Αφροδίτη 01-25/02 Η καρδιά μας ζητά περισσότερο χώρο

zwdio-tayros

Αφροδίτη 01-25/02 στο ζώδιο του Υδροχόου .

Αφροδίτη 01-25/02 : θεά της τέχνης, του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς. Η Αφροδίτη στον εκκεντρικό Υδροχόο κάνει την καρδιά μας να ζητά περισσότερο χώρο και ελευθερία.

Προετοιμαστείτε για μια εξαιρετικά κοινωνική και διερευνητική διέλευση. Εκείνοι που γεννιούνται με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ελκύονται από ασυνήθιστα άτομα και περιστάσεις.

Συχνά καταλήγουν να δημιουργούν ανορθόδοξες σχέσεις ή να εμπλέκονται σε περίεργες καταστάσεις. Τα άτομα του Υδροχόου κάνουν εξαιρετικούς – αν όχι περίεργους – φίλους. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή στιγμή για τους Υδροχόους, τους Δίδυμους και τους Ζυγούς.

zodia-taro-45

Ο Υδροχόος μοιάζει με vyana, ένα από τα πέντε prana vayus. Το Vyana είναι μια φυσιο-χωρική ενέργεια που ακτινοβολεί από τον πυρήνα του σώματος, μέσω του δέρματος και πέρα απ’ αυτό. Όπως και ο Υδροχόος, το vyana ρυθμίζει την κυκλοφορία.

Στο σώμα αυτό, σημαίνει όχι μόνο το κυκλοφορικό σύστημα, αλλά και την κυκλοφορία σκέψεων, νευρικών αποκρίσεων και ηλεκτρικών φορτίων. Εκτός από το σώμα, ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει την κυκλοφορία της γνώσης.

Διδάσκει στην ανθρωπότητα πώς να συν-δημιουργεί και να μαθαίνει ο ένας από τον άλλο. Σαν αέρινα πλάσματα, οι Υδροχόοι παραδέχονται ανοιχτά πως οι ιδέες και οι απόψεις τους είναι αρκετά άτυπες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αφροδίτη 01-25/02 στο ζώδιο του Υδροχόου

Ο Υδροχόος είναι διάσπαρτος και απρόβλεπτος, αλλά αυτοσυντηρούμενος και ανεξάρτητος. Είναι ένας πραγματικός οραματιστής. Βλέπει έναν κόσμο χωρίς χρήματα, νόμους, φυλακές, σύνορα ή περιορισμούς.

Ένα κόσμο στον οποίο η συνεργασία, είναι γεγονός της ζωής. Σαν στοιχείο του αέρα, η ενέργεια του Υδροχόου μπορεί να σας κάνει να σκέφτεστε πάρα πολύ ή να βασίζεστε πολύ στη λογική σας. Για να χαλαρώσετε ακούστε μουσική και χορέψτε.

Κάντε μεγάλες κυκλικές κινήσεις με τα γόνατα, τους αστραγάλους, τα χέρια, τους ώμους, το κεφάλι, τη σπονδυλική στήλη και ολόκληρο το σώμα. Αφήστε τα ένστικτά σας να σας καθοδηγήσουν. Γίνετε άφοβα… ο εαυτός σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

dream

Αφροδιτη 01-25/02 στο ζώδιο του Υδροχόου

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος- για το μεγαλύτερο μέρος αυτής της διέλευσης- μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Στις 5 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Όταν η Αφροδίτη (πλανήτης σχέσεων) διασταυρώνεται με τον Κρόνο (πλανήτης επιχειρήσεων) παρουσιάζονται νέοι επιχειρηματικοί εταίροι ή επιχειρηματικές ευκαιρίες…επειδή θα είμαστε αρκετά ενδιαφέροντες σύμφωνα με την επαγγελματική έννοια.

Είναι υπέροχη μέρα για να δικτυωθείτε και να βγείτε έξω. Δείξτε τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας και ανακαλύψτε, τι μπορείτε να δημιουργήσετε. Η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στις 6 Φεβρουαρίου. Να περιμένετε το απροσδόκητο αυτή την ημέρα. Θα υπάρχουν συχνές καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Η Ουράνια επιρροή είναι έντονη και ανήσυχη. Προετοιμαστείτε για αρκετή αϋπνία ή σωματική δυσφορία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αφροδίτη 01-25/02 στο ζώδιο του Υδροχόου .

Η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο… στη νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου (Κινέζικη Πρωτοχρονιά). Αυτή είναι μια πολύ κοινωνική και ανήσυχη μέρα που μας δίνει τόση ενέργεια που δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε. Είναι καλή επιρροή για ταξίδια.

Το να μιλάτε πριν σκεφτείτε είναι επίσης κάτι κοινό με τον Δία γι’ αυτό προσέξτε για πιθανές διαφωνίες. Ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στις 12 Φεβρουαρίου. Αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες ημέρες του ανάδρομου Ερμή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κάθε φορά που ο Ερμής δημιουργεί μια σύνοδο με άλλους πλανήτες κατά τη διάρκεια μιας οπισθοδρόμησης, ο Ερμής λαμβάνει την απαραίτητη υποστήριξη. Σ’ αυτήν την περίπτωση, η Αφροδίτη παρέχει κοινωνική και οικονομική υποστήριξη. Μια καλή μέρα για δύσκολες συζητήσεις κι επίλυση συγκρούσεων.

Τέλος, η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στις 19 Φεβρουαρίου. Αυτό σηματοδοτεί άγχος και κούραση. Θα υπάρξουν προβλήματα υγείας. Η ανησυχία και ο κακός ύπνος είναι μια σοβαρή πιθανότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος