Αυτό που θέλουμε βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης 26-27/11

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Αυτό που θέλουμε βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης 26-27/11 .

Αυτό που θέλουμε  : Ξεκινάμε το Σαββατοκύριακο με μια πολυαστρία στον Τοξότη – που κυβερνάει ο Δίας – και τη Σελήνη στον Αιγόκερω – με κυβερνήτη τον Κρόνο. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, τριγωνίζει τον Χείρωνα στον Κριό.

Αν αξιοποιήσουμε στο έπακρο μια κακή κατάσταση κι εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία όταν μας χτυπήσει την πόρτα… είναι βέβαιο ότι θα λάβουμε ένα τεράστιο όφελος (ακόμα κι αν αυτό το όφελος είναι μερικά μαθήματα)!

Και με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους να κατευθύνεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να βρούμε πολλούς τρόπους να μετατρέψουμε αυτά τα μαθήματα σε ουσιαστικά σχέδια ή ιδέες.

zodia-taro-45

Απροσδόκητα επίσης, η επικοινωνία μας γίνεται πιο αποτελεσματική. Μπορεί κάτι που κάναμε στο παρελθόν να έχει ωριμάσει, για να το επαναλάβουμε. Η σοφία που δεν υπήρχε πριν… μας δίνει την ικανότητα να ενεργούμε σύμφωνα μ’ αυτήν, τώρα. Η γήινη διάθεση που επικρατεί με τον Κρόνο, προσδίδει πρακτικότητα σε ένα γεγονός.

Μάς δίνει τη δύναμη, τη φιλοδοξία και την επιμονή να αναλάβουμε δύσκολες εργασίες και να τις ολοκληρώσουμε. Ας ελπίσουμε πως θα υπάρχει αφύπνιση κι όχι μείωση του ενθουσιασμού. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο, τονίζεται η διαδικτυακή παρουσία όλων αυτών που έχουν γίνει πλέον παράδοση. Σε κάθε περίπτωση, η διάθεση της Σελήνης στον Αιγόκερω επωφελείται από τη δράση. Λάβετε μέτρα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Αυτό που θέλουμε βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης 26-27/11 .

Με τον Άρη στους Διδύμους που κυβερνά ο Ερμής, η δράση έχει πολλές διεξόδους. Ο προγραμματισμός επίσης, μπορεί να είναι δράση! Ούτως ή άλλως, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Τοξότη προσφέρουν αισιοδοξία και ζεσταίνουν τη συλλογικότητα. Θέλουμε περισσότερα κι αυτό μάλλον είναι καλό.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Αιγόκερω τριγωνίζει τον Ουρανό και κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Επικροτείστε τις νέες απολαύσεις. Να είστε πρόθυμοι να δείξετε δύναμη θέλησης και αποφασιστικότητα, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι κάτι που το συνηθίζετε. Σας προσφέρει μια ευκαιρία να σκοράρετε. Ακόμα κι αν δεν φτάσετε πουθενά, ακολουθήστε την αδίστακτη παρόρμησή σας. Μπορεί να μην είναι κάτι προβλέψιμο, είναι όμως πολλά υποσχόμενο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

 

chartomantia-098

Την Κυριακή, η Σελήνη του Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία. Εδώ υπάρχει δράση, που συνδέεται με τον Άρη. Το να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις άμεσες αλληλεπιδράσεις, εξαρτάται από την πρόθεσή σας, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σ’ αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Αυτό δεν ταυτίζεται με την αποφασιστικότητα. Μοιάζει περισσότερο με το γεγονός ότι είστε παρόντες και γνωρίζετε τι κάνετε, απλά και μόνο επειδή αυτό επιλέγετε να κάνετε. Αν δεν κάνετε τίποτα, αποδεχτείτε το και εκμεταλλευτείτε πλήρως την κατάσταση. Μπορεί να υπάρχει άφθονο νόημα σε ό,τι κάνετε, είτε είναι τα πάντα… είτε τίποτα. Επωφεληθείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Αυτό που θέλουμε βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης 26-27/11 .

Το απόγευμα, η Σελήνη προχωράει στον Υδροχόο, ενσωματώνοντας τη διάθεση να εκμεταλλευτείτε την ιδέα όλων αυτών. Ο Ερμής και η Αφροδίτη κάνουν χιαστί στον Υδροχόο που κυβερνάει ο Ουρανός… και η Σελήνη του Υδροχόου πηγαίνει σε εξάγωνο με τον Ήλιο. Ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο – κι αυτό που θέλουμε βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης.

Μαζί με την επιρροή της Κυριακής, έχουμε την ευκαιρία να την αξιοποιήσουμε σε μια προσωπική αναβάθμιση, αλλά χρειάζεται πολλή σκέψη και πολλή επιθυμία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

 

taro-zodia-76

Αυτο που θέλουμε βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης 26-27/11 .

Η Σελήνη φέρνει μια ευκαιρία για ικανοποιητική ευθυγράμμιση με όλα όσα έχουν δημιουργηθεί τώρα. Η καινοτομία ή το ασυνήθιστο, μπορεί να μας φαίνονται ανησυχητικά, αλλά τώρα έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο.

Και να μετατοπίσουμε το υπαρξιακό μας άγχος… σε έξαψη για τη ζωή. Νέες συναρπαστικές ιδέες ετοιμάζονται! Κατανοήστε τη σημασία τους κι ετοιμαστείτε για δράση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988