Αφροδίτη στους Διδύμους 22/06-17/07 – Ποιους θα διχάσει και ποιους θα ενώσει

sex-afroditi-zodia

Αφροδίτη στους Διδύμους 22/06-17/07 – Ποιους θα διχάσει και ποιους θα ενώσει .

Αφροδίτη στους Διδύμους 22/06-17/07 είναι η τέλεια στιγμή για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή!

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους Διδύμους μέχρι τις 17 Ιουλίου. Κατά την παραμονή της σ’ αυτό το ζώδιο, θα κάνει μερικές αρμονικές συνδέσεις. Στις 28 Ιουνίου, οι ερωτικές μας ζωές λαμβάνουν μια θετική κοσμική ώθηση καθώς η Αφροδίτη κάνει μια γλυκιά συνομιλία με τον Δία στον Κριό.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, των ευκαιριών και της επέκτασης. Αυτή η υποστηρικτική ενέργεια προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε ή ακόμη και να πείτε σε κάποιον ότι είστε ερωτευμένοι μαζί του.

zodia-taro-45

Τον επόμενο μήνα, στις 12 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους ενώνεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Στην αστρολογία, ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της δέσμευσης, της αφοσίωσης και της ευθύνης. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρήσιμη ενέργεια για να καθορίσετε τη σχέση σας ή να συζητήσετε θέματα με το άλλο σας μισό, που χρειάζονται εποικοδομητικές λύσεις. Την επόμενη μέρα όμως, βρισκόμαστε σε σύγχυση, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει μια τεταμένη γωνία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύουν και οι δύο την αγάπη και τον ρομαντισμό. Όταν συναντιούνται με αρμονικό τρόπο, ενισχύουν τη στοργική μας φύση και την ποιότητα των σχέσεων μας. Όταν συναντιούνται με ένταση, είναι εύκολο να χάσετε προειδοποιητικά σημάδια και να εξιδανικεύσετε ένα άτομο ή μια κατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε, είναι να σκέφτεστε σωστά και να μην αντιδράτε. Ωστόσο, η Αφροδίτη στους Διδύμους επιφυλάσσει πολλά για κάθε ζώδιο. Διαβάστε παρακάτω για να αποκτήσετε βαθύτερη εικόνα για το πώς η Αφροδίτη στους Διδύμους θα επηρεάσει τον γενέθλιο χάρτη και το ζώδιό σας.

μελλοντολόγος

Αφροδίτη στους Διδύμους 22/06-17/07 – Ποιους θα διχάσει και ποιους θα ενώσει .

κριός (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και στην περιοχή του χάρτη σου που κυβερνά την επικοινωνία, δίνεται ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη διανοητική σύνδεση. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να κάνεις περισσότερες συζητήσεις με το ταίρι σου. Αυτή η ενέργεια απαιτεί να εκφραστείς! Οπότε μην φοβάσαι να μοιραστείς ό,τι αισθάνεσαι. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να δημιουργήσεις ερωτική σχέση, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού!

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Τι έχει πραγματικά σημασία για σένα Ταύρε; Καθώς η Αφροδίτη διασχίζει τους Διδύμους, μπορεί να ανακαλύψεις πως σκέφτεσαι πιο βαθιά τις αξίες και την αυτοεκτίμησή σου. Αν είχατε κάποια προβλήματα στο παρελθόν με το ταίρι σου, τώρα μπορείτε να προσπαθήσετε για να βρεθείτε, στην ίδια σελίδα. Όταν υπερασπίζεσαι τις αξίες σου, ερωτεύεσαι βαθύτερα τον εαυτό σου! Ζήτησε αυτό που θέλεις και γνωστοποίησε τις ανάγκες σου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η εποχή των Διδύμων μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, όμως όλα τα βλέμματα είναι και πάλι στραμμένα πάνω σου, αφού η Αφροδίτη διασχίζει το ζώδιό σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα γυρίζουν εύκολα κάποια κεφάλια στο πέρασμά σου. Δεν είναι ώρα τώρα, για να μειώσεις τη λάμψη σου. Εστίασε στις ανάγκες σου και βεβαιώσου πως λαμβάνεις την προσοχή και την ενέργεια που σου αξίζει, σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Επιθυμείς περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου; Παλιές πληγές από το παρελθόν μπορεί να έρχονται για ξεκαθάρισμα. Καθώς η Αφροδίτη κινείται στους Διδύμους, λαχταράς διακαώς το οριστικό κλείσιμο ζητημάτων του παρελθόντος, για να απελευθερωθείς. Αυτή η περίοδος μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος μιας ανθυγιεινής σχέσης ή να επισημάνει πως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο μόνος με τον εαυτό σου. Αν έχεις σχέση, αυτή η ενέργεια μπορεί να σε ωθήσει σε μια πνευματική σύνδεση με το ταίρι σου. Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να αφήσεις πίσω σου τα περασμένα και να θεραπευτείς. Το κλειδί είναι ο χρόνος με το υποσυνείδητό σου… όπως και η ενασχόληση με μια συνεπή πνευματική πρακτική, όπως ο καθημερινός διαλογισμός. Έτσι θα μπορέσεις να μεταμορφωθείς και να ανανεωθείς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/06 Προβλέψεις 3ο 10ημερο Ιούνιος 22

zwdia-tarw-zodia-19Αφροδίτη στους Διδύμους 22/06-17/07 – Ποιους θα διχάσει και ποιους θα ενώσει .

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Πότε έπαψες να ασχολείσαι με τον έρωτα Λέοντα; Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου υπενθυμίζει πως η σύνδεση είναι το παν. Οι φιλίες και ο κοινωνικός σου κύκλος θα σε οδηγήσουν στην αγκαλιά του ενός ή της μίας και μοναδικής! Ακολουθούν επίσης θέματα, όπως η τεχνολογία και η καινοτομία. Αν αντιστεκόσουν στα διαδικτυακά ραντεβού στο παρελθόν, τώρα θα αφήσεις στην άκρη τους παλιούς φόβους σου. Το να δοκιμάσεις κάτι νέο και να ξεφύγεις από παλιά μοτίβα γνωριμιών θα σε ανταμείψει. Αν έχεις σχέση, αυτή είναι μια περίοδος μεγάλης κοινωνικής αλληλεπίδρασης — ίσως ένα διπλό ραντεβού;

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Σίγουρα είσαι ντροπαλό άτομο Παρθένε, αλλά ετοιμάσου να τραβήξεις αρκετή προσοχή επάνω σου αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη στους Διδύμους κινείται στην κορυφή του γενέθλιου χάρτη σου, υποχρεώνοντας τους άλλους να σε προσέξουν! Ίσως βιώσεις επιπλέον οφέλη στην καριέρα σου που μπορεί να εμφανιστούν με τη μορφή ενός ξεχωριστού ατόμου. Η εργασία και οι συνεισφορές σου αυξάνουν επίσης την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σου. Αυτή η τόνωση της αυτοπεποίθησης, δύσκολα αγνοείται από τους άλλους! Γι’ αυτό μην φοβηθείς να πάρεις τη θέση σου.

chartomantia-098

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ποιες είναι οι πεποιθήσεις σου αναφορικά με τον έρωτα Ζυγέ; Καθώς η Αφροδίτη κινείται στους Διδύμους, αρχίζεις να σκέφτεσαι τη μεγάλη εικόνα. Πώς θα μοιάζει η ζωή σου με τον/την σύντροφο των ονείρων σου; Αν είσαι σε σχέση θα δοκιμάσεις περισσότερο ρίσκο και περιπέτεια στη ζωή σου. Αυτό σημαίνει ότι θα δοκιμάσεις κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα ή θα προγραμματίσεις μια δραστηριότητα που δεν είχες δοκιμάσει ποτέ μέχρι τώρα με το ταίρι σου. Η ανταλλαγή γνώσεων, είναι επίσης μια μεγάλη αλλαγή αυτή τη στιγμή… γι’ αυτό απόλαυσε άγρυπνες νύχτες με το άτομο που σε ενδιαφέρει, κάνοντας συζητήσεις για το νόημα της ζωής.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Δεν φοβάσαι να βουτήξεις στα βαθιά, Σκορπιέ… και με την Αφροδίτη στους Διδύμους, λαχταράς την οικειότητα μέσα από το σεξ. Η σεξουαλική σου ζωή πρόκειται να λάβει μια σημαντική κοσμική ώθηση. Μπορεί τελικά να νιώσεις αρκετά ασφαλής με ένα ενδιαφέρον άτομο για να μοιραστείς περισσότερους από τους φόβους και τον πόνο του παρελθόντος. Η γενναιότητα σου να αποκαλύψεις αυτές τις προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Θα ενισχύσει μάλιστα τους δεσμούς που έχεις δημιουργήσει μέχρι τώρα. Αν έχεις σύντροφο, αυτή είναι η στιγμή για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο του/της συντρόφου σου και τις ερωτικές του ή τις ερωτικές της επιθυμίες. Μην φοβάσαι να μοιραστείς και τις δικές σου!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Νιώθεις αυτή την επιπλέον αίσθηση γαλήνης και ευδαιμονίας, Τοξότη; Δεν υπάρχει πρόβλημα στον παράδεισο για σένα… καθώς η Αφροδίτη κινείται στους Διδύμους. Στις σχέσεις σου θα βιώσεις πρόσθετη αρμονία, καθιστώντας αυτήν την όμορφη στιγμή ιδιαίτερη, για την ενίσχυση του δεσμού ή των σχέσεων σου. Αν είσαι ελεύθερος να ξέρεις πως ένας από τους πιο τυχερούς πλανήτες στον ουρανό θα μπει στο μέρος του γενέθλιου χάρτη σου, που διέπει τις σχέσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις ένα πιο σοβαρό ταίρι.

αιγόκερως (22 Δεκ.-19 Ιαν.)

Όλα έχουν να κάνουν με τα μικρά πράγματα, Αιγόκερε! Η γλώσσα της αγάπης για σένα, λαχταρά λίγη πρακτικότητα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου υπενθυμίζει πως η ρουτίνα μπορεί να είναι σέξι και ρομαντική. Η εύρεση μιας καλύτερης ισορροπίας στη σχέση σου μπορεί να είναι θεραπευτική αυτή τη στιγμή. Το να αφιερώνεις χρόνο κάνοντας διάφορα πράγματα με το ταίρι σου, μπορεί να αποτελέσει σοβαρή διασκέδαση. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να βρεις τον έρωτα σε απροσδόκητα μέρη… όπως στο γυμναστήριο, στη δουλειά ή ακόμη και σε μια βόλτα στο πάρκο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/06 Προβλέψεις 3ο 10ημερο Ιούνιος 22

δωρεάν-προβλέψεις

Αφροδίτη στους Διδύμους 22/06-17/07 – Ποιους θα διχάσει και ποιους θα ενώσει .

υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Ήρθε η ώρα να χαρείς και να διασκεδάσεις, καθώς η Αφροδίτη κινείται στους Διδύμους. Αν είσαι σε σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσεις περισσότερα ραντεβού με το ταίρι σου. Αν είναι εφικτό, συνδύασέ τα με κάποιες δημιουργικές δραστηριότητες.. όπως μια βραδιά ζωγραφικής. Αν ψάχνεις για δημιουργία σχέσης, τα ραντεβού θα είναι το κεντρικό θέμα της ζωής σου, αυτή την περίοδο. Το σύμπαν σου προσφέρει πολλά οφέλη στον ρομαντικό τομέα του χάρτη σου, όμως πρέπει να είσαι ανοιχτός σ’ αυτά. Δείξε πως είσαι έτοιμος, δημιουργώντας ένα διαδικτυακό προφίλ ή ζητώντας από έναν φίλο να σου κανονίσει ένα ραντεβού, με κάποιο άτομο.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η ευπάθεια σε ενεργοποιεί πάντα! Η Αφροδίτη που είναι τώρα στους Διδύμους, σου υπενθυμίζει ότι λαχταράς ουσιαστικές και βαθιές σχέσεις. Θέλεις να βουτήξεις στα βάθη του μυαλού του εραστή σου και να σου ανοίξει την ψυχή του. Το ταξίδι της Αφροδίτης σ’ αυτό το μέρος του χάρτη σου, αναδεικνύει θέματα ασφάλειας και προστασίας, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Αν βγαίνεις ήδη ραντεβού, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσεις αυτό το άτομο στην οικογένειά σου ή να συγκατοικήσετε, αποφασίζοντας να χτίσετε μια ζωή μαζί!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot