Αφροδίτη στους Διδύμους – Η Μεγάλη Αλλαγή στις Σχέσεις

didaskalia-planitwn-afroditi

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Αφροδίτη : 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου, 2019 .

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της δυαδικότητας και της κοινωνικής σύνδεσης. Όταν η Αφροδίτη χορεύει στους Διδύμους, η εγκεφαλική και δημιουργική ενέργεια κορυφώνεται. Αυτή η διέλευση φέρνει ευκαιρίες για να συναντήσετε νέα αδέλφια σας και να διευρύνετε τον κύκλο σας.

Όσα περισσότερα μοιραζόμαστε και συνδημιουργούμε, τόσο περισσότερο αναπτυσσόμαστε. Περιμένετε περισσότερη συζήτηση, θόρυβο και ενθουσιασμό στην ατμόσφαιρα. Είναι επίσης ιδανική περίοδος για να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας στη γραφή. Παιχνίδια, παζλ ή φωνητικές δραστηριότητες, όπως το τραγούδι, ενθαρρύνονται ιδιαίτερα, καθώς οι Δίδυμοι σχετίζονται με το τσάκρα του λαιμού.

zodia-taro-45

Οι Δίδυμοι είναι θορυβώδεις, περίεργοι, ερωτικοί, αχόρταγοι. Η επιρροή τους είναι φευγαλέα αλλά δυνατή, σαν ένα χαμόγελο από έναν ελκυστικό περαστικό. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους η ζωή περνά γρήγορα. Δείτε την ξυπόλητη γύφτισσα που τρέχει να προλάβει το τρένο, με τον ήλιο να αντικατοπτρίζεται στα μαλλιά της.

Στην αστρολογία, η Αφροδίτη κυβερνά την καρδιά. Στους Διδύμους, μετατρέπει την καρδιά μας σε πικραλίδα που διαλύεται στον άνεμο. Η καρδιά των Διδύμων απαιτεί και σύνδεση και απόσταση. Οι Δίδυμοι είναι τόσο άπιαστοι όσο και κοινωνικοί. Τα δίδυμα μένουν σκεπασμένα, με την καρδιά τους προστατευμένη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Ο καρμικός σκοπός πίσω από την ενσάρκωση σε Δίδυμο είναι να βρείτε την ειρήνη μέσα στο μυαλό. Οι γεννημένοι με την Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να είναι πολύ δύσκολοι. Τη μια στιγμή είναι εξαιρετικά γοητευτικοί και φιλικοί –κάποιοι που μπορείς να εμπιστευτείς, που γελάνε με τα αστεία σου και σε καλούν στο σπίτι τους χωρίς δεύτερη σκέψη– και την επόμενη, είναι αινιγματικοί σε σημείο αδιανόητου, απομονωμένοι, εντελώς κενοί.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο των Διδύμων είναι ο εαυτός τους. Το λέω αυτό γιατί, όσο ενοχλητική κι αν είναι αυτή η συμπεριφορά, την περισσότερη ζημιά την προκαλεί στους Διδύμους, οι οποίοι είναι έρμαια των απρόβλεπτων ανέμων τους. Πώς να ικανοποιήσεις και τα δύο δίδυμα ταυτόχρονα –τον εσωστρεφή και τον εξωστρεφή, τον καλλιτέχνη και τον πολεμιστή, τον μοναχικό και τον κλόουν. Αυτό είναι το ερώτημα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της δυαδικότητας, όχι της ισορροπίας! Συχνά οι Δίδυμοι αναζητούν σχέσεις που μπορούν να νιώθουν είτε απόλυτα ανώτεροι είτε απόλυτα κατώτεροι απέναντι στον άλλο. Ο φίλος ή σύντροφος θεοποιείται, λατρεύεται, αποκτά υπεράνθρωπο στάτους και ο Δίδυμος επικεντρώνει (για λίγο) ολόκληρη τη ζωή του γύρω από αυτό το άτομο. Ή παίρνει ένα άτομο υπό την προστασία του και γίνεται ο δάσκαλος

του, τον προσηλυτίζει στις δικές του φιλοσοφίες για τη ζωή και έτσι κάνει τον εαυτό του τη κεντρική φιγούρα ή το είδωλο κάποιου άλλου. Οι Δίδυμοι μπορεί να γίνουν ακραίοι. Οι κοινωνική και ερωτική ζωή τους κυμαίνεται από την κυριαρχία στην υποταγή. Οι Δίδυμοι πρέπει να μάθουν να ξεπερνούν οτιδήποτε διαιωνίζει αυτόν τον κύκλο άφεσης της ψυχή τους στον άλλον, της έντονης ανάκτησής της και ξανά και ξανά.

zwdia-tarw-zodia-19

Η Αφροδιτη στους Διδύμους

Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου! Στις 23 Ιουνίου, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη. Αυτό θα φέρει συναισθήματα ταραχής. Θα συμβεί κάποια αλλαγή σε μια σχέση, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα μακροπρόθεσμη. Μια περίοδος μετάβασης, διχασμού δρόμων.

Μια ημέρα αργότερα, στις 24 Ιουνίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας είναι στους Ιχθύς, τον αστερισμό που κυβερνά, και έτσι λειτουργεί με πλήρη ισχύ από το 2011. Ο Ποσειδώνας/ οι Ιχθύες κυβερνούν την αυταπάτη, την σύγχυση και την απάτη. Όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης των διαπροσωπικών σχέσεων, σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ποσειδώνα, μπορεί να υπάρξει σύγχυση ή απάτη στις σχέσεις. Μπορεί να μας εκμεταλλευτούν ή μπορεί να προσπαθήσουμε να σώσουμε κάποιον που δεν μπορεί να δεχτεί τη βοήθειά μας. Αυτό μπορεί να επεκταθεί στην οικονομική ζωή μας, καθώς η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα και τα θέματα του σπιτιού. Μην αγνοείτε τα κόκκινα σημαιάκια στην κοινωνική ή οικονομική σφαίρα. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο μια ημέρα μετά την έκλειψη του Ηλίου από τη Νέα Σελήνη.

Ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, θα κρύβεται από το φως του Ήλιου. Καλλιεργείστε το μυαλό σας με γράψιμο και μεγάλες συζητήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4