Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας – Η τελευταία υπόκλιση μετά την πανσέληνο

evdomadiaies-5-11-5

Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας: Η τελευταία υπόκλιση, μετά την πανσέληνο των Ιχθύων.

Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας : Ένας από τους πιο σημαντικούς πλανητικούς κύκλους του 2019 είναι μια ισχυρή δυναμική τετραγώνου -90 μοίρες- ανάμεσα σε Δία και Ποσειδώνα. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας συνδέονται μέσω της αμοιβαίας διακυβέρνησής τους στο ζώδιο των Ιχθύων :

Ο Δίας είναι ο παραδοσιακός ηγεμόνας και ο Ποσειδώνας ο σύγχρονος ηγέτης των Ιχθύων. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας, μοιράζονται μια εκτεταμένη άποψη του κόσμου και μια επιθυμία να φέρουν το πραγματικό νόημα στις ζωές μας.

Ωστόσο, η εστίαση του Δία βρίσκεται περισσότερο στην επέκταση του Εαυτού μέσα από την αναζήτηση της σημασίας και της Αλήθειας…. ενώ ο ρόλος του Ποσειδώνα είναι να μας εμπνεύσει να ξεφύγουμε από τα όρια των περιορισμών αυτού του υλικού κόσμου και του ατομικού Εαυτού.

zodia-taro-45

Επειδή ο Δίας και ο Ποσειδώνας είναι φυσικοί σύμμαχοι, ακόμη και οι αγχωτικές όψεις όπως το τετράγωνο, μπορούν να προκαλέσουν μια αύξηση της δημιουργικότητας και της ευδαιμονίας. Η επεκτατική και πλούσια φύση του Δία δίνει ώθηση στην έμπνευση του Ποσειδώνα για να επεκτείνει την εσωτερική πνευματική ιδιότητα, που πηγάζει από την καρδιά.

Ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει εδώ είναι ότι ο Δίας είναι ιδιαίτερα ισχυρός στο άλλο ζώδιο που κυβερνάει, τον Τοξότη. Και ο Ποσειδώνας βρίσκεται στους Ιχθύες, το ζώδιο που συνυπάρχει με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Όλη αυτή η μαγεία και η ευδαιμονία…. η δημιουργικότητα και η έμπνευση είναι υπέροχη για τους συγγραφείς, τους μουσικούς, τους καλλιτέχνες – και όσους εργάζονται σ’ έναν δημιουργικό χώρο ή ασχολούνται με την πνευματικότητα. Δεν θεωρούμε και τόσο υπέροχο, το να είμαστε προσγειωμένοι και να παίρνουμε λογικές αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-taro-astra

Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας: Η τελευταία υπόκλιση, μετά την πανσέληνο των Ιχθύων.

Αυτός ο κύκλος άρχισε τον Ιανουάριο του 2019, με μια δεύτερη φάση τον Ιούνιο. Οι δύο πλανήτες χορεύουν τον τελευταίο τους χορό στις 22 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης αυτής της περιόδου, κάποιοι μπορεί να έχουν περάσει κάτω από ένα πέπλο ψευδαίσθησης ή σύγχυσης που μπορεί να τους δυσκόλεψε στο να βρουν το δρόμο της εξέλιξής τους, ειδικά αν επηρεάστηκαν οι προσωπικοί τους χάρτες – με πλανήτες στους γενέθλιους χάρτες μεταξύ 10 και 20 μοιρών, σε Τοξότη, Ιχθύες, Παρθένο και Δίδυμους.

Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις εξαπάτησης ή σύγχυσης…. όπως το χάος του Brexit, οι συζητήσεις των ΗΠΑ με Κίνα και Ιράν, και όσα συμβαίνουν στην Βόρεια Κορέα.

Το τετράγωνο Δία / Ποσειδώνα προώθησε τις ελπίδες και τα όνειρά μας και κατέστησε δυσκολότερο, το να μπορέσουμε να δούμε τα γεγονότα, με πραγματική σαφήνεια. Μόλις τελειώσει αυτός ο κύκλος, ο αέρας θα καθαρίσει και η πραγματικότητα θα εμφανιστεί…. για καλό ή για κακό!

xartomanteia

Διας τετράγωνο Ποσειδώνας: Η τελευταία υπόκλιση, μετά την πανσέληνο των Ιχθύων.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον χορό του Δία και του Ποσειδώνα. Επιτρέποντας στα όνειρά μας να αναπτερώσουν την καρδιά μας και να αναζητήσουμε τη χαρά, όπου μπορούμε. Αν διατηρούμε το μυαλό μας προσγειωμένο -παρόλο που μπορεί να πετάει στα σύννεφα κάποιες φορές- και καταφέρουμε να έχουμε και τα δύο μάτια μας ανοιχτά, θα έχουμε τη σωστή αντίληψη και δε θα χαθούμε μέσα στις ομίχλες.

Η πανσέληνος  στους Ιχθύες, ανοιξε τις πύλες της φαντασίας και της συνείδησης, για να ενεργοποιήσει την τελική φάση του χορού Δία / Ποσειδώνα. Αυτή θα είναι μια υπέροχη στιγμή για να γιορτάσετε και να δημιουργήσετε! Αλλά αν μπορείτε, αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις, για την επόμενη εβδομάδα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος