Αυτή η νύχτα μας καλεί να κυνηγήσουμε τις επιθυμίες και τα πάθη μας 02-03/03

imerisies-22314

Αυτή η νύχτα μας καλεί να κυνηγήσουμε τις επιθυμίες και τα πάθη μας 02-03/03 .

Αυτή η νύχτα : Όλο το Σαββατοκύριακο ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο τετραγωνίζουν τον Ουρανό στον Ταύρο.

Επομένως το να ζούμε κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες ή ρισκάροντας συνεχώς, θα μας φθείρει λιγάκι. Φροντίστε η κούραση ή η απροσεξία να μην οδηγήσει σε λάθη ή τραυματισμούς.

Η Σελήνη του Σκορπιού κάνει μια χαλαρή όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Επικρατεί μια αίσθηση ευδαιμονίας!

zodia-taro-45

Βυθιζόμαστε στη σφαίρα της φαντασίας και μαθαίνουμε περισσότερα για τα συναισθήματά μας. Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη προχωράει στον Τοξότη. Εδώ η επιρροή της είναι πιο έντονη και συναρπαστική. Θα έχουμε την θέληση να κυνηγήσουμε τις επιθυμίες και τα πάθη μας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας κάνει χιαστί με τον Δία στον Ταύρο.

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο των Ιχθύων και πιθανόν να νιώθουμε κουρασμένοι ή προβληματισμένοι με τις ευθύνες μας. Το εξάγωνο Δία /Κρόνου, εξιτάρει τη διασκεδαστική διάθεση που είναι ιδανική για να κατανοήσουμε την τρέχουσα ατμόσφαιρα… εκκίνησης/στάσης.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αυτή η νύχτα μας καλεί να κυνηγήσουμε τις επιθυμίες και τα πάθη μας 02-03/03 .

Βοηθάει επίσης στο να παραμείνουμε αισιόδοξοι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουμε. Οι συγκροτημένες προσπάθειες μπορεί να εξυπηρετούν τα σχέδια μας. Ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό.. και ο Ερμής από τους Ιχθύες, ξεκινά ένα εξάγωνο με τον Ουρανό (αέρας – φωτιά, νερό – γη).

Μήπως μερικά από αυτά τα πιθανά λάθη, σας βοήθησαν να βρείτε έναν νέο τρόπο; Όταν ακούγατε σιωπηλούς ψιθύρους, επικίνδυνες δυνατότητες… μήπως πυροδότησαν κάτι που μπορείτε τώρα να αξιοποιήσετε; Ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει φυσικά. Έχουμε συνηθίσει όμως τόσο πολύ να προβλέπουμε πράγματα επί του παρόντος, που μερικές φορές ξεχνάμε ότι βιώνουμε ένα κύμα σαρωτικών αλλαγών που συνεχίζονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Θα έχετε στιγμές ξαφνικής συνειδητοποίησης, έμπνευσης, διορατικότητας ή κατανόησης… και θα διαπιστώσετε, ότι μπορείτε να τα εφαρμόσετε άμεσα. Νωρίς το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη του Τοξότη τελειοποιεί την όψη χιαστί με τον κυβερνήτη του ζωδίου Δία και η Αφροδίτη ολοκληρώνει το ακριβές τετράγωνό της με τον Ουρανό (αμοιβαία υποδοχή, καθεμία στο ζώδιο που κυβερνά ο άλλος).

Η Αφροδίτη κυβερνά τις ερωτικές σχέσεις και τα οικονομικά, ενώ ο Ουρανός οτιδήποτε ξαφνικό ή απροσδόκητο. Παρόλο που δεν είναι αρμονική αυτή η όψη, μπορεί να προκύψουν κεραυνοβόλοι έρωτες ή ξαφνικές επιθυμίες να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-75

Από την άλλη, τίποτε δεν αποκλείει τις αντιθέσεις ή τους χωρισμούς. Με το εξάγωνο Ερμή / Ουρανού σε ισχύ, έχουμε μια πλημμύρα συναρπαστικών ιδεών και έμπνευσης! Η Σελήνη του Τοξότη συνεχίζει για ένα τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή…. κι ένα εξάγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη.

Στη συνέχεια τριγωνίζει τον Χείρωνα… και μαζί με τα τετράγωνα και τα εξάγωνα μπλέκονται σ’ έναν χορό. Το κλίμα είναι διασκεδαστικό κι ανάλαφρο. Λικνίζοντας ρυθμικά το σώμα μας, βαδίζουμε κατά μήκος ενός χαρτογραφημένου μονοπατιού. Κοιτάζοντας πίσω, θα δούμε τα οφέλη – ακόμα κι αν έχουν τη μορφή καινούργιων δεξιοτήτων. Κουραστικό .. αλλά ικανοποιητικό – και το περιμένουμε με ανυπομονησία!

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis