Αυτός ο ανάδρομος θα είναι μια ευκαιρία ανάκαμψης 17-23/07

erwtikes-provlepseis-savvato-3-5

Αυτός ο ανάδρομος θα είναι μια ευκαιρία ανάκαμψης 17-23/07 .

Αυτός ο ανάδρομος  : Αυτή την Τρίτη 19 Ιουλίου, ο «πληγωμένος θεραπευτής» Χείρωνας, ξεκινάει την ετήσια ανάδρομη πορεία του, μέσα από το ζώδιο του πολεμιστή Κριού, μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.

Ο Χείρωνας κρατά το κλειδί (το σύμβολό του) για τα αλχημικά μας δώρα. Για να μπορέσουμε να εμβαθύνουμε τη σχέση μας με την ιερή διάσταση της ζωής.

Όμως για να έχουμε πρόσβαση, πρέπει στραφούμε μέσα μας και να ξεπεράσουμε τα δικά μας εμπόδια. Στο ζώδιο του φλογερού Κριού που βρίσκεται από το 2018 και θα παραμείνει μέχρι το 2027, ο Χείρωνας φέρνει στην παγκόσμια σκηνή, θέματα διαχείρισης θυμού, ηγεσίας και προσωπικής δύναμης.

zodia-taro-45

Φέτος δεν έλειψαν οι σημαντικοί λόγοι για να ξεσηκωθούμε και να παλέψουμε… και η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα, μπορεί να μας βοηθήσει να αποκαλύψουμε εκφραστικές στρατηγικές για τη μάχη. Εν τω μεταξύ, αυτή η ανάδρομη κίνηση είναι η βέλτιστη στιγμή για να ανακάμψετε από την αδυναμία που σας εμποδίζει να τηρήσετε τις πεποιθήσεις σας.

Μια άλλη ευκαιρία για να «αποκαταστήσετε τη φωνή σας» φτάνει την Τρίτη, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής από τον δυνατό, περήφανο Λέοντα, δυναμώνει την ένταση της δημιουργικής σας έκφρασης. Έπειτα από μερικές μετριοπαθείς εβδομάδες, αυτός ο παθιασμένος κύκλος, σας οδηγεί ξανά στα φώτα των προβολέων. Αν δεν θέλετε να χαθείτε στο πλήθος, κάντε μια τολμηρή δήλωση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Αυτός ο ανάδρομος θα είναι μια ευκαιρία ανάκαμψης 17-23/07 .

Χρησιμοποιήστε τεχνικές αφήγησης και εντυπωσιακά γραφικά για να υπογραμμίσετε το μήνυμά σας – είτε υποβάλλετε μια επιχειρηματική ιδέα είτε δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πειραματιστείτε με μουσική, βίντεο και οποιαδήποτε άλλα εφέ που θα δελεάσουν τους ανθρώπους να ελέγξουν το προφίλ σας.

Με τον συναισθηματικό Λέοντα στο ρόλο του διευθυντή επικοινωνίας, δεν υπάρχει λόγος να είστε ψυχροί και τυπικοί. Εφόσον δεν θολώνετε τα επαγγελματικά όρια, είναι εντάξει να μοιράζεστε αυτά τα ζεστά ασαφή συναισθήματα. Αυτό μπορεί να είναι το κλειδί, που ξεκλειδώνει το ομαδικό πνεύμα! Όμως δεν είναι μόνο αυτό! Ένα μακρύ κόκκινο χαλί απλώνεται αυτήν την Παρασκευή 22 Ιουλίου, καθώς ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Λέοντα μέχρι τις 22 Αυγούστου.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/07 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αυτός ο ανάδρομος θα είναι μια ευκαιρία ανάκαμψης 17-23/07 .

Αυτός ο ετήσιος ηλιακός κύκλος είναι μια υψηλή περίοδος για όλα τα λαμπερά, ρομαντικά και δημιουργικά θέματα. Ανήκει το όνομά σας στα φώτα της δημοσιότητας; Σ’ ένα βιβλίο ιστορίας.. ή στο Hall of Fame; Οραματιστείτε το και στη συνέχεια, ξεκινήστε να τοποθετείτε την προσωπική σας σφραγίδα για την ανάβαση. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αρχίστε με μια ανάλυση ανταγωνιστικής έρευνας: Τι κάνουν οι ηγέτες στον κλάδο σας; Πώς θα αναδεικνύατε το μοναδικό σας χάρισμα; Την ταυτότητά σας;

Αν έχετε να προωθήσετε ένα τελικό προϊόν εκμεταλλευτείτε αυτήν την εβδομάδα για να βάλετε την τελευταία πινελιά πάνω του. Έπειτα, προγραμματίστε τη μεγάλη σας αποκάλυψη ή κάντε ένα δοκιμαστικό παρουσιάζοντάς το πρώτα, στους πιο έξυπνους φίλους σας. Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβάσετε τα στάνταρ στα ερωτικά σας;

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/07 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia-zodia-astrologia-65

Αυτος ο ανάδρομος θα είναι μια ευκαιρία ανάκαμψης 17-23/07 .

Ο Ήλιος στον Λέοντα σαλπίζει μια δημόσια ανακοίνωση: Αξίζετε να σας συμπεριφέρονται σαν βασιλιά (ή βασίλισσα) αυτοί που αγαπάτε. Όμως φροντίστε να είναι ρεαλιστικές οι προσδοκίες σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν το χρόνο (ή τον προϋπολογισμό!) για να ερωτοτροπούν μεταξύ τους 24ώρες το 24ωρο.

Επενδύστε ίση ενέργεια στις δημιουργικές σας αναζητήσεις και δεσμευτείτε να συνεχίσετε! Έτσι θα διατηρήσετε την ερωτική σας ζωή σε ισορροπία. Ετοιμαστείτε… γιατί μπορεί να ερωτευθείτε τρελά στη διαδικασία. Αξιοποιήστε τα ευγενή χαρακτηριστικά του Λέοντα αντί να πέσετε θύματα των εγωιστικών του κινήτρων. Η αγάπη ΕΙΝΑΙ αμφίδρομη, τελικά. Πώς μπορείτε λοιπόν να είστε γενναιόδωροι εραστές, μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45