Αφροδίτη στους Ιχθύς – Αγάπη χωρίς ερωτήσεις

karkinos-problhmata

Αφροδίτη στους Ιχθύς .

Αφροδίτη στους Ιχθύς 13 Ιανουαρίου – 7 Φεβρουαρίου, 2020 .

Αφροδίτη: Θεά της τέχνης, του έρωτα, της απόλαυσης και της ομορφιάς. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς περικλείει τη ψυχή, απαλή και εύκαμπτη, έτοιμη να μεταμορφωθεί σε οποιαδήποτε νέα μορφή αιχμαλωτίζει καλύτερα το φως και την αγάπη.

Αν και οι Ιχθύες είναι ντροπαλοί, το φως της τραβά τους ανθρώπους πάνω τους. Όλοι είμαστε πνευματικοί κυνηγοί που λαχταράμε μια κοινότητα. Ως ένα, μαθαίνουμε και εξασκούμαστε. Μαζί ακολουθούμε το μονοπάτι της αυτοβελτίωσης, το μονοπάτι της καρδιάς, το μονοπάτι της συνεργασίας.

zodia-taro-45

Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, τα χρώματα του ουράνιου τόξου που λάμπουν στο φως των αστεριών. Δεν είναι λογικοί, αλλά εύκαμπτοι, αιθέριοι, αλλόκοσμοι. Οι Ιχθύες κολυμπούν πέρα από το φυσικό επίπεδο.

Με λέπια που λάμπουν και αγγελική σοφία κινούνται και διαλύονται και ανθίζουν ξανά. Για πάντα κάνουν κύκλους μέσα από φαντασμαγορικές σειρές αφυπνίσεων στα νερά της αιωνιότητας. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, δεν υπάρχει ανάγκη για λεπτομέρειες, είναι αρκετή η ύπαρξη, η αγάπη χωρίς ερωτήσεις.

Περιμένετε την παρέα ανθρώπων που σας αγαπούν και σας κατανοούν πέρα από τις λέξεις. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς μας υπενθυμίζει κάτι που προσπαθούμε να αγνοήσουμε: γυμνοί από τα σώματα και τις ταυτότητές μας, μοιραζόμαστε τον ίδιο τηγμένο πυρήνα από την Πηγή απευθείας.

chartomantia-098

Αφροδίτη στους Ιχθύς

Μερικά πράγματα πάνω στα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε: θα αντιμετωπίσουμε τα τυπικά μπλόκα των Ιχθύων, όπως η άρνηση, η απάτη και ο εθισμός. Φέρνει περισσότερη δημιουργική ενέργεια στον κοινωνικό μας κύκλο, ειδικά μέσα από τη μουσική και τον χορό. Κάνει τις πνευματικές πρακτικές πιο κοινοτικές.

Συν-δημιουργεί τελετουργικά. Φροντίζει τον συνάνθρωπο, ακούει, κάνει τα «μικρά πράγματα» για τους άλλους. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε εθελοντισμό ή να περάσετε μια μέρα στη σιωπή και να παρατηρήσετε. Πειραματιστείτε, δημιουργείστε τέχνη, πηγαίνετε για μεγάλους περιπάτους. Συζητήστε τα όνειρά σας, κρατήστε ημερολόγιο με αυτά. Μπορούμε να είμαστε πιο συμπονετικοί, υπομονετικοί, ευέλικτοι;

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Οι Σύντροφοι θα πουν τις αλήθειες τους

μελλοντολόγος

Αφροδιτη στους Ιχθύς

Οι Ιχθύες κυβερνούν τον ύπνο, τα όνειρα και όσα έρχονται μετά το «τέλος» της ημέρας μας. Αν οι Ιχθύες είναι το τέλος, τι έρχεται μετά; Η αρχή! Η αναγέννηση του Κριού!

Τον Φεβρουάριο θα έχουμε μια πρώτη γεύση αυτής της αρχέγονης φωτιάς (τουλάχιστον στη διαπροσωπική ζωή μας). Εδώ είμαστε πιο ξύπνιοι, ζωντανοί, η ενέργεια φουντώνει μετά τον μεγάλο χειμώνα. Οι διελεύσεις των Ιχθύων τείνουν να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικές και να προκαλούν σύγχυση.

Καθώς προχωράνε οι μήνες, το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα θα ανανεωθούν. Έχετε υπομονή, φίλοι μου! Λαμβάνετε πολλή αγάπη!

Η πρώτη κιόλας μέρα της Αφροδίτης στους Ιχθύς (13 Ιανουαρίου) θα είναι ενδιαφέρουσα. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα το πρωί. Ο Ήλιος, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας όλοι σε σύνοδο στον Αιγόκερω σημαίνει ώρα να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Με τον Πλούτωνα στη μίξη, τα πράγματα θα γίνουν έντονα συναισθηματικά. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι πρέπει να κάνετε ό,τι πρέπει ώστε να μείνετε ψύχραιμοι.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αφροδιτη στους Ιχθύς

Η σύνοδος με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να μείνουμε σταθεροί, αλλά αυτή η επιρροή μπορεί επίσης να είναι ψυχρή και άκαμπτη. Ολόκληρη η μέρα θα είναι πολύ σοβαρή, αυτό είναι το κεντρικό θέμα. Πιθανώς θα βρεθούμε κάτω από μεγάλη πίεση. Μπορεί, για παράδειγμα, να έχετε μια προθεσμία. Θα είμαστε εστιασμένοι και θα έχουμε τέτοια δύναμη της θέλησης που μπορεί να δείξουμε κυριαρχικές ή αυταρχικές συμπεριφορές.

Η σεζόν του Υδροχόου ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου! Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη στις 26 Ιανουαρίου. Αυτό φέρνει ρομαντική ή σεξουαλική παρορμητικότητα. Το πάθος και οι προσδοκίες είναι αυξημένα, αλλά η πραγματικότητα μπορεί να μην αντιστοιχεί με τα όνειρά μας. Είναι μια δυσάρεστη όψη, δεν προτείνω να κοινωνικοποιηθείτε και σίγουρα να μην βγείτε πρώτα ραντεβού! Θα έχουμε ανήσυχο ύπνο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Οι Σύντροφοι θα πουν τις αλήθειες τους

zwdia-tarw-zodia-19

Αφροδίτη στους Ιχθύς

Μία ημέρα μετά, στις 27 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να

χορέψετε, όπως κάνουν οι Ιχθύες καλύτερα. Οποιοδήποτε δημιουργικό πρότζεκτ ενθαρρύνεται αυτή την ημέρα. Στρέψτε το βλέμμα σας προς όλα τα όμορφα, ρομαντικά και πνευματικά πράγματα.

Πρέπει να αναφέρω το εξής σε κάθε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: θα είμαστε τόσο ανοιχτοί και ελεύθεροι υπό την επιρροή του, που θα είμαστε πιο επιρρεπείς σε απάτες. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης στους Ιχθύς, πρέπει να προσέχουμε και να μην ενδίδουμε στις ελκυστικές ευκαιρίες χωρίς να τις εξετάζουμε πρώτα.

Ξέρω ότι αυτό είναι αυτό ακριβώς που δεν θέλουμε να κάνουμε, γιατί είναι τόσο ωραία η αίσθηση της απόλυτης παράδοσης στη ροή των Ιχθύων. Αλλά αν είμαστε απροστάτευτοι, στο τέλος θα καταλήξουμε σε παράξενες καταστάσεις.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia