Για 3 ζώδια τελειώνει ο πόνος στην καρδιά κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Χείρωνα

krios-zvdia-astrology

Για 3 ζώδια τελειώνει ο πόνος στην καρδιά κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Χείρωνα από 19 Ιουλίου 2022 .

Για 3 ζώδια τελειώνει ο πόνος στην καρδιά  : Υπάρχει μια εξαιρετική διέλευση που έρχεται στο δρόμο μας και θα μείνει για τουλάχιστον πέντε μήνες. Μιλάμε για τον ανάδρομο Χείρωνα στον Κριό που πρόκειται να κάνει τον πόνο μας να ολοκληρώσει τον κύκλο του.

Ο Χείρωνας είναι γνωστός ως ο τραυματισμένος πολεμιστής των ουράνιων σωμάτων. Η επίδρασή του σε εμάς αφορά πάντα τον πόνο ή την απογοήτευση.

Μας φέρνει σε άμεση επαφή με αυτά τα συναισθήματά , ώστε να μπορούμε να τα επεξεργαστούμε για έναν σκοπό: να απαλλαγούμε από αυτά.

zodia-taro-45

Στις 19 Ιουλίου, ο Χείρωνας μπήκε σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Κριού.
Ο συναισθηματικός πόνος χρειάζεται πάντα χρόνο για να θεραπευτεί, και αυτή είναι η δουλειά του Χείρωνα ,να μας κάνει να το νιώσουμε για να το γιατρέψουμε.
Αυτός είναι ο ανάδρομος Χείρωνας με λίγα λόγια. Νιώσε το για να το γιατρέψεις. Αν δεν αποδεχθούμε πλήρως αυτό που είναι, τότε δεν θα μπορέσουμε ποτέ να το ξεπεράσουμε.
Μερικοί από εμάς, αν όχι όλοι, τείνουμε να κρατάμε τον πόνο μας.

Αρχίζουμε να ταυτιζόμαστε μαζί του σαν να μας ορίζει ο πόνος. Δεν θέλουμε να συγχωρήσουμε γιατί αυτό σημαίνει ότι μπορεί επίσης να ξεχάσουμε, και αν ξεχάσουμε τον πόνο μας, τότε ποιοι είμαστε;
Αν ταυτιστούμε με τον πόνο, ξέρουμε ποιοι είμαστε: ένα άτομο που υποφέρει καθημερινά. Υποσυνείδητα γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε με αυτόν τον ρυθμό και ότι η ζωή μας προσπερνά. Πρέπει να θεραπευθούμε, γι’ αυτό ο ανάδρομος Χείρωνας  ήρθε σε μια τόσο κατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/07 Ερωτικές συζητήσεις – Εκπλήξεις από τα παλιά

μελλοντολόγος
1. Κριός

Κουβαλάς τόσες πολλές συναισθηματικές αποσκευές που έχεις αρχίσει να θεωρείς τον εαυτό σου ως κατεστραμμένο άτομο. Αυτό είναι πραγματικά άδικο, καθώς είσαι πολύ περισσότερο από αυτό, ωστόσο  κρατάς σφιχτά τον πόνο του παρελθόντος. Επειδή ταυτίζεστε τόσο πολύ με όλα τα πράγματα που σας κρατούν πίσω, έχετε κυριολεκτικά σακατέψει τον εαυτό σας συναισθηματικά. Η έλλειψη εμπιστοσύνης σας μπορεί να είναι δικαιολογημένη, αλλά είναι επίσης ένα εμπόδιο για τη συναισθηματική σας ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Χείρωνα, θα έχετε μια από αυτές τις στιγμές «τώρα ή ποτέ». Συνειδητοποιείτε ότι πουλάτε στον εαυτό σας την ίδια ιστορία χρόνια τώρα: είστε ανεπαρκείς, δεν μπορείτε κρατήστε μια σχέση και είστε άχρηστοι. Αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τα χαρακτηριστικά του Κριού  και αναστατώνει την αίσθηση του εαυτού σας. Θα ληφθεί μια απόφαση και θα δημιουργήσει ένα ασφαλές μέρος για να δείτε βαθιά τις συνέπειες της διατήρησης του πόνου. Αφήστε τη διέλευση να σας διευκολύνει στην αυτοθεραπεία. Γι’ αυτό είναι εκεί. Απελευθερώστε τον πόνο της καρδιάς και δώστε στον εαυτό σας μια ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01
Για 3 ζώδια τελειώνει ο πόνος στην καρδιά κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Χείρωνα από 19 Ιουλίου 2022 .

2. Καρκίνος

Ο ανάδρομος Χείρων λειτουργεί σαν γούρι για εσάς . Η θεραπεία δεν πραγματοποιείται ακαριαία, επομένως μπορείτε να αφιερώσετε το χρόνο σας γνωρίζοντας ότι η επιτυχία είναι εγγυημένη.
Ναι, έχεις πληγωθεί πολύ περισσότερο από όσο νιώθεις ότι αξίζεις. Ωστόσο, δεν το ξεπερνάς , επειδή πιστεύεις ότι αυτό θα απαιτήσει ένα είδος δύναμης που δεν έχεις Γι’ αυτό είναι καλό να ανοίξεις τον εαυτό σου στη βοήθεια του σύμπαντος.

Με αυτόν τον τρόπο, το σύμπαν αναγνωρίζει την επιθυμία σου να απαλλαγείς από την στενοχώρια και συνωμοτεί για να σε βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο.
Δεν είσαι πια ο εκπρόσωπος του πόνου σου. Έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις με τη ζωή σου από το να είσαι  ένα  παράδειγμα του πώς φαίνεται ο πόνος στην καρδιά όταν συνεχίζεται επ’ αόριστον.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/07 Ερωτικές συζητήσεις – Εκπλήξεις από τα παλιά

taro-6-9
3. Αιγόκερως

Λαχταράτε την αγνότητα, και ενώ ο παλιός σας εαυτός μπορεί να γελούσε με ένα τόσο τολμηρό αίτημα, ο σημερινός εαυτός σας — που είναι ο μόνος «αληθινός» εαυτός — θέλει να ζήσει επιτέλους σε ηρεμία.
Έχετε κάνει τους κύκλους σας ικανοποιώντας τους άλλους, ήρθε η ώρα να τραβήξετε μια γραμμή. Χρειάζεστε την δική σας εκδοχή της ηρεμίας και χρειάζεται απεγνωσμένα να αφήσετε πίσω τον πόνο της καρδιάς που μαστίζει τη ζωή σας .

Ο ανάδρομος Χείρων έχει την απάντηση εδώ, παρόλο που μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσετε στην πλήρη επούλωση . Αφήστε τη θεραπεία να αρχίσει.  Απελευθερώστε την τοξική συμπεριφορά που έχεις  συνδέσει με την καθημερινότητά σου. Είστε υπεύθυνοι για το πώς αντιλαμβάνεστε τον κόσμο και αν αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις σας, μπορείτε να κατευθύνετε τον εαυτό σας στην θεραπεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-66