Βήματα από το παρελθόν το παρόν και μέλλον – Σαββατόβραδο 06-07/04

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zodia-2-8-6

Βήματα από το παρελθόν το παρόν και μέλλον – Σαββατόβραδο 06-07/04 .

Βήματα από το παρελθόν : Η Αφροδίτη του Κριού συνεχίζει το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα του Υδροχόου.

Σκέφτεστε μήπως κάποιον ξεχωριστό τύπο με τον οποίο χάσατε επαφή εδώ και καιρό; Ίσως να σας σκέφτεται κι εκείνος.

Η Σελήνη των Ιχθύων κινείται στο μεσοδιάστημα του εξαγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα κάνοντας μια κυματιστή υδάτινη σύνοδο με τον Άρη.

zodia-taro-45

Καθώς προχωράμε στην έκλειψη Νέας Σελήνης της Δευτέρας στον Κριό, η επιθυμία και η δράση ενισχύονται…. και εμβαθύνουν; Η έξαψη και η αναστάτωση είναι οι λέξεις-κλειδιά. Η ευχαρίστηση είναι όλη δική μας, όμως υπάρχουν φορές που μπορούμε να αντλήσουμε ευχαρίστηση από ασυνήθιστους χώρους.

Ακόμα κι αν συμβεί κάτι κακό ή κάτι στραβώσει… και πάλι κάτι καλό θα βγει απ’ αυτό! Κάποια ευχαρίστηση, κάποιο όφελος. Κάτι καλό έρχεται στο δρόμο σας! Είστε στο δρόμο προς την επιτυχία. Μπράβο σας. Σε κάθε περίπτωση, προχωρήστε για να ικανοποιήσετε μια επιθυμία.. μια ανάγκη.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Κάντε το επόμενο βήμα, που εναρμονίζεται με τη διαίσθησή σας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Σελήνη των Ιχθύων κάνει εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο και συνεχίζει για να ενωθεί με τον Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η συλλογική διάθεση είναι ζωηρή και προσγειωμένη, ανοιχτή σε εκρήξεις ιδιοφυΐας και συναισθηματικά κερδοφόρες πτήσεις φαντασίας. Δεν είναι ακριβώς κάτι απτό, αλλά είναι προπομπός όλων αυτών.

Βρείτε την ευκαιρία για πνευματική ανάπτυξη, αυτό-ανακάλυψη και βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό σας και το σύμπαν. Οι πνευματικές ευκαιρίες προκύπτουν συχνά σαν προσκλήσεις για να εναρμονιστείτε με τον ανώτερο σκοπό σας, να επεκτείνετε τη συνείδησή σας και να εξελιχθείτε σε πνευματικό επίπεδο. Μπορούν να εκδηλωθούν με διάφορους τρόπους… και είναι τα ουσιαστικά μονοπάτια για την προσωπική σας μεταμόρφωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τι σας συμβαίνει αυτή τη στιγμή; Πού αναζητάτε θεραπεία; Αυτή είναι η πορεία που εκδηλώνεται. Χειραγωγούμε τα επόμενα βήματα από το παρελθόν το παρόν και μέλλον… καθώς φτάνουν σε ένα σημείο, με τη θέληση του ανώτερου εαυτού μας. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο Δίας κινείται σε σύνοδο με τον Ουρανό και ο Άρης συνεχίζει για μια σύνοδο με τον Κρόνο.

Ο Ήλιος πλησιάζει επίσης σε σύνοδο με τον Χείρωνα, μια όψη που θα τριπλασιαστεί ( Σελήνη-Ήλιος-Χείρωνας) όταν η έκλειψη ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας. Καθώς βλέπουμε την έκλειψη να έρχεται, έχουμε ακόμη ένα Σαββατοκύριακο που πρέπει να διαχειριστούμε. Η επιταγή της στιγμής, είναι η προετοιμασία. Επιβραδύνετε τόσο όσο… για να επιτρέψετε στη μοίρα να παρέμβει.

zwdia-tarw-1

Βήματα από το παρελθόν το παρόν και μέλλον – Σαββατόβραδο 06-07/04 .

Ο συγχρονισμός είναι θεϊκός, επομένως δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε υπερβολικά. Χαλαρώστε και αφήστε τη μοίρα να οδηγήσει. Η δημιουργική μάθηση οδηγεί σε σταθερή, πραγματική καινοτομία. Μην βιάζεστε! Είστε αρκετά ώριμοι για να πετύχετε τους στόχους σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη τελειώνει τη σύνοδο της με τον κυβερνήτη των Ιχθύων Ποσειδώνα και μετακινείται στον Κριό – ξαφνικές και ακραίες αλλαγές διάθεσης. Αμέσως κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και στη συνέχεια ενώνεται με την Αφροδίτη. Φυσικά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει και τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό! Εστιάστε στον ψίθυρο στο πίσω μέρος του μυαλού σας καθώς προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας, δείχνοντας κάτι που απαιτεί άλλη μια ματιά.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

Βήματα από το παρελθόν το παρόν και μέλλον – Σαββατόβραδο 06-07/04 .

Είναι ένα άγγιγμα… μια αίσθηση έντονης επιθυμίας για αλλαγή – με την καλή έννοια. Υπάρχει μια συνειδητοποίηση που δεν παρατηρείται εύκολα. Είναι μια λεπτή και δελεαστική διάθεση που σας δείχνει πού να σκάψετε (επισημαίνει το σημείο). Σε κάθε περίπτωση, όλο το Σαββατοκύριακο δημιουργούνται πιεστικές και οδυνηρές ορμές. Πάρτε τες στα σοβαρά, αλλά ενεργήστε με σύνεση- όχι παρορμητικά.

Η διαίσθηση είναι δυνατή και ρευστή. Πάρτε το χρόνο σας για να ακολουθήσετε το παράδειγμά της. Ενώ επανεξετάζετε πιθανούς τρόπους δράσης, να είστε σε εγρήγορση για σιωπηλές υποδείξεις που ίσως αγνοήσατε ή δεν παρατηρήσατε στο παρελθόν. Θεραπευτείτε και ωριμάστε!

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera