Αυτό που θέλουμε αρκετό καιρό έρχεται 17-18/12

erwtikes-27314-ζωδια

Αυτό που θέλουμε αρκετό καιρό έρχεται 17-18/12 .

Αυτό που θέλουμε : Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού.

Μέχρι να μεταβεί στον Σκορπιό το βράδυ της Κυριακής, η διάθεσή μας έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις! Κι αυτό εξαιτίας όλων των προκλήσεων και των προσκλήσεων, που είναι απαραίτητες για να βρούμε και να βελτιώσουμε την ισορροπία μας.

Ο ήλιος από τον Τοξότη τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες όλο το Σαββατοκύριακο.

zodia-taro-45

Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους κατευθύνεται για ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Χείρωνα στον Κριό που κυβερνάται από τον Άρη, καθώς η Αφροδίτη κάνει χιαστί με τον Άρη και τετραγωνίζει τον Χείρωνα.

Η ώθηση για αλλαγή και η παρακίνηση για ανάπτυξη… είναι πραγματικά αυτό που θέλουμε, όμως δεν αισθανόμαστε κι ακριβώς ευχάριστα γι’ αυτό.

Η πρόκληση είναι να θέλουμε αυτό που έρχεται μετά από αρκετό καιρό, για να υπομείνουμε τη βραχυπρόθεσμη επέκταση της πραγματικότητας σε ό,τι θεωρούμε «ευχάριστο και επιθυμητό».

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αυτό που θέλουμε αρκετό καιρό έρχεται 17-18/12 .

Είναι μια νεοαποκτηθείσα γεύση; Μήπως αξίζουν τα αποτελέσματα της πρόκλησης για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά; Η πρόκληση εδώ, είναι να συνεχίσετε να πατάτε παύση, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές μέχρι να λειτουργήσει αρκετά καλά αυτό που επιθυμείτε… για να συνεχίσετε.

Επειδή τότε θα μπορέσετε να πείτε ότι λειτουργεί και θα έχετε μια αναζωογονητική βελτίωση, αν το ακολουθήσετε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, γι’ αυτό συνεχίστε να ακούτε και να ερευνάτε όλα τα ερεθίσματα γύρω σας. Αποτελεί το θεμέλιο των απολύτως επίκαιρων συμπερασμάτων, απόψεων και κρίσεων – αν είστε πραγματικά «επιστημονικοί» στην προσέγγισή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/12 Μεταμόρφωση αισθηματική – Σκέψεις και πράξεις ανάλογες

μελλοντολόγος

Η προκατάληψη, δεν έχει θέση στη διαμόρφωση αυτών των εκπληκτικών γνώσεων! Το βράδυ της Παρασκευής η Σελήνη του Ζυγού έρχεται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, δημιουργώντας μια ισορροπία στις όψεις της Αφροδίτης απέναντι στον Άρη και τον Χείρωνα. Δημιουργεί ισορροπία, αλλά δεν είναι εύκολο να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να κάνετε τα πράγματα να πάνε όπως ακριβώς θέλετε.

Είναι ένα ταξίδι, που στη διάρκειά του θα μαθαίνετε όσο προχωράτε και θα «γλυκαίνεστε» από την εμπειρία. Εκ των υστέρων θα διαπιστώσετε, πως διασκεδάσατε πολύ περισσότερο από όσο νομίζατε! Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι εσείς εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Αυτό που θέλουμε αρκετό καιρό έρχεται 17-18/12 .

Κανένας δεν μπορεί να στερήσει τις επιλογές σας ή να σας αντιμετωπίσει ως κάτι λιγότερο από το υπέροχο πλάσμα που είστε! Φτιάχνετε αναμνήσεις που θα σας χρησιμεύσουν αργότερα με ευεργετικούς τρόπους. Η αξιοπρέπειά σας είναι αδιαπραγμάτευτη. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη του Ζυγού τετραγωνίζει τον Ερμή και κάνει χιαστί με τον Ουρανό.

Στη συνέχεια, τριγωνίζει τον Κρόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιβραδύνετε και σκεφτείτε καλά τα λόγια σας πριν μιλήσετε. Ακόμη καλύτερα, συζητήστε την κατάσταση και επωφεληθείτε από όλες τις επιλογές πριν διεκδικήσετε μια σίγουρη επιλογή! Αυτή είναι η έξυπνη επιλογή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/12 Μεταμόρφωση αισθηματική – Σκέψεις και πράξεις ανάλογες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αυτο που θέλουμε αρκετό καιρό έρχεται 17-18/12 .

Σίγουρα δεν χρειάζεται να ακούσετε κανέναν. Τι γίνεται όμως αν σας δώσουν μια καλύτερη ιδέα ή φυτέψουν στο μυαλό σας τον σπόρο μιας καλύτερης ιδέας; Η Σελήνη του Ζυγού την Κυριακή το πρωί ολοκληρώνει το τρίγωνό της με τον Κρόνο και προχωράει σε ένα εξάγωνο με τον Ήλιο, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μια όψη χιαστί με τον Δία. Η διάθεση που επικρατεί, ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο λειτουργίας της ημέρας.

Εμφανιστήκατε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να συμμετάσχετε στη διασκέδαση. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει δράμα! Απλά το δράμα θα είναι πολύ καλό… ή θα βρεθείτε σ’ ένα σημείο πλοκής που το αντιμετωπίζετε με απογοήτευση ή αποστροφή. Ωστόσο δεν είναι τόσο τρομακτικό ή διαφορετικό. Μπορεί μάλιστα να τροφοδοτήσει την ανάπτυξή σας.. και να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76