Αυτό που επιθυμείτε θα σας δοθεί το διήμερο 17-19/11

evdomadiaies-5-11-5

Αυτό που επιθυμείτε θα σας δοθεί το διήμερο 17-19/11 .

Αυτό που επιθυμείτε : 17 Νοεμβρίου Ήλιος Τρίγωνο Ποσειδώνας .

Η πίστη στις ευλογίες του Σύμπαντος είναι εφικτή με αυτή τη διέλευση… αλλά το ίδιο ισχύει και για τη φαντασίωση ότι θα σας δοθεί ως δια μαγείας αυτό που επιθυμείτε.

Η ελπίδα, η αισιοδοξία και η φαντασία ξεπηδούν αυτή τη στιγμή, που μπορεί να φέρει κάποια ανακούφιση από οποιαδήποτε κατάθλιψη ή αποθάρρυνση μπορεί να νιώθετε.

zodia-taro-45

Η δημιουργικότητά σας μπορεί να εμπνευστεί από αυτή τη διέλευση. Βιώνεις μια αίσθηση αποστολής, νιώθοντας ότι είσαι πραγματικά Παιδί του Σύμπαντος. Υπάρχει η δυνατότητα να σας ανεβάσει από το συνηθισμένο στο υπέροχο – πνευματικά, δημιουργικά, ρομαντικά ή συμπονετικά.

Απολαύστε το όσο διαρκεί, αλλά προτού κάνετε αλλαγές με βάση αυτό που μπορεί να αισθάνεστε σαν μόνιμη κατάσταση, να θυμάστε ότι αυτό είναι κυρίως μια προσωρινή επιρροή και θα πρέπει να ζήσετε μέσα στα όρια της πραγματικότητας αφού περάσει. Μην δίνετε υπερβολικά αισιόδοξες υποσχέσεις τώρα, που θα πρέπει να εκπληρώσετε αργότερα, όταν η ευφορία φύγει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

19 Νοεμβρίου Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη .

Αυτή η διέλευση σας δίνει ενέργεια για να κάψετε! Ωστόσο, αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να είναι παραγωγική ή ασταθής, ή ακόμα και τα δύο. Είναι πιθανό να έχετε πολύ περισσότερο κίνητρο και ενθουσιασμό για οτιδήποτε κάνετε.

Αλλά θα μπορούσατε επίσης να είστε πιο παρορμητικοί, αποσπασμένοι και εκτός ορίων. Ο θυμός μπορεί να ξεσπάσει και αν δεν προσπαθήσετε να τον ελέγξετε, μπορεί να σας οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες κινήσεις . Η σεξουαλική ενέργεια ή επιθυμία μπορεί να είναι υψηλή τώρα, κάτι που μπορεί να είναι διασκεδαστικό , αλλά θα μπορούσε επίσης να σας βάλει σε μπελάδες εάν δεν έχετε καλή κρίση σχετικά με το ποιος, πότε ή πού να ενεργήσετε σύμφωνα με αυτήν την επιθυμία.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

chartomantia-098

Αυτό που επιθυμείτε : 19 Νοεμβρίου Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη .

Αυτή η διέλευση αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε και εργάζεστε με την ενέργειά σας – σωματική, συναισθηματική, πνευματική και κινητήρια ενέργεια. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέους στόχους ή να θέσετε σχέδια σε κίνηση. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να υπερασπιστείς αυτό που πιστεύεις – να διεκδικήσεις τον εαυτό σου, να αντιμετωπίσεις κάποιον ή να εκφραστείς με τρόπους που στο παρελθόν είχες αναχαιτιστεί.

Χρειάζεται εξάσκηση και επίγνωση για να μάθετε να ξεχωρίζετε τις γνήσιες παρορμήσεις σας (που αντικατοπτρίζουν και εκφράζουν αυτό που είστε) από ασυνείδητα κίνητρα (που μπορεί να είναι παθητικά-επιθετικά, χειριστικά ή εχθρικά). Αυτή η διέλευση θα μπορούσε να σας δώσει την ευκαιρία να παρατηρήσετε και τις δύο πλευρές αυτής της ισχυρής ενέργειας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-098