Αφροδίτη στον Τοξότη – Φλογερές Επαφές Εκρηκτικές Διαφωνίες

sex-afroditi-zodia

Αφροδίτη στον Τοξότη 01 – 25 Νοεμβρίου, 2019 .

Αφροδίτη : Θεά της τέχνης, του έρωτα, της απόλαυσης και της ομορφιάς. Με την Αφροδιτη στον φλογερό Τοξότη, η ζωή λάμπει σαν φωτιά στην παραλία.

Είναι ένας κύκλος αφθονίας και γιορτής. Ο Τοξότης μας βγάζει από τις μικρές φούσκες μας. Ο Τοξότης είναι πνευματώδης, ζωηρός, αυθόρμητος, ανέμελος. Κι αν νιώθετε την ανησυχία για την οποία φημίζεται, η θεραπεία είναι ομαδικές περιπέτειας.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για τους Τοξότες, όπως και για τους Κριούς και τους Λέοντες. Οι υπόλοιποι απορροφούμε τη φωτεινότητά σας με ευχαρίστηση!

zodia-taro-45

Σκεφτείτε τον Τοξότη ως πρόδρομο του Αιγόκερω. Ο Τοξότης είναι αυτός που μας προετοιμάζει για την τέχνη και την αρχιτεκτονική του Αιγόκερω. Πριν περάσουμε στο βασίλειο της γης, πρέπει να μαζέψουμε το δικό μας φωτός. Είναι καιρός για μια έγχυση ευτυχίας.

Σημαδέψτε ψηλότερα, μακρύτερα, τραβήξτε τη χορδή του τόξου σας και μετά βρείτε το άκρο, το σύνορο. Εκεί είναι η πύλη για τα εδάφη του Αιγόκερω: τα σύνορα της κοινής λογικής, τους αυτοελέγχου, της πειθαρχίας. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την περιπέτεια. Τροφή για σκέψη για την Χειμερινή Ισημερία:

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αφροδίτη στον Τοξότη

Όταν οι πλανήτες διελαύνουν από τον Τοξότη, η παιδική αθωότητα αυξάνεται. Ο Τοξότης είναι γνωστό ότι περνά καλπάζοντας από κάθε κατάσταση που ζητά σίγουρη απόκριση. Δεν νιώθει απλώς ανήσυχος σωματικά, αλλά και συναισθηματικά. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει το άτομο ή το πράγμα που θα προκαλέσει ταραχή. Θέλει να χορέψει στον ρυθμό του ρόδινου ιδεασμού.

Έτσι πρέπει να αντισταθούμε να τραπούμε σε φυγή όταν προκύπτουν κοινωνικά εμπόδια. Μην κάνετε παρακάμψεις, γιατί στο τέλος ποτέ δεν είναι συντομότερες.

Μακάρι να μπορούσε ο Τοξότης να σταματήσει για λίγο για να κοιτάξει προσεκτικά. Μακάρι να μπορούσε να ηρεμήσει το μυαλό και το σώμα του, να ξεκουραστεί, να χωνέψει, να αναπνεύσει βαθιά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα του κενταύρου.

tarw-wroskopio-4

 

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα εξετάσει το τι μαθαίνουμε σε πνευματικό ή φιλοσοφικό επίπεδο στις σχέσεις μας και αν αυτά τα μαθήματα μας μένουν πραγματικά. Αν δεν σκεφτούμε, δεν αφομοιώνουμε. Υπάρχουν μερικοί καταπληκτικοί μέντορες Τοξότες εκεί έξω, που έχουν κατακτήσει αυτή τη ξένη τέχνη της ακινησίας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για την άφιξη τέτοιων ξεχωριστών Τοξοτών.

Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή ξεκίνησε μια μέρα πριν, οπότε αυτός ο κύκλος θα είναι λίγο τρελός. Η πρώτη δύσκολη ημέρα φτάνει στις 14 Νοεμβρίου (δύο μέρες μετά την Πανσέληνο), όταν η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Μερικές φορές αυτή η όψη περιλαμβάνει αρκετή αναμονή ή σύγχυση με κάποιον φίλο ή σύντροφο. Μπορείτε να ξεχαστείτε κάνοντας μια βόλτα κοντά σε ένα σώμα νερού. Καλύτερα να κινείστε παρά να μένετε μέσα και να αναρωτιέστε τι συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αφροδιτη στον Τοξότη

Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή τελειώνει στις 20 Νοεμβρίου, δύο ημέρες μετά την αρχή της σεζόν του Τοξότη. Τέλος, στις 24 Νοεμβρίου (την τελευταία ημέρα της Αφροδίτης στον Τοξότη), η Αφροδίτη συνδέεται με τον Δίας στον Τοξότη σε μια ισχυρή σύνοδο. Η Αφροδίτη θα είναι ο τελευταίος πλανήτης (εκτός από τη Σελήνη) που θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία στο σπίτι του στον Τοξότη πριν περάσει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου! Αυτή η σύνοδος θα βγάλει τη φλογερή πλευρά του Τοξότη στην επιφάνεια –μπορεί να υπάρξουν εκρηκτικές διαφωνίες σε θέματα φιλοσοφίας, για παράδειγμα. Μια μέρα ιδανική για ταξίδι ή και κίνηση ανθρώπων.

Συνήθως θα έλεγα ότι μπορείτε να ταξιδέψετε και πριν από την ημέρα αυτή, καθώς ο Τοξότης λαχταρά την περιπλάνηση, αλλά δεν το προτείνω λόγω του ανάδρομου κύκλου του Ερμή. Μπορούμε να επεκταθούμε μέσα μας μαθαίνοντας ωραία, νέα πράγματα. Πάρτε ένα νέο βιβλίο! Χορέψτε στο σαλόνι σας!

Αν νιώθετε πνιγμένοι από διαπροσωπικές δυναμικές, στον διαλογισμό επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα. Αν παλεύετε με τον θυμό ή με θέματα αυτοελέγχου, διαλογιστείτε στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA