Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος τώρα είναι αγάπη 20-26/09

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος τώρα είναι αγάπη 20-26/09 .

Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος : Αυτή την εβδομάδα τολμήστε να αφεθείτε σε αυτή την εκφραστική και πνευματιστική διάθεση.

Ακόμα και όνειρα βαθιά θαμμένα, έχουν τη δυναμική να βγουν στην επιφάνεια!

Η ετήσια Πανσέληνος στους Ιχθύες αναδύεται τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου. Σκεφτείτε ξανά αυτά τα όνειρα, εξετάστε τα και αλληλεπιδράστε μαζί τους. Μετά αρχίστε να σχολιάζετε όσα είναι απαραίτητο να μπουν σε έναν διάλογο. Να θυμάστε ότι οι Ιχθύες είναι οι ποιητές του ζωδιακού κύκλου… Γι’ αυτό αντί να καταφύγετε σε σπουδαίες διακηρύξεις, μαγέψτε το κοινό σας με ποιητικές αναφορές και εκτεταμένες μεταφορές!

zodia-taro-45

Αν κάπου αντιστεκόσασταν σθεναρά στο πεπρωμένο σας, τώρα μειώστε την άμυνα και κάντε πιο ελαστικά τα όριά σας. Η προθυμία να είστε δεκτικοί και απλά να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, μπορεί να οδηγήσει σε σημαίνουσες αλλαγές ζωής. Το μόνο «μειονέκτημα» αυτής της Πανσελήνου, είναι ότι μπορεί να κάνει κάποιους υπερβολικά ιδεαλιστές… Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, ίσως και ψευδαισθητικούς!

Να φορέσετε τους φακούς της αίσιας οπτικής αυτή τη Δευτέρα. Αρκεί να προσέχετε να μην σας διαφύγουν τα προειδοποιητικά σημαιάκια. Τίποτα δεν είναι απόλυτα «τέλειο». Να αναζητάτε την ευρύτερη εικόνα αντί να μένετε σε επιλεκτικές σκηνές!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Η Ισημερία της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, συνοδεύεται με το πέρασμα του Ήλιου στον ρομαντικό και αισιόδοξο Ζυγό μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Συνεργαστείτε, συμπράξτε, δημιουργήστε από κοινού. Στη διάρκεια αυτού του ετήσιου κύκλου, τα δυναμικά δίδυμα εκτοξεύονται και είναι πολλά υποσχόμενα. Διαθέστε χρόνο στη διαδικασία «ακρόασης», προκειμένου να εντοπίσετε το άρτιο ταίρι σας γι’ αυτό τον χορό!

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας. Γι’ αυτό το ιδανικό ταίριασμα μπορεί να προέλθει από ένα συμπληρωματικό περιβάλλον, όχι μέσα από ομοϊδεάτες σας. Μήπως είναι καιρός να τείνετε έναν κλάδο ελαίας; Οι δονήσεις αρμονίας του Ζυγού θα σας εμπνεύσουν, ώστε να λειάνετε τις αιχμές στις πιο σημαντικές σχέσεις σας. Ποτέ δεν είναι αργά, για να προσπαθήσετε τουλάχιστον να συμφιλιωθείτε… Η γενναιόδωρη διπλωματία της Εποχής του Ζυγού, θα κάνει τους πάντες πιο ανοικτούς στο να δεχθούν απολογίες!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/09 Προβλέψεις 3ο δεκαημερο Σεπτεμβρίου

chartomantia-098

Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος τώρα είναι αγάπη 20-26/09 .

Δυνατά συναισθήματα μπορεί να ξεσπάσουν σαν καυτή λάβα, υπό την εκρηκτική και απρόβλεπτη αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου. Προσπαθήστε να αποφύγετε την επαφή με άτομα που συμπεριφέρονται σαν ωρολογιακές βόμβες… Θα καταλήξετε εν μέσω της δικής τους συναισθηματικής κατάρρευσης!

Με την Αφροδίτη στον κρυψίνους και εσωστρεφή Σκορπιό, η μελέτη του καθενός αποτελεί μια εσώτερη διεργασία. Πρέπει να νιώσετε έτοιμοι να συζητήσετε διεξοδικά, με ήρεμο και ώριμο τρόπο. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία, μην τα τινάξετε όλα στα αέρα… Είναι εφικτό να διανοιχτεί αυτό το περιθώριο μέσα σε μια σχέση, χωρίς να φτάσετε στα άκρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αυτό που χρειαζεται ο κόσμος τώρα είναι αγάπη 20-26/09 .

Τούτου λεχθέντος, μην κάνετε όλα εκείνα που θα διεγείρουν τα θέματα εγκατάλειψης κάποιου. Το να προκαλέσετε ζήλια, θα είναι σαν να παίζετε με τη φωτιά τώρα. Φυσικά μπορείτε έτσι να μάθετε ποια άτομα ενδιαφέρονται πραγματικά…

Αλλά μπορεί επίσης να κεντρίσετε επώδυνα συναισθήματα. Θα αποφύγετε τα τραύματα, αν απλά πείτε «Θα πάω εκεί για το τάδε θέμα και θα είμαι πίσω την τάδε ώρα». Να είστε ξεκάθαροι και να κρατήσετε τον λόγο σας!

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, ο διεκδικητικός Άρης στον Ζυγό θα σχηματίσει ένα τρίγωνο ροής με τον δομικό Κρόνο στον Υδροχόο. Επειδή θα νιώσετε το κάλεσμα του ανθρωπιστικού καθήκοντος, μην αναρωτηθείτε τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι για εσάς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/09 Προβλέψεις 3ο δεκαημερο Σεπτεμβρίου

zodia-zwdia-9988

Όπου κοιτάξετε γύρω σας, θα βρείτε αφορμές για να συνεισφέρετε στην κοινότητα ή στις ομάδες που ανήκετε. Ίσως χρειάζεται πιο ομαδική και ενδυναμωτική διάθεση για να ενοποιηθούν οι άνθρωποι. Αν δεν το κάνει κανείς, μην διστάσετε να το οργανώσετε εσείς!

Με τους δύο πλανήτες σε ζώδια που αποζητούν το δίκαιο, οι ανισότητες θα υπογραμμιστούν όσο έντονα τους αρμόζει. Ο Άρης παράσχει το θάρρος για να εκφραστείτε, ο Κρόνος βοηθά να επιφέρει το μήνυμά σας τον αντίκτυπο που πρέπει. Συμπράξτε, με αξιοπρέπεια και σεβασμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις