Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανό – Οι καρδιές θα πάρουν φωτιά

erwtiki-afroditi-1

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανό – Οι καρδιές θα πάρουν φωτιά .

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανό στις 11 Οκτωβρίου 2020 .

Το ωροσκόπιο της Αφροδίτης που τριγωνίζει τον Ουρανό στις 11 Οκτωβρίου προβλέπει έρωτα με την πρώτη ματιά, χαρούμενες εκπλήξεις και μεγάλο ενθουσιασμό .

Η Αφροδίτη είναι ο εξερευνητής της αγάπης! Πάντα ανυπομονεί για την επόμενη μεγάλη συγκίνηση. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ηλεκτρικής ενέργειας και της έκπληξης, πρόθυμος να δοκιμάσει τα πάντα, έστω και μια φορά. Όταν αυτοί οι δύο συνδυάζουν τις δυνάμεις τους, αιωρείται ένα διασκεδαστικό και ηλεκτρισμένο ερωτικό λεωφορείο στον αέρα! Και αυτό εμφανίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Είστε έτοιμοι να πειραματιστείτε στον έρωτα? Είστε έτοιμοι να αλλάξετε λιγάκι τακτική?

zodia-taro-45

Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού είναι σαν το σκηνικό, που ανάβει κάποιος το διακόπτη…φωτίζει το δωμάτιο και όλοι φωνάζουν “έκπληξη!” Είναι μια συναρπαστική, απρόβλεπτη και εξαιρετικά κοινωνική ενέργεια. Μην μείνετε μέσα αυτό το Σαββατοκύριακο. Πηγαίντε σ’ ένα πάρτι ή ακόμα καλύτερα, αυτοσχεδιάστε. Απολαύστε μια συναυλία. Ή δοκιμάστε να βγείτε ραντεβού. Αυτό το τρίγωνο, υπόσχεται μεγάλη διασκέδαση! Εμπρός λοιπόν… ζήστε λιγάκι!

Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga, και η ειρηνική επαναστάτρια Mahatma Gandhi, έχουν το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στο γενέθλιο χάρτη τους. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δοκιμάσετε πιο εφευρετικές προσεγγίσεις και να αναζητήσετε ερωτικές συγκινήσεις!

Τι επιφυλάσσει το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού για το ζώδιό σας? Αυτό το τρίγωνο φέρνει τον αέρα του απροσδόκητου για όλα τα ζώδια .

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 10-12/10 Αποκαλυψεις και Επανεμφανισεις

μελλοντολόγος

Κριός

Ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό Σαββατοκύριακο! Σας αρέσει να ακολουθείτε τις ιδιοτροπίες σας χωρίς «πρέπει» και άλλες βαρετές λεπτομέρειες που θέλουν οι άλλοι ή δεν μπορούν να κάνουν. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στο ζώδιό σας δίνει το «ελεύθερο», για να είστε απλά ο λαμπρός, ανεξάρτητος εαυτός σας! Είστε ένα ελεύθερο πνεύμα και αυτό ακριβώς αγαπάει κάποιος σε εσάς.

Έχετε μια εντυπωσιακή παρουσία αυτό το Σαββατοκύριακο και τραβάτε τους άλλους, όπως η φωτιά την πεταλούδα. Ένα ταξιδιωτικό φυλλάδιο μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή ή ένας όμορφος ξένος….να σας εξάψει το ενδιαφέρον. Είστε ανοιχτοί στον έρωτα? Μπορεί να εμφανιστεί από απροσδόκητα μέρη, αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ταύρος

Ταύρε δεν τα πάτε πολύ καλά με τις απρογραμμάτιστες δραστηριότητες, ούτε απολαμβάνετε πάντα σχέσεις χωρίς ανταλλάγματα…είτε αφορούν το σπίτι, τα υπάρχοντα ή τον αγαπημένο σας. Αφήστε λοιπόν τους άλλους να ηγηθούν της παρέλασης. Εσείς θα παρακολουθείτε προσεκτικά τους ανθρώπους, ενώ παράλληλα θα τους κοροϊδεύετε.

Μια συναυλία, μια λαμπρή ιδέα, μια ερωτική εξομολόγηση ή μια σεξουαλική περιπέτεια, μπορεί να σας ενθουσιάσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Όσο μπορείτε να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό για τον εαυτό σας και πίσω από κλειστές πόρτες, θα είστε πολύ χαρούμενοι.

Απολαύστε τον ενθουσιασμό που φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού, στο ωροσκόπιο σας. Κάντε πιο πικάντικη την ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο! Ενδέχεται αυτό το διήμερο, να λάβετε ένα απροσδόκητο δώρο.

zwdia-66

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανό – Οι καρδιές θα πάρουν φωτιά .

Δίδυμοι

Το σούπερ κοινωνικό ζώδιο των Διδύμων, έχει τουλάχιστον χίλιους φίλους στο Facebook και λατρεύει τη διασκέδαση. Έτσι, αυτό το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στο ωροσκόπιό σας, βρίσκεται ακριβώς πάνω στο δρόμο σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο υπόσχεται να είναι πολύ διασκεδαστικό… με πολλούς φίλους, συγκεντρώσεις, γέλια και ενθουσιασμό. Είναι το κατάλληλο διάστημα, για εικονικές δικτυώσεις, άγρια πάρτι ή αυτοσχέδιες συγκεντρώσεις. Αν έχετε κάποια δημιουργική κλίση, αυτό είναι το καλύτερο σαββατοκύριακο για να συμμετέχετε με άλλους, σε ένα δημιουργικό έργο.

Όσο για τον έρωτα…τι επιθυμείτε? Μια ελεύθερη σχέση, μια σχέση τύπου «φίλοι με προνόμια»? Μήπως αγάπη, φιλία και συντροφικότητα? Όλα υπάρχουν στο μενού. Κάποιος φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικός και είστε ενθουσιασμένοι που μοιράζεστε τους στόχους και τα όνειρά σας μαζί του.

Καρκίνος

Ο καρκίνος δεν εκτιμά ιδιαίτερα τις τυχαίες ερωτικές καταστάσεις. Σας αρέσει να γνωρίζετε ακριβώς πού στέκεστε και ποιος είναι στο πλευρό σας. Η αφοσίωση είναι απαραίτητη για εσάς στον έρωτα και μπορείτε να διαισθανθείτε το παραμικρό, από χιλιόμετρα μακριά.

κρυσταλλομαντεία

Λοιπόν, το ουράνιο τρίγωνο της Αφροδίτης ανατέλλει στο γραφείο σας, κάτι που δεν μπορεί παρά να προβλεφθεί αυτές τις μέρες, φέρνοντας ακόμα περισσότερη παραξενιά, στον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι όμως μια χαριτωμένη παραξενιά! Σαν να βλέπετε τον προϊστάμενό σας μεθυσμένο, φορώντας ένα αστείο καπέλο, στο πάρτι του γραφείου. Όμως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε λιγάκι. Ένας συνάδελφος, σάς βοηθά να ανακαλύψετε νέους δρόμους στη σταδιοδρομία σας. Ετοιμαστείτε για μερικές άγριες διαθέσεις, που θα ζωντανέψουν τα πράγματα.

Λέων

Ο έρωτας, σας λατρεύει πραγματικά αυτό το Σαββατοκύριακο Λέοντα! Η Αφροδίτη σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς αυτές τις μέρες και ο Ουρανός είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι είστε ανοιχτοί για να εξερευνήσετε άγνωστα μονοπάτια στην ερωτική σας ζωή. Η εντυπωσιακή σεξουαλική έκκληση της Αφροδίτης, σας ωθεί να συμπεριφερθείτε λίγο άγρια ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας. Πρόκειται για μια τυχερή, χαρούμενη και χωρίς δεσμεύσεις, αγάπη. Κάντε αυτόν τον όμορφο ξένο, να πέσει στον έρωτά σας! Ακολουθήστε τον εραστή σας σε ένα αυτοσχέδιο ταξίδι και μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση ανάμεσά σας!

Δώστε στον εραστή σας περισσότερη ελευθερία. Δοκιμάστε να κάνετε μια σχέση εξ αποστάσεως. Αφήστε τους άλλους να σας εκπλήξουν! Απλά κρατήστε ανοιχτό μυαλό… και διασκεδάστε, αγαπητέ Λέοντα!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 10-12/10 Αποκαλυψεις και Επανεμφανισεις

tarw-taro-xartomanteia

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανό – Οι καρδιές θα πάρουν φωτιά .

Παρθένος

Η Παρθένος λατρεύει να έχει τον κόσμο της σε τάξη! Δίνει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια, είναι οργανωμένη και το πρόγραμμά της, εντελώς προβλέψιμο. Όμως ακόμη και δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα… οι εκπλήξεις προέρχονται από απρόσμενες πηγές αυτό το σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού.

Αυτό είναι ένα πολύ πλούσιο συναισθηματικά, Σαββατοκύριακο για σας! Ένας απροσδόκητος φιλοξενούμενος, η ευκαιρία να συνδεθείτε με κάποιον ή μια οικογενειακή συγκέντρωση…. ανεβάζουν τη διάθεση σας. Ο ενθουσιασμός μεγαλώνει… και μπορεί να οφείλεται σε μια λάμψη ψυχολογικής αντίληψης ή σε μια ευγενική χειρονομία. Η εμπειρία, θα σας ελευθερώσει. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Έχετε αγοράσει πρόσφατα κάποιο λαχείο? Δοκιμάστε την τύχη σας, αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ζυγός

Τα συνηθισμένα σας στέκια είναι γεμάτα, με εξαιρετικά ασυνήθιστα άτομα, που σας ενθαρρύνουν και φέρνουν νέες ευκαιρίες στον έρωτα και το ρομαντισμό. Και εκεί που νομίζατε πως βαρεθήκατε, έρχεται αυτό το σαββατοκύριακο το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού, προσφέροντάς σας πολλές εκπλήξεις!

Ο σύντροφός σας μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας…ένας όμορφος ξένος μπορεί να σας πιάσει κουβέντα ή να βγείτε έξω με άτομα που συνήθως δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ να κάνετε παρέα. Υπάρχει κάποιος στη γειτονιά σας που ανυπομονείτε να συναντήσετε? Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι υπέροχα διασκεδαστικό! Γι’ αυτό, αποδεχτείτε τις προσκλήσεις και βγείτε έξω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν παρασύρεται από τίποτα επιφανειακό! Αυτό το σαββατοκύριακο όμως, θα ξετρελαθείτε μ’ ένα φανταχτερό νέο τεχνολογικό προϊόν. Θέλετε απλώς να κάνετε κάτι διαφορετικό με τον εαυτό σας. Διασκεδάζετε ψάχνοντας για ένα ασυνήθιστο έργο στα επαγγελματικά σας ή έναν πιο εφευρετικό τρόπο για να κερδίσετε χρήματα? Ο πειραματισμός… είναι το κλειδί.

Ήρθε η ώρα να δώσετε νέα πνοή σε ό, τι δεν λειτουργεί – στην προσωπική ή στην ερωτική σας ζωή. Επενδύστε σε μια κομψή νέα τεχνολογία! Ενημερωθείτε, για να δημιουργήσετε πιο όμορφο κλίμα στα ερωτικά σας Η καθημερινή σας ρουτίνα θα δεχτεί μερικές χαρούμενες ηλεκτρικές δονήσεις…κι αυτό είναι καλό και αναζωογονητικό!

Τοξότης

Η αγάπη λικνίζει όμορφα τον κόσμο σας Τοξότη! Είστε το χρυσό αγόρι ή κορίτσι αυτού του Σαββατοκύριακου. Υπάρχει ένα πάρτι και μαντέψτε : είστε ο επίτιμος καλεσμένος, σύμφωνα με το ωροσκόπιο του τριγώνου Αφροδίτης / Ουρανού! Λίγοι μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας που δημιουργεί τεράστια επίδραση στους άλλους και μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε… Σας αρέσει κάποιος? Σηκωθείτε με θάρρος και μιλήστε του!

Αυτόzwdia-tarw-zodia-19 το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να ξεχάσετε τα δεινά σας και να διασκεδάσετε! Η δημιουργική σας έμπνευση είναι τεράστια και μπορείτε χάρη σ’ αυτήν… ν’ αποκτήσετε πολλούς θαυμαστές. Η αγάπη είναι συναρπαστική, απροσδόκητη και χωρίς δεσμεύσεις – όπως ακριβώς σας αρέσει! Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τους θαυμαστές σας?

 

Αιγόκερως

Πιθανότατα βρίσκεστε ακόμα στο γραφείο, αγαπητέ Αιγόκερε κι αναρωτιέστε τι είναι όλη η φασαρία. Ναι, κάπου εκεί έξω, γίνεται πάρτι. Και ναι, οι άνθρωποι διασκεδάζουν. Όμως, αν κάτι δεν αφορά την επιχείρησή σας, είναι απίθανο να σας ενδιαφέρει. Λοιπόν, το σύμπαν έχει άλλα σχέδια, σύμφωνα με το τρίγωνο Αφροδίτης /Ουρανού. Στρέψτε την προσοχή στο σπίτι σας….γιατί εκεί μπορεί να γίνεται το πάρτι.

Κάποιος, κρατάει ένα μυστικό! Οι συναρπαστικές αποκαλύψεις παραμονεύουν, μάλλον κοντά στο σπίτι σας. Κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει στη σιωπή και πίσω από τις κλειστές πόρτες, αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλετε να μάθετε τι είναι… ή μήπως το σχεδιάζετε εσείς? Περάστε λίγο χρόνο μόνοι με το ταίρι σας. Θα σας μείνει αξέχαστο!

Υδροχόος

Ολόκληρος ο κόσμος σας, γεμίζει με ενθουσιασμό! Το τρίγωνο Αφροδίτης /Ουρανού, διοργανώνει μια γιορτή αυτό το Σαββατοκύριακο και η παράσταση συνεχίζεται στη δική σας γειτονιά σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας, αγαπητέ Υδροχόε. Είστε στο στοιχείο σας.. ενδιαφέρεστε, νιώθετε ενθουσιασμένοι, και συνδεδεμένοι. Είστε δημοφιλείς και θέλετε να μιλήσετε με όλους. Είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε μετοχές, τώρα που η αγορά είναι ρευστή! Οι φίλοι σας μπορεί επίσης, να σας κάνουν μια ευχάριστη και απρόσμενη επίσκεψη.

Τι υπέροχο Σαββατοκύριακο! Το κεφάλι σας γεμίζει με ιδέες και τώρα έχετε το απαραίτητο κοινό… με ανθρώπους που κρέμονται από τα χείλη σας! Τι θέλετε να κάνετε? Να προστατέψετε το δάσος του Αμαζονίου? Να αναφέρετε την κυβέρνηση? Να προωθήσετε την επόμενη έκθεσή σας? Γρήγορα! Πού κάνουμε εγγραφή?

zodia-zvdia-yy

Ιχθύες

Είστε «το αφεντικό», αγαπητοί Ιχθύες! Ξοδέψατε μια περιουσία εν ριπή οφθαλμού? Λοιπόν, αυτό είναι το σαββατοκύριακο σας! Είναι δικά σας τα χρήματα και μπορείτε να αποφασίσετε πώς θα διασκεδάσετε, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης /Ουρανού στο ωροσκόπιό σας…και «στα κομμάτια» οι συνέπειες. Επιπλέον, κάποιες επενδύσεις σας, πιθανόν να σας δώσουν άμεση ικανοποίηση…ίσως και άμεση αποπληρωμή.

Ίσως θελήσετε να δείξετε τα ταλέντα σας σε μια νέα πλατφόρμα ή να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο τα σχέδιά σας, για να εντυπωσιάσετε το αφεντικό σας. Η φήμη σας λάμπει αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτό προσελκύει κάθε είδους εκθαμβωτικούς μνηστήρες. Τώρα μπορείτε ευκολότερα να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των προϊσταμένων σας. Η εκκεντρικότητά σας….σας βάζει στη λίστα VIP!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream