυτή τη διέλευση. Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό σας, αλλά μην αποχωριστείτε την κρίση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

23 Απριλίου – Είσοδος Άρη στον Καρκίνο (ως τις 11 Ιουνίου)

Η φλογερή ενέργεια του Άρη χύνεται μέσα στα ευαίσθητα, συναισθηματικά νερά του Καρκίνου. Αυτή δεν είναι η ευκολότερη τοποθέτηση για τον Άρη, καθώς μαλακώνει αρκετά η συμπεριφορά του. Ωστόσο, είναι μια στιγμή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενεργητικότητά σας για την προστασία του εαυτού σας ή των άλλων. Είναι επίσης μια στιγμή που τα βαθιά συναισθηματικά ζητήματα μπορεί να εκραγούν βγαίνοντας στην επιφάνεια- όπως ένας θαμμένος θυμός, μια καταπιεσμένη απογοήτευση ή ένας ασυνείδητος φόβος.

Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι λίγο ασταθή και ευμετάβλητα, αλλά σας δίνετε η ευκαιρία να τα καλλιεργήσετε και να τα εκφράσετε. Παρατηρήστε τον τρόπο που αντιδράτε, σε τυχόν βαθιά συναισθήματα, τόσο απέναντι στον εαυτό σας όσο και στους άλλους. Μήπως ο εσωτερικός σας γονιός προσπαθεί να καταπιέσει ή να επιπλήξει αυτό το παιδί μέσα σας; Αυτή είναι μια μαθησιακή εμπειρία που μπορεί να σας διδάξει πώς να φροντίζετε τον εαυτό σας … και τους άλλους.

zodia-astra-tarot

 

24 Απριλίου – Ερμής σύνοδος Ουρανός (10:18 μ. Ταύρου)

Η επικοινωνία και οι σκέψεις μπορεί να είναι ριζοσπαστικές, αυθόρμητες, ασυνήθιστες και αχαρακτήριστες μ’ αυτή τη διέλευση. Μπορεί να νιώσετε υποχρεωμένοι να πείτε αυτά που σκέφτεστε ή ακόμη και όσα δεν έχετε εκφράσει ποτέ μέχρι τώρα. Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να μιλήσετε βιαστικά χωρίς να σκεφτείτε.

Είναι μια στιγμή που θα είστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι με τις αντιλήψεις σας. Τα μάτια σας θα ανοίξουν…. με αποτέλεσμα να νιώσετε σοκαρισμένοι ή έκπληκτοι από αυτά που θα δείτε. Αυτό μπορεί να απελευθερώσει τη δημιουργική ιδιοφυΐα σας και να προσφέρει εμπνευσμένη σαφήνεια, ειδικά καθώς κοιτάτε το μέλλον. Συναντήσεις με ομάδες, φίλους και την ευρύτερη κοινότητα είναι επίσης δυνατές, αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA