Αφροδίτη στην Παρθένο – Παλιές και Νέες Σχέσεις στο Μικροσκόπιο

eksagwno-afroditis-oyranoy

Αφροδίτη στην Παρθένο 21 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου 2019 .

Αφροδίτη: Θεά της τέχνης, του έρωτα, της απόλαυσης και της ομορφιάς. Η Αφροδιτη στην Παρθένο είναι στοργική, πιστή θεά. Η Παρθένος μιλά τη γλώσσα της ευαισθησίας, της αφοσίωσης και του σκοπού.

Αντιλαμβάνεται με καλλιτεχνικότητα πώς να υπηρετήσει καλύτερα τους άλλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, δείξτε τη στοργή σας όντας διαθέσιμοι.

Η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιο της γης τον Ταύρο και τον Ζυγό που αγαπά την πολυτέλεια. Έτσι ο φυσικός ρυθμός της είναι κάπως αργός. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, συγκριτικά η ζωή είναι υπερδραστήρια.

zodia-taro-45

Η Παρθένος είναι πολύ ευαίσθητη, με λεπτές, αργυρές κεραίες που σαρώνουν μόνιμα το περιβάλλον της. Η ενέργεια αυτή φέρνει τόση δραστηριότητα και ετοιμότητα, που μερικοί Παρθένοι δυσκολεύονται να κοιμηθούν.

Η Παρθένος, με κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη του μυαλού, σκέφτεται συνέχεια. Έτσι και παγιδεύεται στους ατέρμονους κύκλους του φόβου και της παράνοιας. Ξεχνά πώς να υπάρχει και να αναπνέει χωρίς να πρέπει να ξέρει το γιατί και το πώς. Ξεχνά, μέσα στο χάος της ατέλειωτης δουλειάς και προετοιμασίας, ότι μερικά πράγματα δεν χρειάζονται εξηγήσεις, δεν χρωστάνε εξηγήσεις.

Αν η Παρθένος έχει ένα ελάττωμα, αυτό είναι το πόσο πολύ η ανιδιοτέλειά της διαταράσσει την δική της ευεξία. Όταν κάνει κάτι για τον εαυτό της, νιώθει ενοχές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αφροδίτη στην Παρθένο 21 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου 2019 .

Η ταυτότητα της Παρθένου είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη δουλειά και την υπηρεσία και δεν μπορεί να βοηθήσει τους άλλους, είναι πιθανό να πέσει σε κατάθλιψη. Αυτή η θεά χρειάζεται μια αποστολή και να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο. Αυτή η ανάγκη για έλεγχο μπορεί να γίνει αρνητική αν δεν διοχετεύεται εσωτερικά.

Χωρίς αυτοέλεγχο, η Παρθένος εκρήγνυται με τυφώνες παθητικής επιθετικότητας και στενόμυαλων προβολών. Στα καλύτερά της, είναι ήρεμη σε σώμα και μυαλό, φροντίζει την υγεία της, μοιράζει τον χρόνο της έξυπνα και κοιμάται καλά.

Η Παρθένος προετοιμάζει το έδαφος για τον Ζυγό. Αυτή είναι η τελευταία στάση της Αφροδίτης πριν φτάσει σπίτι της στον Ζυγό. Να θυμάστε να μην αφήνετε τις δικές σας ανάγκες –υπηρετείτε πρώτα τον εαυτό σας, έπειτα τους άλλους. Αυτό θα ξεκλειδώσει τις πύλες στον κήπο του Ζυγού.

Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο δυο ημέρες πριν ξεκινήσει ο ηλιακός κύκλος της Παρθένου. Στις 24 Αυγούστου, η Αφροδίτη συνδέετε με τον Άρη στην Παρθένο σε όψη συνόδου. Αναμένετε μια εξαιρετικά παραγωγική ημέρα, ότι κι αν έχετε σκοπό να κάνετε,κάντε το σήμερα!

δωρεάν-προβλέψεις

Διαβάστε στο : Τράπουλα Sibylla – Απρόσμενες συναντήσεις παλιών Εραστών

Στις 26 Αυγούστου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή είναι μια πολύ κοινωνική ημέρα, γεμάτη μάθηση και σύνδεση με εναλλακτικές ιδέες. Αν και τα πράγματα μπορεί να είναι αβέβαια, με αλλαγές την τελευταία στιγμή. Ο Ερμής έρχεται κι αυτός στο πάρτι της Παρθένου στις 29 Αυγούστου.

Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω την 1η Σεπτεμβρίου. Ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για να κοιμηθείτε βαθιά και να περάσετε χρόνο με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς και προσγειωμένοι. Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη το επόμενο πρωί, στις 2 Σεπτεμβρίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφροδίτη στην Παρθένο 21 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου 2019 .

Αυτό δείχνει αλλαγές στις σχέσεις, συνήθως επειδή το ένα άτομο ταξιδεύει. Όχι μόνιμη αλλά προσωρινή αλλαγή στις συνθήκες. Στις 4 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Συνήθως αυτή η όψη περιλαμβάνει αρκετή αναμονή ή σύγχυση με κάποιον φίλο ή σύντροφο.

Μπορείτε να ξεχαστείτε κάνοντας μια βόλτα κοντά σε ένα σώμα νερού. Καλύτερα να κινείστε παρά να μένετε μέσα και να αναρωτιέστε τι συμβαίνει. Στις 6 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με έναν ακόμα ανάδρομο εξωτερικό πλανήτη: τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η επιρροή είναι φέρνει δημιουργικότητα και έμπνευση και μπορεί να μας κρατήσει ξύπνιους το βράδυ, το μυαλό γεμάτο με ιδέες.

zwdia-3-zodia

Αφροδιτη στην Παρθένο 21 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου 2019 .

Τέλος, στην Πανσέληνο στις 13 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα πριν μπει η Αφροδίτη στον Ζυγό, έχουμε μια σύνοδο με τον Ερμή. Αυτή θα είναι μια απ’ τις καλύτερες ημέρες της διέλευσης –προετοιμαστείτε για μια Πανσέληνο πολύ υψηλής ενέργειας! Καλή ημέρα για να κάνετε δουλειές και να επικοινωνήσετε, όλα πάνε ομαλά.

Ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο, θα κρύβεται από το φως του Ήλιου. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του λαιμού και του ηλιακού πλέγματος, ενώστε τα δύο. Φοράτε πράσινες και γήινες αποχρώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia