Αυτά τα 4 ζώδια θα τραβήξουν όλη την προσοχή τον Αύγουστο

krios-zvdia-astrology

Αυτά τα 4 ζώδια θα τραβήξουν όλη την προσοχή τον Αύγουστο .

Αυτά τα 4 ζώδια θα τραβήξουν όλη την προσοχή : Ζώδια Ταύρος (20 Απριλίου – 21 Μαΐου) .

Καθώς ο μήνας ξεδιπλώνεται, θα νιώθετε μια έντονη επιθυμία να εστιάσετε σε όλα τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και του σπιτιού καθώς ο ήλιος διασχίζει τον τέταρτο οίκο σας.

Ως το ζώδιο της Γης που κυβερνά η Αφροδίτη, δεν είστε ο μεγαλύτερος θαυμαστής της υπερβολικής συμπεριφοράς εκτός κι αν περιέχεται στους πιο ιδιωτικούς σας χώρους.

zodia-taro-45

Εδώ, αισθάνεστε άνετα να αναλαμβάνετε την ηγεσία και να εκφράζεστε ανοιχτά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε τον χώρο να το κάνετε.

Είναι μια τυχερή στιγμή για να προσθέσετε λίγη επιπλέον λάμψη στη διακόσμηση του σπιτιού σας ή να διοργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι που σας επιτρέπει να αναδείξετε τις δεξιότητές σας στον προγραμματισμό εκδηλώσεων.

Η ενασχόληση με οτιδήποτε σας επιτρέπει να λάμψετε μέσα στην άνεση του σπιτιού σας τώρα είναι μια καλή ιδέα.

zwdia-66

Ζώδια Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τώρα που η σεζόν σας είναι σε πλήρη εξέλιξη, η κύρια εστίασή σας αυτόν τον μήνα είναι να επιδιώξετε πράγματα που γεμίζουν τον εαυτό σας, Λέοντες. Είναι σημαντικό να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας ενθαρρύνουν και σας ανεβάζουν και να αποστασιοποιηθείτε από αυτούς που προσπαθούν να μειώσουν το φως σας, ειδικά τώρα. Θα αισθάνεστε πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τον σκοπό σας αυτόν τον μήνα και θα αισθάνεστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστείτε τα δώρα και τα ταλέντα σας με οποιονδήποτε και με όλους.

Απλώς φροντίστε να μην εστιάσετε πολύ στο να κερδίσετε την έγκριση των άλλων – η αυτοεκτίμησή σας δεν εξαρτάται από το ποιος σας προσέχει. Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και σε ό,τι σας φέρνει χαρά τώρα, και η υπερηφάνεια που νιώθετε για τον εαυτό σας θα είναι όλη η επικύρωση που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αυτά τα 4 ζώδια θα τραβήξουν όλη την προσοχή τον Αύγουστο .

Ζώδια Σκορπιός (22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η καριέρα και οι επαγγελματικές σου προσπάθειες κερδίζουν αναγνώριση τώρα, Σκορπιέ, και ενώ δεν είσαι συνήθως λάτρης της ανεπιθύμητης προσοχής, θα νιώσεις αναγνώριση για όλη σου την επιμέλεια και τη σκληρή δουλειά αυτόν τον μήνα. Τώρα είναι μια τυχερή στιγμή για να παρουσιάσετε οποιαδήποτε έργα που έχετε εργαστεί ή μπορεί να είστε πιο διατεθειμένοι να αναλάβετε περισσότερους δημόσιους, έγκυρους ρόλους.

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, οπότε φροντίστε να επιδεικνύεστε και να το μετράτε. Εάν έχετε εργαστεί για κάποιο ορόσημο σταδιοδρομίας, είναι βέβαιο ότι θα υλοποιηθεί τώρα και άλλοι θα αισθάνονται πρόθυμοι να το υποστηρίξουν.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-yy

Ζώδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου-22 Φεβρουαρίου)

Ο ήλιος συνεχίζει να ταξιδεύει στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας αυτόν τον μήνα, φωτίζοντας τις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους. Δεδομένου ότι ο Λέων είναι το αδερφό σας ζώδιο, η ενέργεια που αναζητά την προσοχή αυτής της εποχής μπορεί να σας ενοχλεί λίγο, αλλά σας καλεί να εκφραστείτε με νέους τρόπους.

Δεν είστε συνήθως κάποιος που του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά αυτόν τον μήνα, θα είστε πιο διατεθειμένοι να βάλετε τον εαυτό σας έξω όταν πρόκειται για τη δημιουργία σχέσεων. Είτε περνάτε χρόνο με έναν νέο ρομαντικό σύντροφο είτε συναναστρέφεστε περισσότερο από ό,τι συνήθως, θα αναζητάτε περισσότερη αποδοχή, αγάπη και υποστήριξη από τους ανθρώπους γύρω σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw