Αυτό το Σαββατόβραδο είναι φλογερό με αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές

nea-selini-zwdio-tayros

Αυτό το Σαββατόβραδο είναι φλογερό με αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές .

Αυτό το Σαββατόβραδο είναι φλογερό – με έναν ύπουλο τόνο υποτονικότητας!

Μέχρι αργά την Κυριακή, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη δημιουργώντας διακυμάνσεις στην ψυχολογία μας.

Ταυτόχρονα μια σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δημιουργεί αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές που μας επηρεάζουν άμεσα.

zodia-taro-45

Νιώθετε μπλοκαρισμένοι ή αόριστα δυσαρεστημένοι; Χρειάζεται να ξεφύγετε – αλλά από τι; Είναι εύκολο να μετατραπεί η ελπίδα σας σε οργή, καθώς ο Άρης πλησιάζει τον Κρόνο, κάτω από μια Σελήνη που τροφοδοτείται από τον Δία. Όμως τελικά, αν είμαστε έτοιμοι να πυροδοτήσουμε τη φωτιά μας με υπεροχή και νόημα (Αφροδίτη στους Ιχθύες, Δίας στον Ταύρο), είναι πιθανό να καλύψουμε τις ανάγκες μας διαισθητικά κι όχι με συνειδητή προσπάθεια.

Προχωρήστε δυναμικά, αλλά με μια γλυκιά, φλογερή ηρεμία – και με περισσότερη ενέργεια. Ξημερώματα Σαββάτου η Σελήνη του Τοξότη κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον αέρινο Υδροχόο και στη συνέχεια κατευθύνεται για ένα τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθύες.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Νιώστε την οργή, αλλά αφήστε την να σας δραστηριοποιήσει για να μετατρέψετε τη θερμότητά της σε αυτοπεποίθηση. Ανεβείτε στα υψηλά πρότυπα που θαυμάζετε, όχι στα χαμηλά όρια εκείνων που σας προκαλούν. Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Τοξότη απομακρύνεται από τον τετράγωνο με τον Κρόνο – και δεν σας συγκρατεί τίποτα! Συνεχίζει για μία όψη χιαστί με τον Δία κι ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα του Κριού.

Μην τα παρατήσετε τώρα, γιατί έχετε σχεδόν φτάσει! Μπορεί να νομίζετε ότι το ρεζερβουάρ σας είναι άδειο.. όμως αρκεί για μια τελευταία προσπάθεια! Κι είναι η τελευταία, γιατί δουλέψατε σκληρά και τα καταφέρατε. Τι είναι αυτό που κερδίζετε; Νιώθετε καλύτερα …με όλη τη σημασία της λέξης! Κάντε ένα αστείο και χαμογελάστε. Προχωρήστε και γίνετε λίγο αλαζονικοί αν σας αρέσει.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

tarw-wroskopio-4

Πιστέψτε σ’ αυτό που αναζητάτε – σ’ αυτό που θέλετε.

Αυτές είναι οι πράξεις πίστης που σας ενθουσιάζουν και κάνουν το θαύμα τους την τελευταία στιγμή. Ήσυχα ή δυνατά, η αυτοπεποίθηση έχει σημασία. Δοκιμάστε το. Την Κυριακή, η Σελήνη του Τοξότη κατευθύνεται για ένα τετράγωνο αρχικά με την Αφροδίτη και μετά με τον Ποσειδώνα…. και ολοκληρώνει το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό.

Τα εμπόδια στο όνειρο δεν είναι μόνο στο κεφάλι μας, αλλά ό,τι είναι βαθιά στο κεφάλι μας συσσωρεύεται. Αντιμετωπίζοντάς το συνειδητά, φέρνει το πρόβλημα στο προσκήνιο για να αντιμετωπιστεί. Όταν αμφισβητείται το αίσθημα της δικαιοσύνης μας, εξαντλούμε τους πόρους μας αν πέσουμε στην αυτό-λύπηση. Οι πρακτικές εκλογικεύσεις για τη μετάβασή σας μέσα από την αποδοχή και την επίγνωση, είναι πολύ πιο ρεαλιστικές και αναζωογονητικές.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Αυτό το Σαββατόβραδο είναι φλογερό με αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές .

Ανοίξτε το μυαλό σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε, πως το να νιώθετε καλύτερα και να προχωράτε… είναι πολύ πιο λογικό, από το να δικαιολογείτε τα πληγωμένα συναισθήματά σας. Μπορείτε να απομακρυνθείτε.

Δεν χρειάζεται να συγχωρήσετε κανέναν – ούτε καν να αισθάνεστε καλά γι’ αυτό. Η απομάκρυνση θα σας πάει κάπου διαφορετικά, κάπου καλύτερα. Δεν δραπετεύετε….. προχωράτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος