Δίψα για να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε 11-26/06

sxeseis-sagapw

Δίψα για να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε 11-26/06 .

Δίψα για να αγαπήσουμε : Ερμής στους Διδύμους  11-26 Ιουνίου 2023 .

Ερμής: κυβερνήτης του ταξιδιού, της επικοινωνίας και του μυαλού. ποιητής, μάντης, θεραπευτής, τυχερός αστέρας και οδηγός του κάτω κόσμου.

Με το μαγικό κηρύκειο στο χέρι, ο Ερμής οδηγεί φρέσκες ψυχές από τους κατώτερους στους ανώτερους κόσμους.

zodia-taro-45

Βγαίνουμε από τη σκιά του Ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο τώρα. Δεν ήταν εύκολο, αυτό είναι αλήθεια. Η πρόσφατη μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο διασφαλίζει ότι η εποχή του Ταύρου θα είναι απότομη και επίπονη για τα επόμενα χρόνια με πολλά τετράγωνα …αλλά θα το καταφέρουμε τελικά.

Ο Ερμής στους Διδύμους είναι μια πολύ σύντομη διέλευση (μόλις δύο εβδομάδες) και αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμαστε. Ο Δίδυμος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, που λειτουργεί πάντα σε δυαδικότητα, πάντα σε κίνηση και με κάποιο τρόπο πάντα με τέλειο συγχρονισμό. Ο Ερμής στους Διδύμους είναι ο αντίποδας του Ανάδρομου Ερμή: τα πάντα και όλοι λειτουργούν με υπερβολική ταχύτητα, όλα σύμφωνα με το σχέδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Δίψα για να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε 11-26/06 .

Η εποχή των Διδύμων και της Παρθένου είναι ίσως οι πιο πολυσύχναστες εποχές του χρόνου. Ο Ερμής κυβερνά τους Διδύμους (και την Παρθένο), επομένως είναι «στο σπίτι» για αυτόν τον κύκλο. Αυτή είναι μια από τις πιο ευοίωνες διελεύσεις του χρόνου, με την καθαρή ουσία Ερμή να αναβλύζει από τα σύννεφα. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε, να επικοινωνήσετε, να δικτυωθείτε, να γράψετε, να τραγουδήσετε, να χορέψετε – οτιδήποτε σας ενθουσιάζει πνευματικά ή δημιουργικά.

Οι σχέσεις των αδερφών είναι υπό αναθεώρηση, αλλά ο Δίδυμος είναι μια κοινωνική πεταλούδα με έλικες που συνδέονται με πολλούς διαφορετικούς κύκλους. Αυτή η ενέργεια που βουίζει στους ουρανούς θα μας βοηθήσει να νιώθουμε πιο ανάλαφροι, πιο χαρούμενοι, πιο εξωστρεφείς. Οραματιστείτε έναν γρήγορο και πνευματώδη άνεμο να πνέει μέσα από την ανοιχτή πόρτα της ζωής σας, να σαρώνει το μυαλό σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-astra-tarot

Δίδυμος: πνευματώδης λογοτέχνης, γελαστή νεράιδα, ταξιδιώτης μουσικός.

Στο ανεκπαίδευτο μάτι, ο Δίδυμος φαίνεται ήρεμος, ψύχραιμος και συγκεντρωμένος, αλλά μια δέσμη νευρικής ενέργειας δονείται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια. Το μικροσκοπικό μέγεθος και η ταχύτητα του Ερμή αντικατοπτρίζονται τέλεια στις ιδιότητες των Διδύμων. Τα δίδυμα, σύμφωνα με το αρχέτυπο, είναι οξυδερκή, αλαζονικά και πάντα σε κίνηση. Τα δίδυμα αντιπροσωπεύουν τη δυαδικότητα σε όλες τις μορφές: αρσενικό και θηλυκό, φως και σκοτάδι, μέρα και νύχτα, ζωή και θάνατος, ήλιος και φεγγάρι.

Παρά το ασυνήθιστο εξωτερικό κέλυφος, ο Δίδυμος είναι μια ιδιωτική ψυχή, καλυμμένη με μυστικότητα. Οι Δίδυμοι δεν μπορούν/δεν θα παραμείνουν σε μια σχέση, δουλειά ή φυσική τοποθεσία για πολύ. Παραδομένοι στο μυστήριο, εθίζονται εύκολα σε νέους ανθρώπους ή ιδέες και μετά, εξίσου γρήγορα, εγκαταλείπουν αυτές τις εμμονές. Εδώ βλέπουμε την περιβόητη απόμακρη συμπεριφορά των διδύμων.

Διαβαστε επισης : Καλοκαίρι 2023 – Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

κρυσταλλομαντεία

Ένα δίδυμο θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί  , το άλλο ανυπομονεί να πετάξει μακριά και να μην επιστρέψει ποτέ.

Ο Δίδυμος εγκαταλείπει συστηματικά τη ζώνη άνεσής του για να σβήσει μια αθάνατη δίψα για ό,τι είναι αληθινό, ακραίο και μεθυστικό, και μετά επιστρέφει για να ταρακουνήσει και να νανουριστεί από μια γνώριμη επανάσταση.

11 Ιουνίου: Ερμής στον Ταύρο τρίγωνο Ανάδρομο Πλούτωνα  στον Αιγόκερω (δευτερόλεπτα πριν ο Ερμής εισέλθει στους Διδύμους). Αντοχή, φιλοδοξία, δύναμη θέλησης, εσωτερική δύναμη.

15 Ιουνίου: Ερμής τετράγωνο Κρόνος στους Ιχθείς. Αυτοκριτική και αυτοσυνείδηση, άγχος και κατάθλιψη. Ψυχικά μπλοκαρίσματα; νιώθοντας κολλημένοι.

zodia provlepseis

Δίψα για να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε 11-26/06 .

17 Ιουνίου: Νέα Σελήνη στους Διδύμους + 1η ημέρα Ανάδρομου Κρόνου

21 Ιουνίου: Θερινό Ηλιοστάσιο / 1η ημέρα της Εποχής του Καρκίνου

25 Ιουνίου: Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας στους Ιχθείς. Παράξενα όνειρα. Αλλοιωμένη συνείδηση. Ανησυχία, αναποφασιστικότητα, αίσθημα απώλειας. Το μυαλό λαχταρά να απελευθερωθεί.

26 Ιουνίου (τελευταία μέρα του Ερμή στους Διδύμους): Τέταρτο Σελήνης στον Ζυγό + Άρης στο Λέοντα τετράγωνο Ουρανό στον Ταύρο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος