Δεκέμβριος 2023 Προβλέψεις με την ερωτική Ταρω

tarot-m

Δεκέμβριος 2023 Προβλέψεις με την ερωτική Ταρω .

Δεκέμβριος 2023 Προβλέψεις  : Ένας μήνας γεμάτος από γεγονότα μόνο ευχάριστα, στην αισθηματική ζωή όλων, που θα φέρουν επανασυνδέσεις, γάμους ακόμη και νέους καρμικούς έρωτες!

Κριός : Το Αστέρι

Εσείς έχετε εδώ και καιρό αλλάξει νοοτροπία, και μάλλον αυτό έχει κάνει τον σύντροφο σας, να ενεργοποιηθεί φοβούμενος μην σας χάσει. Οι μέρες του Δεκεμβρίου, θα σας φέρουν και αρκετό χρήμα που θα σας ανακουφίσει, από προβλήματα παλιότερα. Προσοχή στα επόμενα λάθη!                       Ερωτική εύνοια : +++

zodia-taro-45

Ταύρος : Ο Αυτοκράτορας

Η ατμόσφαιρα μέσα στην ερωτική σας σχέση, σε όποια φάση και να είναι τώρα, απλά θα βελτιωθεί εύκολα και με την δράση – πρωτοβουλία της άλλη πλευράς, που έχει αρχίσει και  καταλαβαίνει τα λάθη της. Οι μόνοι του ζωδίου θα κάνουν γνωριμίες, από τον φιλικό – κοινωνικό τους κύκλο.

Ερωτική εύνοια : ++

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Δεκέμβριος 2023 Προβλέψεις  Δίδυμοι : Ο  Κόσμος

Αξιοποιήστε αυτό το χρονικό διάστημα, και μην χάνετε μέσα σε ζήλιες και ερωτικά μπερδέματα που σας χαλούν την διάθεση. Ξέρετε που είναι η αλήθεια και τι πρέπει να γίνει πλέον έτσι όλα και όλοι να μπουν στην σειρά τους. Εσείς που έχετε κάνει την προσπάθεια σας, για να επανασυνδεθείτε, θα το καταφέρετε.

Ερωτική εύνοια : +++

Καρκίνος : Η Αρχιέρεια

Από το πρώτο κιόλας δεκαήμερο του μήνα, εσείς θα έχετε μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές σε οικογενειακά – προσωπικά σας θέματα.  Παλιές σας εκκρεμότητες θα έρθουν στην επιφάνεια, και θα δώσουν λύσεις…που κάποτε δεν υπήρχαν. Προσοχή στις δικές σας απαντήσεις.

Ερωτική εύνοια : ++

tilefonikes-provlepsis

Λέων : Το Άρμα

Η καθημερινότητα της ερωτικής σας ζωής, θα αλλάξει άμεσα. Με τον χρήμα και τις ευκολίες που θα σας φέρει η εργασία σας αλλά και κάποια κληρονομικά ζητήματα, θα καταφέρετε να προσπεράσετε μόνιμα καταστάσεις που μέχρι τώρα σας πίεζαν. Φυσικά και αυτό θα επηρεάσει και την σχέση σας.

Ερωτική εύνοια : +++

Παρθένος : Η Σελήνη

Με τον Ερμή προσεχώς ανάδρομο, εσείς θα πρέπει να είστε πιο μαζεμένοι σε λόγια και δράσεις, σε υποθέσεις αγάπης και οικογένειας. Το θετικό είναι ότι τα οικονομικά σας, θα έρθουν σε σύγκλιση με αυτά που περιμένετε και σίγουρα αρκετές υποχρεώσεις σας, θα λήξουν για πάντα.

Ερωτική εύνοια : +

κρυσταλλομαντεία

Δεκέμβριος 2023 Προβλέψεις  Ζυγός : Η Δύναμη

Εσείς ακόμη παλεύετε με το παρελθόν και μάλλον έχετε χάσει και τον δρόμο. Οι μέρες του Τοξότη και μέχρι την λήξη του, θα φέρουν λύσεις που όμως θα πρέπει και οι δύο πλευρές, να υιοθετήσουν.  Σίγουρα και εκκρεμή διαζύγια – νομικά θέματα, θα κλείσουν με την εύνοια υπέρ εσάς.

Ερωτική εύνοια : +++

Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα

Σίγουρα έχετε την εύνοια του σύμπαντος, για να ολοκληρώσετε καταστάσεις – έργα και συζητήσεις, πριν να έρθει το νέο έτος. Ξέρετε τι θέλετε και τώρα  απλά θα το ζητήσετε. Σε υποθέσεις σχέσεων με πολλά προβλήματα, εσείς θα πρέπει να βάλετε ένα όριο.

Ερωτική εύνοια : +++

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης : Ο Ήλιος

Σε όποια φάση και να σας βρει ο νέος μήνας, εσείς θα απογειωθείτε και εκεί θα μείνετε. Νέος έρωτας θα πλησιάσει την καρδιά των ελεύθερων, αλλά και άμεσες επανασυνδέσεις θα προκύψουν για τους χωρισμένους, που θέλουν και πάλι να είναι μαζί. Μην πέσετε όμως και πάλι σε προσωρινές παγίδες.

Ερωτική εύνοια : ++

Αιγόκερως : Η Εγκράτεια

Έχετε αλλάξει την διάθεση και τον τρόπο σκέψης σας, και αυτό είναι κάτι που έχει βάλει τον άνθρωπο σας, σε μια εγρήγορση. Ίσως και τελικά αυτό να θέλατε να πετύχετε. Σίγουρα είστε αυτοί που μέχρι να σας επισκεφτεί ο Ήλιος, θα έχετε πάρει αποφάσεις ζωής.

Ερωτική εύνοια : +++

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

Δεκέμβριος 2023 Προβλέψεις  Υδροχόος : Ο Τροχός της Τύχης

Εσείς θα αφιερώσετε αυτόν τον μήνα, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ζητήματα. Υπάρχουν καταστάσεις που τείνουν επιτέλους να λυθούν και να σας ελευθερώσουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, από το δεύτερο 15μερο του μήνα, θα έχουν νέες ερωτικές προκλήσεις.

Ερωτική εύνοια : +++

 Ιχθείς : Ο Τρελός

Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, για να επιστρέψει ο πρώην σας. Η εύνοια των άστρων που είναι προς το ζώδιο σας στο μάξιμουμ για τον Δεκέμβριο, θα φέρουν έτσι τις καταστάσεις και στις ευκαιρίες, για να βρεθείτε σε καλές συνθήκες και να συζητήσετε. Όλα τα γίνουν…αν έχετε πίστη και υπομονή.

Ερωτική εύνοια : ++

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος