Βρες τον ερωτα τώρα!

gamos-kfyres-alitheies

Βρες τον ερωτα τώρα!

Το να ψάχνεις να βρεις τον ερωτα είναι μία δύσκολη και συχνά βαρετή διαδικασία – τόσα ραντεβού με όλους αυτούς τους λάθος ανθρώπους και τόσος χαμένος χρόνος. Είναι εξοργιστικό. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια κόλπα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φτάσεις πιο γρήγορα κοντά στην αληθινή αγάπη…

 

Κριός: Ενώ μπορείς με την πρώτη ματιά να αναγνωρίσεις τους δυνητικούς σου εραστές, εντούτοις, δεν κάνεις κάτι. Όπου και αν τον συναντήσεις, δράσε άμεσα και ρώτησέ τον τι ώρα να περάσεις να τον πάρεις. Εσύ οδηγείς, εσύ διαλέγεις και το εστιατόριο. Έχεις κάποια απορία πάνω σε αυτά που είπαμε; Έχεις και τις απαντήσεις!

Ταύρος: Αυτός ο αισθησιασμός που εκπέμπεις 24 ώρες το 24ωρο δεν είναι πάντα τόσο εμφανής. Η τελευταία σου σχέση σχεδόν σε κατέστρεψε και ακόμα προσπαθείς να συνέλθεις και για το λόγο αυτό πιθανόν να κρύβεσαι. Σταμάτα. Σήκω από τον καναπέ, φόρεσε κάτι που σε αντιπροσωπεύει και μπες ξανά στο παιχνίδι. Η αγάπη είναι κάπου εκεί έξω και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να την βρει, αυτός είσαι εσύ. Θα πρέπει, όμως να αρχίσεις να βγαίνεις έξω συχνότερα.

zodia-taro-45

Δίδυμος: Βλέπεις εκείνο το άτομο εκεί πίσω στη γωνία; Το άλλον εκεί που χτυπιέται και κινείται νευρικά και προφανώς δεν βλέπει την ώρα να σηκωθεί και να φύγει; Όλοι τους ψάχνουν για εσένα. Πλησίασέ τους τόσο όσο χρειάζεται για να μπορούν να κρυφακούσουν αυτά που λες. Στη συνέχεια άρχισε να μιλάς για τις πιο περίεργες και τρομερές σου παρατηρήσεις. Ρίχ’ τους μια φευγαλέα ματιά και αν καταφέρεις και μαγνητίσεις το βλέμμα τους, τότε είναι η στιγμή για να κάνεις την κίνησή σου.

Καρκίνος: Ποτέ μην μπερδεύεις τη δουλειά με την ευχαρίστηση. Ποτέ. Και μην δίνεις καμία σημασία σε εκείνον τον γοητευτικό (ελαφρώς μεγαλύτερό σου) τύπο που μπήκε σαν σίφουνας και με αυταρχικότητα, στο γραφείο. Περίμενε, αγνοώντας τις διαταγές του. Σήκωσε το χέρι και κάνε μια απίστευτα οξυδερκή ερώτηση, πάντα με σεβασμό. Εάν δεν μπορέσει να σου απαντήσει άμεσα, μπορεί να το κάνει κατά τη διάρκεια του γεύματος…

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Λέων: Ακούς αυτή την ξενική προφορά; Ρίξε μια ματιά. Σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Τέλεια. Κάνε την κίνησή σου. Ακόμα και αν αυτό το άτομο δεν μπορέσει να δει  πόσο διασκεδαστική είσαι, δεν μπορεί να μην προσέξει την εμφάνισή σου, η οποία μπορεί να σου εξασφαλίσει τουλάχιστον μια πρόσκληση για έναν καφέ. Εάν όχι, προχώρα στον επόμενο. Γιατί να χάνεις χρόνος με έναν δύσκολο πελάτη;

 

Παρθένος: Δεν μένουν συνήθως για πολύ, αλλά φίλε μου όσο είναι εδώ είναι ιδανικοί σύντροφοι! Εντυπωσίασε το μελλοντικό σου ταίρι με τη δύναμη του λόγου σου και παρέσυρε τον στο σπίτι σου. Λίγο αργότερα, ρίξε μια ματιά στο ρολόι σου πες του ότι πρέπει να φύγει γιατί έχεις να ξυπνήσεις πολύ πρωί. Δεν φαντάζεται τι μπέρδεμα και τι κόλλημα θα φάει!

Ζυγός: Το άτομο αυτό είναι βέβαιο ότι έχει εντελώς λανθασμένη εικόνα για εσένα, έχει όμως «κάτι». Είναι τόσο αποφασιστικό, ναι, αυτό είναι. Σε έχει μαγέψει και θέλεις να το γνωρίσεις καλύτερα. Μην αφήσεις ούτε λεπτό να χαθεί μέσα στις αμφιβολίες τύπου «Μήπως δεν πρέπει;» Άρχισε να μιλάς όπως μόνο εσύ ξέρεις!

zwdia-taro-astra

Σκορπιός: Το βλέπεις αυτό το άτομο κάθε μέρα αλλά στην ουσία δεν το έχεις προσέξει ποτέ. Τώρα, όμως βρίσκεται στο πεδίο βολής σου! Το καλό νέο είναι ότι το ξέρει ότι το έχεις προσέξει (γλυκό, έτσι;), ενδιαφέρεται και περιμένει να δει τι θα κάνεις. Βιάσου και πέτα ένα σέξι υπονοούμενο. Γιατί αυτό το άτομο δεν θα περιμένει για πολύ!

Τοξότης: Εάν υπάρχει κάτι που λατρεύεις αυτό είναι ο αυθορμητισμός. Αυτό το άτομο, εάν το παρατηρήσεις με τα παιδιά του, τους φίλους του, το σκύλο του, καταλαβαίνεις με τη μια ότι είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από βαρετό. Παίξ’ το ανυποψίαστος περαστικός και πες (δυνατά) ένα πολύ καλό αστείο. Εάν δεν σε προσέξει ρίξε κάτι κάτω και αυτή τη φορά να φανεί ότι το έριξες επίτηδες!

Αιγόκερος: Δεν είσαι ο τύπος που θα βγει ραντεβού στα τυφλά. Επίσης, δεν σου αρέσουν καθόλου τα τύπου «οικογενειακά προξενιά», παρόλα αυτά σκέψου το! Ακόμα και αν δεν σε ενθουσιάζει η ιδέα, σκέψου ότι θα έχεις κάποιον (συγγενή, φίλο, συνάδελφο) από τον οποίο μπορείς  πάρεις πληροφορίες για το άτομο αυτό και μην ξεχνάς ότι η γνώση είναι δύναμη. Είναι μία κατάσταση κερδίζω-κερδίζεις, αυτό ακριβώς που σου αρέσει!

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Υδροχόος: Όσο και αν σου αρέσουν οι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, έχεις ήδη καεί τουλάχιστον μια φορά από σχέσεις που προκύπτουν από αυτούς, κάτι φυσικά που δεν σημαίνει ότι δεν θα το ξανάκανες! Αυτή τη φορά, φρόντισε να έχεις έτοιμη τη στρατηγική γρήγορης διαφυγής, μην εκπλαγείς, όμως εάν δεν χρειαστεί να την χρησιμοποιήσεις. Μόλις αρχίσετε να συγκρίνεται τους σκληρούς σας δίσκους, θα θέλεις να μείνεις και για γλυκό!

Ιχθύς: Βλέπεις εκείνο το αξιαγάπητο άτομο με τις γεμάτες τσέπες, που είναι περιτριγυρισμένο από πολλούς φίλους αλλά κανένα εμφανές ταίρι; Είναι πολύ αυθόρμητο αλλά αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος για να το δείξει είναι μέσα από το πορτοφόλι του. Κάρφωσέ τον με το βλέμμα σου! Στη χειρότερη περίπτωση θα πιεις μερικά κερασμένα ποτά. Στην καλύτερη, θα έχεις βρει έναν ανοιχτοχέρη εραστή. Γιατί, λοιπόν, καθυστερείς;

zwdia-zvdia-taro-00