Αφροδίτη στον Ταύρο, Άρης στον Ταύρο, Συμβατοτητα

drakwniki-astrologia-simasia

Αφροδίτη στον Ταύρο, Άρης στον Ταύρο, Συμβατοτητα

Χαρούμενοι ηδονιστές και οι δύο, η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Ταύρο παίρνουν ικανοποίηση από τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με καλό φαγητό, σεξ, τέχνη, μουσική ή μυρωδιές, αυτό το ζευγάρι είναι μέσα. Γήινοι και προσγειωμένοι, κρατάνε έναν αργό και σταθερό ρυθμό και ικανοποιούνται να γεύονται τη ζωή κάθε μέρα.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, ως αντιπροσωπευτικό δείγμα της μητέρας γης, παρέχει συμπαγή και σταθερή αγάπη. Από τη στιγμή που θα χαρίσει την καρδιά της σε κάποιον, δύσκολα την παίρνει πίσω μέσα σε μια νύχτα. Της αρέσει να δείχνει τη στοργή της με τη σωματική επαφή, πράγμα που τη βοηθάει να αισθάνεται μεγαλύτερο δέσιμο με το σύντροφό της. Στην Αφροδίτη αυτή αρέσει, επίσης, ένα προσεγμένα διαλεγμένο δώρο, που να είναι ταυτόχρονα όμορφο και πρακτικό. Παρόλο που μπορεί να γίνει κτητική και πεισματάρα στον έρωτα, η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι επίσης, σταθερή και σίγουρη, έτοιμη να κάνει μακροχρόνια δέσμευση.

zodia-zvdia-75

συμβατοτητα διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Ο Άρης στον Ταύρο είναι σαν ένας προσεκτικός πολεμιστής, ο οποίος καιροφυλακτεί πριν κάνει την κίνησή του. Ο Άρης αυτός, αργά και σταθερά κατακτά τα θέλω του, προχωρώντας βήμα-βήμα. Κυνηγάει το αντικείμενο του πόθου του με επιμονή και στοχευμένα, χωρίς να σταματάει μπροστά στα εμπόδια. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου είναι υπομονετικός αλλά και πεισματάρης. Δεν είναι εύκολο να τον κάνεις να εκτραπεί από την πορεία του, από την στιγμή που την έχει χαράξει.

Διαβαστε επισης την ηλιακη συναστρια των ζωδιων σας :   ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Ταύρο είναι δυνατόν να δημιουργήσουν μεταξύ τους μία τρομερά σταθερή σχέση.  Η αμοιβαία ανάγκη τους για πλουσιοπάροχες ανέσεις, τους κάνει να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια ότι θα τις έχουν ενώνοντας τις δυνάμεις τους προς τον κοινό τους στόχο. Ο συνδυασμός αυτός έχει σταθερότητα και δεν διέπεται από δραματικές καταστάσεις, αφού ικανοποιούνται και οι δύο απολαμβάνοντας τις χαρές της ζωής. Μπορούν να ενδυναμώνουν τη σχέση τους, ψάχνοντας κατά καιρούς, για κάτι καινούργιο, ή παίρνοντας από κοινού κάποιο ρίσκο. Αυτό εξασφαλίζει της έλλειψη  στασιμότητα στη σχέση τους.

Διαβαστε επισης την ηλιακη συναστρια των ζωδιων σας :   ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

zwdia-taro-astra