Αυτή η Νέα Σελήνη θα κάνει όλα τα ζώδια ευτυχισμένα 23/11

zwdio-parthenos-afroditi

Αυτή η Νέα Σελήνη θα κάνει όλα τα ζώδια ευτυχισμένα 23/11 .

Αυτή η Νέα Σελήνη  Κριός (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

Με τον Άρη, τον πλανητικό κυβερνήτη σου, αυτή τη στιγμή ανάδρομο, μπορεί να αισθάνεσαι υπερβολικά ανήσυχος τον τελευταίο καιρό, Κριέ. Η νέα σελήνη του Νοεμβρίου σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε για να εξερευνήσετε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να βρείτε έμπνευση.

Αναμένετε αλλαγές στις σχέσεις σας, όπως τη λήψη αποφάσεων για να κάνετε το επόμενο βήμα προς τη δέσμευση. Θα μπορούσε να είναι μια πιθανή σύνδεση από το παρελθόν σας ή να τερματίσετε μια σχέση και να κλείσετε ένα κεφάλαιο – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα πράγματα θα αλλάξουν!

zodia-taro-45

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να είναι μια ριζική μεταμόρφωση, Ταύρε, γι’ αυτό αγκαλιάστε τις αλλαγές. Μπορεί να νιώθατε ιδιαίτερα νωθροί λόγω της αναδρομής του Άρη, αλλά η φλογερή ενέργεια αυτού του φαινομένου σας δίνει την αυτοπεποίθηση να πείτε ”c’est la vie” καθώς ακολουθείτε αυτό που θέλετε. Φρέσκα ξεκινήματα για σένα, Ταύρε!.

Το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της νέας Σελήνης είναι να ξαναέρθετε σε επαφή με ανθρώπους, δραστηριότητες και χόμπι που σας βοηθούν να αισθάνεστε ξέγνοιαστοι και ελεύθεροι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αυτή η Νέα Σελήνη θα κάνει όλα τα ζώδια ευτυχισμένα 23/11 .

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Τα πράγματα θερμαίνονται στον τομέα της συνεργασίας σας, Δίδυμοι — μια ωραία αλλαγή ρυθμού από τον ανάδρομο Άρη, που σας έχει αναγκάσει σε χειμερία νάρκη. Αφήστε την επιφυλακή σας και χρησιμοποιήστε τη ζωηρή ενέργεια του ζωδίου της φωτιάς για να ανακτήσετε τη δύναμη στις σχέσεις σας. Αυτή η νέα σελήνη στο ζώδιο  σου Τοξότη είναι η τέλεια στιγμή για να νιώσεις τα συναισθήματά σου, να τα αφήσεις όλα πίσω και να προχωρήσεις .

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η τολμηρή ενέργεια της νέας σελήνης αποτελεί την ιδανική στιγμή για να αποσυρθείτε πίσω στο καταφύγιό σας, Καρκίνοι. Είναι μια καλή στιγμή να εισάγετε νέες συνήθειες και πρακτικές στις καθημερινές σας τελετουργίες. Ήρθε η ώρα να βάλεις τα τείχη σου και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, Καρκίνε .Και με τον Δία, να τελειώνει την ανάδρομή του, νιώθετε έντονα όλα τα συναισθήματα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 25-27/11 Ερωτικές υπόγειες σκέψεις – υπερβολικά λόγια – ψέματα

taro-6-9

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο φίλος της φωτιάς, ο Τοξότης, σε πλημμυρίζει με έμπνευση, Λέοντα. Αυτό έρχεται μετά από μια δύσκολη σεζόν του Σκορπιού, όπου νιώθετε ευάλωτοι και συναισθηματικοί. Η νέα σελήνη στον Τοξότη θα σας δώσει την ευκαιρία να σταματήσετε και να αγκαλιάσετε τους καρπούς της εργασίας σας . Προσφέρετε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή βραδιά  ή βγείτε έξω με φίλους για να ξεκουραστείτε. Αισθάνεστε πολύ σίγουροι και ξέγνοιαστοι σήμερα — αγκαλιάστε το!

 

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Κρατάς τα πράγματα κρυφά τον τελευταίο καιρό, Παρθένε. Η νέα σελήνη σας βοηθά να επιστρέψετε στις ρίζες σας καθώς συνεχίζετε να σχεδιάζετε και να φυτεύετε σπόρους. Θυμηθείτε να βασίζεστε σε οικογενειακές ή στενές φιλίες — δεν χρειάζεται να εργάζεστε μόνοι σας! Ευτυχώς, η νέα σελήνη μαζί με τον Δία πίσω στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας δώσουν μια νέα νέα προοπτική για τα πράγματα .Μπορεί να αισθάνεστε ότι μπορείτε επιτέλους να πάρετε την ανάσα σας και να αξιολογήσετε τα πράγματα με ένα νέο μάτι. Αγκαλιάστε την στιγμή και δώστε στον εαυτό σας χρόνο να νιώσετε καλά με τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19Αυτή η Νέα Σελήνη θα κάνει όλα τα ζώδια ευτυχισμένα 23/11 .

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η νέα σελήνη σας εμπνέει να ακονίσετε κάποιες από τις ικανότητές σας, Ζυγέ. Η αμεσότητα και η ειλικρίνειά σας θα σας μεταφέρουν μακριά αυτή τη στιγμή, αλλά να είστε προσεκτικοί, καθώς η ενέργεια του Τοξότη συχνά βαδίζει σε μια λεπτή γραμμή μεταξύ του να είναι αληθινός και αγενής – θυμηθείτε να μιλήσετε από την καρδιά σας. Έχετε φασαρίες στην καριέρα σας , Ζυγέ, αλλά φαίνεται ότι ο ρομαντισμός έχει μπει κρυφά στην καρδιά σας . Ποιος λέει ότι δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο; Αυτό το φεγγάρι σου υπενθυμίζει ότι είσαι κάποιος που ξέρει τι θέλει και με λίγη σκληρή δουλειά και πολλή ειλικρίνεια μπορείς να το έχεις!

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, Σκορπιέ; Ενώ οι τεράστιες αλλαγές μπορεί να σας έχουν βγάλει από την ισορροπία, η ζωντανή ενέργεια της νέας Σελήνης σας δίνει την αυτοπεποίθηση να πείτε όχι όταν θέλετε χωρίς να νιώθετε ενοχές γι’ αυτό. Με αυτό το φεγγάρι να είναι το πρώτο εδώ και λίγο καιρό που δεν επηρεάζεται από την ενέργεια της έκλειψης, θα είναι επίσης το πρώτο όπου θα δοκιμάζετε νέα όρια. Μην αφήνετε τις απόψεις των άλλων για εσάς να επηρεάζουν αυτό που γνωρίζετε ότι είναι αληθινό για τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 25-27/11 Ερωτικές υπόγειες σκέψεις – υπερβολικά λόγια – ψέματα

taro-zodia-098

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Η τύχη είναι με το μέρος σου, Τοξότη – ως συνήθως. Αυτή η νέα σελήνη στο ζώδιό σας σας εμπνέει να πάρετε περισσότερα ρίσκα και να εξερευνήσετε συναρπαστικά μέρη (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Ο ήλιος, η σελήνη και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σας και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο τυχερός και αισιόδοξος Δίας, τελειώνει την ανάδρομή του . Τα πάντα, από τα συναισθήματα μέχρι την επικοινωνία και τις ευκαιρίες εργασίας, είναι πιο εύκολα προσβάσιμα σήμερα, οπότε πυροβολήστε ό,τι σας τραβάει την προσοχή ..

 

Αιγόκερως (22 Δεκ.-19 Ιαν.)

Είναι μια υπέροχη στιγμή για παύση και ενδοσκόπηση, Αιγόκερε. Η νέα σελήνη δίνει σημαντικές αποκαλύψεις εκ των υστέρων, επιτρέποντάς σας να διώξετε την ανεπιθύμητη ενέργεια και —εν τέλει— υπενθυμίζοντάς σας να μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Πάντα ψάχνεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου, και ως αποτέλεσμα, παίρνεις την πίστη των αγαπημένων σου για σένα . Πάρτε αυτό το Νέο φεγγάρι για να επιθεωρήσετε όλα τα πράγματα που έχετε καταφέρει φέτος και να κοιτάξετε μπροστά στο σημείο που θέλετε να πάτε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Aποκαλύπτουν τα μυστικά της Αγάπης

zodia provlepseis

Αυτή η Νέα Σελήνη θα κάνει όλα τα ζώδια ευτυχισμένα 23/11 .

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Το να στηρίζεσαι στην κοινότητα και τον φιλικό σου κύκλο σε βοήθησε στο ταξίδι σου, Υδροχόε. Αλλά αυτή η νέα σελήνη σας υπενθυμίζει τη σημασία του να κάνετε ένα διάλειμμα και να επιβραδύνετε — ειδικά με τον ανάδρομο Άρη στο σπίτι της απόλαυσης και του παιχνιδιού. Ανάμεσα στη δουλειά, το σχολείο, τους φίλους, την αγάπη και του να είσαι δημοφιλής, μπορείς να νιώσεις τις εσωστρεφείς αισθήσεις σου να σε καταλαμβάνουν. Μην το παλεύεις, και αντ’ αυτού δώσε στον εαυτό σου την άδεια να απομονωθεί για μια στιγμή.

 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η νέα σελήνη σε κάνει να νιώθεις λίγο ευάλωτος, Ιχθύ — αλλά μην το αφήσεις αυτό να σε φοβίσει. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε σε τομείς που σας βοηθούν να λάμψετε, ειδικά με τον τυχερό Δία να περιφέρεται γύρω από το ζώδιό σας. Η νέα σελήνη στον Τοξότη θα ανάψει μια δημιουργική σπίθα στην καρδιά σας για ένα προηγούμενο έργο ή ίσως ακόμη και μια παλιά ρομαντική φλόγα . Μπορεί να αισθάνεστε λίγη τρέλα από το πουθενά, να ευχαριστήσετε τον Δία που γυρίζει σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σας και δίνει μία μαγική αίσθηση στον αέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot