Αυτή η ηλιακή έκλειψη μας φέρνει αντιμέτωπους με τον εαυτό μας 25/10

double-bodied-signs

Αυτή η ηλιακή έκλειψη μας φέρνει αντιμέτωπους με τον εαυτό μας 25/10 .

Αυτή η ηλιακή έκλειψη κάνει βουτιά στα μυστηριώδη νερά του Σκορπιού.

Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό  25 Οκτωβρίου 2022 .

Μια έκλειψη δεν έρχεται ποτέ μόνη της. Μια ηλιακή έκλειψη έρχεται πάντα δύο εβδομάδες πριν ή μετά από μια έκλειψη Σελήνης. Δύο εβδομάδες μετά από αυτή την ηλιακή έκλειψη, έχουμε μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο.

zodia-taro-45

Είχαμε εκλείψεις σε αυτούς τους αστερισμούς τον Απρίλιο/Μάιο του 2022, γι’ αυτό σκεφτείτε το ως επανεπίσκεψη.

Σκεφτείτε αυτούς τους μήνες και τι δουλεύατε εσωτερικά. Ο Σκορπιός, κατοικεί στα αόρατα μέρη της ανθρώπινης ζωής. Πρέπει να κοιτάξουμε στη σκιά, να βάλουμε λόγια στα ανείπωτα, να ρίξουμε φως σε αυτό που τον απωθεί. Ο Σκορπιός μαθαίνει με τον δύσκολο τρόπο, τσιμπάει συνήθως αυτούς που αγαπά περισσότερο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Σκορπιό είναι να μάθει πώς να χρησιμοποιεί σωστά τη δύναμή του. Πολύ πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις – η δύναμή του είναι πραγματική και μεθυστική. Νομίζω ότι αυτό που γονατίζει τον Σκορπιό είναι η ιδέα ότι η δύναμή του μπορεί να διοχετευθεί με τρόπο απαλό και χαριτωμένο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/10 Επιστροφές από το παρελθόν – Χρήμα από κληρονομιά

taro-provlepseis-01

Αυτή η ηλιακή έκλειψη μας φέρνει αντιμέτωπους με τον εαυτό μας 25/10 .

Δεν χρειάζεται να είναι τόσο επίπονο, τόσο σκοτεινό, τόσο έντονο. Μπορεί να είναι ελαφρύ και όμορφο και συγχωρητικό. Ο Σκορπιός συνδέεται με την οικειότητα, τα οικονομικά, την κληρονομιά και τον κοινό πλούτο. Εκτιμά την ποιότητα παρά την ποσότητα. Ο σκορπιός είναι μινιμαλιστής και ουσιαστικός. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν χρειάζεστε , είτε υλικά, είτε συναισθηματικά.

Ο Σκορπιός κυβερνά τη δύναμη, τον έλεγχο και την οικειότητα. Ο Σκορπιός ζει στο αόρατο, το κρυφό. Η προσοχή μας τώρα είναι στραμμένη προς τα μέσα, στα δικά μας κρυμμένα σπήλαια καθώς και στα σκοτεινά μονοπάτια των άλλων. Είμαστε περίεργοι για το τι παρακινεί τους άλλους καθώς αναλογιζόμαστε τις δικές μας συνήθειες και αντιδράσεις – ποια είναι η ρίζα, η προέλευση;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Στόχος μας τώρα είναι να κατανοήσουμε κάθε επίπεδο κάθε κατάστασης. Κατανοώντας τα υποσυνείδητα κίνητρα των άλλων, γινόμαστε όλο και πιο ισχυροί. Ωστόσο, αυτή η εσωτερική γνώση είναι πραγματικά μια μορφή ενσυναίσθησης. Η διορατικότητα στα συναισθήματα των άλλων κάνει τη συγχώρεση ευκολότερη. Θυμηθείτε όλα όσα μόλις μάθαμε από την εποχή του Ζυγού.

Η σταθερή φύση αυτής της φάσης εκδηλώνεται με τον επείγοντα χαρακτήρα των αναγκών και των επιθυμιών μας αυτή τη στιγμή. Το πάθος αξιοποιείται καλύτερα όταν διοχετεύεται σε ένα πράγμα, δεν εξαπλώνεται γύρω ούτε θρυμματίζεται. Ο Σκορπιός εκτιμά την ποιότητα έναντι της ποσότητας, χωρίς εξαιρέσεις. Το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τη μαγεία του σκορπιού είναι να ξοδεύετε χρόνο σταθερά και με πάθος σε μια προσπάθεια.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/10 Επιστροφές από το παρελθόν – Χρήμα από κληρονομιά

taro-6-9

Αυτή η ηλιακη έκλειψη μας φέρνει αντιμέτωπους με τον εαυτό μας 25/10 .

Αυτό θα είναι πολύ πιο επιτυχημένο από το να αποσπάσουμε την προσοχή μας σε άλλα πράγματα που δεν έχουν τόσο νόημα. Τι έχει γίνει τόσο βαρύ που δεν το αντέχεις άλλο; Ο σκορπιός αναζητά την απελευθέρωση από τον πόνο και την ταλαιπωρία. Ξεφορτωθείτε οτιδήποτε δεν χρειάζεστε. Πάρτε βαθιές ανάσες, κλείστε τα μάτια σας. Νιώστε το πνεύμα σας να κινείται μέσα και έξω. Υπέροχα νέα: αυτή η μερική έκλειψη Ηλίου θα είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Τα νέα φεγγάρια μας κάνουν να νιώθουμε πιο κουρασμένοι από ότι συνήθως. Ο ύπνος και η σιωπή είναι σημαντικά. Αυτή δεν είναι μια κοινωνική φάση. Εάν θέλετε να ξεκουραστείτε, κάντε το. Δεν είναι καιρός να προχωρήσουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45