Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα – Νέα Σελήνη 20/02/23

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα – Νέα Σελήνη 20/02/23 .

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή : Η Νέα Σελήνη είναι μια περίοδος αναζωογόνησης και εκδήλωσης και αν έχετε κάποια έλλειψη στη ζωή σας, τότε αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να  εργαστείτε για να την καλύψετε, είτε πρόκειται για μια νέα εμπειρία, άτομο ή αντικείμενο.

Πρέπει να κάνουμε χώρο για ξεκινήματα και κάποιες ακατανόητες συμπεριφορές που μπορεί να έχουμε , κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης. Λάβετε υπόψη σας ότι είμαστε άπειροι όταν ξεκινάμε κάτι νέο, οπότε μην φοβάστε να κάνετε πειραματισμούς.

Στις 20 Φεβρουαρίου , η Σελήνη θα αγκαλιάσει σφιχτά τον Ήλιο εντός του ζωδίου των Ιχθύων.  Ο Ήλιος και η Σελήνη στο βασίλειο των Ιχθύων σας προτείνουν να δείξετε προθυμία να ξεπεράσετε τη ντροπή και τη σκληρότητα. Ευτυχώς, το να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά είναι μια μορφή άσκησης.

zodia-taro-45

 

 

Κριός

Ξέρεις πως ό,τι χρειάζεται η καρδιά σου είναι δικό σου, Κριέ; Η δύναμη της θέλησης έχει έναν όμορφο τρόπο να σας οδηγήσει ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε. Εμπιστευτείτε ότι με την απελευθέρωση  και τη διαχείριση των συναισθημάτων σας, σας περιμένουν υπέροχες εκπλήξεις. Οποιοδήποτε εμπόδιο στο δρόμο σας είναι μια πρόκληση που θα σας βγει μακροπρόθεσμα. Συνέχισε να σπρώχνεις!

 

Ταύρος

Η ικανότητά σας να ξεχωρίζετε και να εντυπωσιάζετε τους ανθρώπους γίνεται η υπερδύναμή σας την άνοιξη, Ταύροι. Μερικές φορές το να σου λένε «απλά να είσαι ο εαυτός σου» ακούγεται σαν τρομερή συμβουλή, ειδικά αν αυτό που είσαι δεν έχει καλή αποδοχή. Αυτό που μπορεί να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη είναι ότι το κατάλληλο περιβάλλον θα εκτιμήσει ειλικρινά τις μοναδικές σας ιδιότητες. Απολαύστε την αυθεντικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Δίδυμοι

Το να εγκαταλείψετε αυτό που νομίζατε για την καριέρα σας, σας προσφέρει περισσότερο χρόνο για να παρατηρήσετε πώς σας αποδέχονται στο επάγγελμά σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναγνωρίσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει, Δίδυμε. Αν αποδειχτεί ότι βρίσκεστε εκεί που υποτίθεται ότι είστε, τότε ίσως υποτιμάτε όλα αυτά για τα οποία έχετε εργαστεί!

 

Καρκίνος

Μερικές φορές, νέα ξεκινήματα και δύσκολα τελειώματα πάνε χέρι χέρι. Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, Καρκίνε. Μπορεί να φέρνουν σύγχυση, εξάντληση και απογοήτευση – ακόμα κι αν είστε αυτός που το προκαλεί. Η Νέα Σελήνη ανοίγει το μυαλό σας και σας επιτρέπει να μάθετε ανεκτίμητα μαθήματα. Να είστε ανοιχτοί σε ό,τι μπορεί να μην συμφωνείτε απαραίτητα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

chartomantia-098

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα – Νέα Σελήνη 20/02/23 .

Λέων

Είσαι ανοιχτός σε φλερτ, Λέων; Μερικοί άνθρωποι χάνουν τη διασκέδαση από το φλερτ δίνοντάς του μεγαλύτερη βαρύτητα από όσο πρέπει. Για τους δικούς τους λόγους, πέφτουν στην παγίδα να μπερδεύουν το φλερτ με την δέσμευση , κάτι που είναι λάθος! Το φλερτ προσφέρει αδέσμευτη διασκέδαση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο ή όχι. Σκέψου περισσότερο την απόλαυση και λιγότερο τις υποχρεώσεις.

 

Παρθένος

Η αγάπη ρίχνει ένα απαλό φως στη ζωή σου, Παρθένε. Με όλα όσα μπορεί να πάνε στραβά, κάντε έναν απολογισμό του τι πήγε σωστά και ποιος είναι ένα απαλό φως στη ζωή σας. Ποιοι φίλοι και αγαπημένοι σας προσφέρουν ασφάλεια, συμπόνια και μια ζώνη χωρίς κρίση; Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, να ξέρετε ότι περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που σας βοηθούν να δώσετε ζωή μέσα σας.

 

zodia-0988

Ζυγός

Τα καθημερινά μέρη της ζωής είναι αναμφισβήτητα οι στιγμές που έχουν σημασία. Πολύ λίγοι από εμάς ζούμε ζωές που είναι απρόβλεπτες και μπορούν να οδηγήσουν σε τυχαίες αλλαγές ανά πάσα στιγμή. Πολλοί προτιμούν ζωές που προσφέρουν προβλεψιμότητα και ασφάλεια. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια προτροπή που μπορεί να σας εμπνεύσει να αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Σκεφτείτε να ακολουθήσετε τη γραφική διαδρομή για το σπίτι αντί για το γρήγορο μονοπάτι.

 

Σκορπιός

Πρέπει να βάλεις περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σου. Το να περνάς τη ζωή πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλά μακροπρόθεσμα, δεν είναι ανοησία αλλά θετική σκέψη . Η ζωή συνοδεύεται από δυσκολίες και προβλήματα, αλλά πρέπει να αναγνωρίζετε ότι εσείς και οι γύρω σας έχετε τη δυνατότητα να είστε καλά. Το γέλιο, η διασκέδαση και το χιούμορ με μέτρο θα ωφελήσουν την υγεία και την ερωτική σας ζωή!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  22-24/02 Αλλαγές σε σχέσεις – Ισχυρή επανασύνδεση

μελλοντολόγος

Τοξότης

Τα λόγια σου είναι δυνατά, Τοξότη. Ξέρεις ότι ό,τι επιθυμεί η καρδιά σου είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σου. Ομολογουμένως, ίσως χρειαστεί όμως κάποιο χρονικό διάστημα για να τα καταφέρετε. Αφιερώστε χρόνο κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης για να καθορίσετε τι θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Θα θέλατε να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση; Χρειάζεστε μια νέα δουλειά; Μόλις καθορίσετε  αυτό που θέλετε, τότε σύντομα  οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν.

 

Αιγόκερως

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τα πατήματά σου, Αιγόκερε. Οι προκλήσεις για την αίσθηση του σεβασμού δεν είναι ποτέ διασκεδαστικές. Δεχτήκατε αρκετά χτυπήματα στην αυτοεκτίμησή σας και είναι απολύτως κατανοητό αν αισθάνεστε κάπως πεσμένοι. Ευτυχώς, αυτή η Νέα Σελήνη σας υπενθυμίζει ότι έχετε όλα τα φόντα για να αναγεννήσετε τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-76

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα – Νέα Σελήνη 20/02/23 .

Υδροχόος

Ακόμα και αν δεν πάρετε τίποτα από αυτό το φαινόμενο εκτός από μια υπενθύμιση ότι οι απόψεις σας έχουν σημασία, αυτό είναι αρκετά σημαντικό! Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια κοσμική υπενθύμιση ότι έχετε μια μοναδική οπτική ,που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους γύρω σας που προσπαθούν να τακτοποιήσουν κεφάλαια της ζωής τους. Πώς εξισορροπείτε όμως, το να είστε ένας γενναιόδωρος δότης χωρίς να αυτό να σας στραγγίζει;

 

Ιχθύες

Καλή ηλιακή επιστροφή, Ιχθύες! Αυτός ο μήνας σηματοδοτεί το τέλος ενός συναισθηματικού κύκλου και την αρχή μιας νέας αναζήτησης. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναθεωρήσετε τα πάθη, τα κίνητρά σας και τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Μόλις αποκτήσετε μια αίσθηση σαφήνειας σχετικά με το τι ενεργοποιεί τα συναισθήματά σας, σχεδιάστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22