Για τέσσερα ζώδια η αγάπη τελειώνει αυτή την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023

erwtikes-22314

Για τέσσερα ζώδια η αγάπη τελειώνει αυτή την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023 .

Για τέσσερα ζώδια η αγάπη τελειώνει : Αυτή η εβδομάδα είναι μεγάλης σημασίας, καθώς οι δύο εναπομείναντες ανάδρομοι πλανήτες, ο Ερμής και ο Ουρανός, στρέφονται σε ευθεία πορεία.

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω στις 18 και Ουρανός από τον Ταύρο στις 22.

Από αυτό το σημείο μέχρι τον Απρίλιο, όλοι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε ευθεία πορεία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε πλέον να τους κατηγορείτε για τις καθυστερήσεις και τις  αποφάσεις σας .

zodia-taro-45

 

Είναι καιρός να κάνετε έναν απολογισμό , να δείτε τα πράγματα όπως είναι πραγματικά και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να καταλάβει ότι η αγάπη δεν πρέπει να μοιάζει σαν ένα κομμάτι παζλ που προσπαθείτε να το ολοκληρώσετε. Είτε ταιριάζετε, είτε όχι.

Ο άμεσος Ερμής φέρνει μεγαλύτερη κατανόηση και διαύγεια στη σταθερότητα της σχέσης σας. Αντίθετα, ο Ουρανός  μπορεί να φέρει την έκρηξη όλων όσων προσπαθείτε να κρατήσετε κρυφά ή να αποφύγετε.

Είναι μια εβδομάδα που αγκαλιάζεις τις αλλαγές, παίρνεις αποφάσεις και λες την αλήθεια. Η απόφαση είναι ξεκάθαρη όταν τελικά δεις την αλήθεια των πάντων, συμπεριλαμβανομένων των αξιών και των αναγκών σου.

Διαβαστε επισης: Golden Marsall – Η τράπουλα του Πεπρωμένου προβλέπει το κρυφό παρασκήνιο 

zodia-0988

1. Ταύρος

Ο Ουρανός, ο πλανήτης του σοκ και του δέους, κινείται στο ζώδιό του από το 2018, φέρνοντας πολλές αλλαγές στον εαυτό σας και στη ζωή σας. Το αφυπνιστής έχει ανάδρομη πορεία από τον Αύγουστο, γεγονός που έχει καθυστερήσει πολλές αλλαγές που σκεφτόσασταν να κάνετε. Οι ανάδρομες περίοδοι είναι συνήθως περίοδοι για ήσυχο προβληματισμό και περισσότερη εσωτερική δουλειά. Σε αυτήν την περίπτωση, αντί να κάνετε αυτές τις αλλαγές στην κατάσταση της σχέσης σας, σας ζητήθηκε να προχωρήσετε. Ωστόσο, ο Ουρανός στρέφεται τελικά άμεσος, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα ερωτικά ζητήματα δεν θα αγνοούνται πλέον.

Όταν ο Ουρανός γυρίζει ευθεία, μπορεί να νιώθετε ότι όλα όσα καταπιέζατε ξαφνικά δεν μπορούν πλέον να συγκρατηθούν, έτσι τα πράγματα τείνουν να κινούνται πιο γρήγορα σε αυτή τη στιγμή. Ο Ουρανός στον Ταύρο αντιπροσωπεύει αλλαγές και δομές που σχετίζονται με την αίσθηση του εαυτού σας.  Αυτό που θέλετε εσείς και ο σύντροφός σας δεν είναι πλέον σε ευθυγράμμιση, και ενώ δεν σημαίνει ότι όλη η σχέση είναι κακή, θα καταστήσει αδύνατη την κοινή σας πορεία .

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Για τέσσερα ζώδια η αγάπη τελειώνει αυτή την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023 .

2. Αιγόκερως

Ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω από τις αρχές Δεκεμβρίου και έγινε ανάδρομος λίγο πριν το τέλος του έτους. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά το μυαλό, διέπει τόσο τις σκέψεις όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Στον Αιγόκερω, το ζώδιο του Ερμή ανησυχεί για τη σταθερότητα και την ασφάλεια διαφορετικών καταστάσεων και σχέσεων στη ζωή σας.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σημαίνει ότι έχετε σκεφτεί πώς επικοινωνείτε και δημιουργείτε συνδέσεις μέσα στη ζωή σας. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα περιοχή για εσάς, επειδή ενώ χρησιμοποιείτε τη λογική για να επιτύχετε συχνά, τα συναισθήματά σας μπορεί να τείνουν να μένουν έξω από την εξίσωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σας ζητήθηκε να εστιάσετε περισσότερο στο πώς αισθάνεστε για κάτι παρά στο τι σκέφτεστε.

Διαβαστε επισης: Τσιγγάνικη Τράπουλα 17-19/01 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia-tarw-zodia-19Αυτό έχει φέρει μια διαφορετική επίγνωση για εσάς σχετικά με τη ρομαντική σας σχέση. Ας υποθέσουμε ότι δυσκολεύεστε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας στη σύνδεσή σας ή ακόμα και να μην είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Ερμής θα φέρει ένα τέλος όχι μόνο στην ανάδρομή του αλλά και στη σχέση σας. Ενώ ο Ανάδρομος Ερμής συχνά αναδεικνύει ζητήματα σχέσεων, είναι πάντα καλύτερο να περιμένετε μέχρι να έρθει σε ευθεία πορεία για να καταλήξετε σε οποιαδήποτε συμπεράσματα επίσημα. Τώρα ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας για όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Για τέσσερα ζώδια η αγάπη τελειώνει αυτή την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023 .

3. Δίδυμοι

Οι δύο πλανήτες που θα στραφούν απευθείας, ο Ερμής και ο Ουρανός, θα φέρουν μερικές δύσκολες στιγμές στις σχέσεις σας. Για εσάς, η κύρια ιστορία αυτόν τον μήνα ήταν ότι ο Άρης επιτέλους γύρισε σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σας, αλλάζοντας τους ενεργειακούς περιορισμούς από τον Οκτώβριο.

Ο ανάδρομος Άρης μέσα στο ζώδιό σας παρείχε πολλούς περιορισμούς στο να νιώθετε ότι θα μπορούσατε να προχωρήσετε, οπότε παρόλο που έγινε άμεσος την περασμένη εβδομάδα, οι μέρες που έρχονται θα κάνουν τη διαφορά. Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω από τα τέλη Δεκεμβρίου, φέρνοντας προβληματισμό και προκλήσεις σε θέματα που αφορούν την οικειότητα και τη μεταμόρφωση στη σχέση σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο σκάβει στα βάθη του υποσυνείδητός σας, φέρνοντας στο φως σημαντικά θέματα.

Διαβαστε επισης: Τσιγγάνικη Τράπουλα 17-19/01 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-zvdia-22

Αυτή την εβδομάδα και οι δύο πλανήτες θα γίνουν άμεσοι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται απλώς για να αντιμετωπίσετε επιτέλους κάποιο θέμα σχέσης που έπρεπε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τους τελευταίους μήνες, αλλά και ότι θα προκύψει κάτι απροσδόκητο.

Ό,τι αγγίζει ο Ουρανός τείνει να ανατινάζεται  όταν στρίβει σε ευθεία πορεία, οπότε αυτή η ενέργεια γύρω από τη ζωή σας που διέπει το κρυφό και το ασυνείδητο σημαίνει είτε μια δική σας στιγμή έκπληξη, είτε τη συγκλονιστική δήλωση κάποιου άλλου. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε αληθινοί με τον εαυτό σας για οτιδήποτε τελειώνει και μην πέσετε στην παγίδα να ρομαντικοποιήσετε οποιαδήποτε απώλεια .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

4. Κριός

Είναι δύσκολο να εστιάσετε σε ρομαντικά θέματα όταν συμβαίνουν τόσα πολλά στη ζωή σας. Βιώσατε τον Δία και την Ήρα να περνούν στο ζώδιό σας τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας , είναι πια σε ευθεία στους Διδύμους, τονίζοντας θέματα επικοινωνίας.

Ο Ερμής και ο Ουρανός γίνονται άμεσοι αυτή την εβδομάδα και θα επικεντρωθούν έντονα σε θέματα καριέρας και οικονομικά. Μέχρι τον Φεβρουάριο, θα έχετε πολλούς πλανήτες στο ζώδιό σας, συμπεριλαμβανομένης της Αφροδίτης, οπότε θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις εάν δημιουργήσετε χώρο για αυτό.

Υπάρχει ένας χωρισμός ή ένας χωρισμός που θα είχε ήδη αρχίσει να συμβαίνει ή θα γίνει σύντομα, καθώς βιώνεις μια μεγάλη επιστροφή στον αληθινό σου εαυτό φέτος και μαζί με αυτό, αξιοποιείται η δύναμη της αυθεντικότητας σου.

Διαβαστε επισης: Golden Marsall – Η τράπουλα του Πεπρωμένου προβλέπει το κρυφό παρασκήνιο 

δωρεάν-προβλέψεις

Για τέσσερα ζώδια η αγάπη τελειώνει αυτή την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023 .

Κριός .

Όμως, υπάρχει κάτι καλύτερο που θα έρθει. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να εστιάσετε σε αυτό που σας καλούν τα άστρα , που αυτή την εβδομάδα είναι  κάθε άλλο παρά η αγάπη .

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη ένταση μέσα στη σχέση σας ή ακόμα και να προσφέρει την τελευταία πράξη του έργου , αλλά αυτό αφορά επίσης το χειρισμό πραγμάτων που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας. Ο Ερμής σε ευθεία πορεία θα φέρει διαύγεια και κίνηση στην καριέρα σας.

Αντίθετα, ο Ουρανός στον Ταύρο θα φέρει αλλαγές και εκπλήξεις σε ό,τι και σε ποιους εκτιμάτε, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων και των οικονομικών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να φροντίσετε αυτό που χρειάζεστε και να εμπιστευτείτε ότι το άτομο και η σχέση που πραγματικά προορίζονται για εσάς δεν μπορούν να χαθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65