Δεύτερο 15ημερο Απριλίου 2023 – Ανάδρομος και εκλείψεις φέρνουν κοντά τους παλιούς εραστές

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Δεύτερο 15ημερο Απριλίου 2023 .

Η γιορτές θα ολοκληρωθούν, οι συναντήσεις θα έχουν γίνει, και ο ζωδιακός κόσμος, θα έχει αποκομίσει τις ευκαιρίες για να λυθούν παρεξηγήσεις σε κάθε τομέα.

Ένας ουρανός που ετοιμάζεται για ανάδρομο και εκλείψεις , θα φέρει κοντά και τους παλιούς εραστές.

Αναλυτικά για όλους:

zodia-taro-45

 

Κριός:

Αν δεν ξέρετε τελικά ποια είναι η αλήθεια μέσα στη σχέση σας, ίσως έχει έρθει και το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να μιλήσετε πιο ανοιχτά με το άνθρωπο σας.
Εσείς που έχετε μείνει μόνοι, μην κοιτάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν, δεν υπάρχει λόγος. Το πιθανόν είναι να ξαναπεράσετε τα ίδια, ίσως και χειρότερα.
Τυχερές ημέρες: 17 και 20 Απριλίου

Ταύρος:

Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση για να φύγετε για κάποιες ημέρες ξεκούρασης. Ίσως και να φταίει και το ψυχολογικό σας κομμάτι, ή ένας πρόσφατος χωρισμός.
Πολλοί εργένηδες, και κάτω από τον ανάδρομο , ίσως και να δουν με ένα πιο ερωτικό μάτι, μια φιλία ή μια συνεργασία. Προσοχή μόνο στις παρεξηγήσεις.
Τυχερές ημέρες: 19 και 22 Απριλίου

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Δεύτερο 15ημερο Απριλίου 2023 Δίδυμοι:

Είσαστε οι τυχεροί του επόμενου διαστήματος. Όλα αυτά που ζητάτε από την σχέση και τον άνθρωπο σας, απλά θα γίνουν. Ακόμη και γάμοι – συγκατοικήσεις.
Υπάρχουν οικονομικά θέματα, που θα πρέπει να κυνηγήσετε με έναν πιο εντατικό ρυθμό. Αυτό που έχει σημασία, είναι να αναδείξετε το πολύστροφο μυαλό σας.
Τυχερές ημέρες: 19 και 25 Απριλίου

Καρκίνος:

Οι κινήσεις που έχει κάνει ο άνθρωπος σας, μόνο σας απογοητεύουν, και σας κάνουν να αισθάνεστε ακόμη πιο μόνοι. Έχει έρθει η ώρα για ξεκαθαρίσματα.
Είναι μια εποχή που πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο εσείς οι εργένηδες σε άτομα και καταστάσεις που μόνο σας ευχαριστούν. Οι έρωτες… από Μάιο.
Τυχερές ημέρες: 18 και 29 Απριλίου

chartomantia-098

Λέων:

Με τόσους πλανήτες πάνω από το κεφάλι των πύρινων ζωδίων, εσείς είναι πιθανόν να βρεθείτε, τετ α τετ, με κάποιον παλιό σας έρωτα.
Εσείς που έχετε βρει έναν καινούργιο σύντροφο στην ζωή σας, θα πρέπει από τώρα να δώσετε το στίγμα σας, γύρω από αυτά που ζητάτε και που μπορείτε να προφέρετε.
Τυχερές ημέρες: 20 και 27 Απριλίου

 

Παρθένος:

Όλα έχουν έναν τίμημα, και εσείς που αγαπάτε, θα πρέπει να το καταλάβετε, ότι μια σχέση θα λειτουργήσει καλύτερα, μέσα από κοινές υποχωρήσεις.
Πολλοί οι νέοι έρωτες, που θα φανερωθούν σε όλους, από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά. Είσαστε το ζώδιο με τις περισσότερες ερωτικές επιτυχίες της εποχής.
Τυχερές ημέρες: 23 και 28 Απριλίου

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεύτερο 15ημερο Απριλίου 2023  Ζυγός:

Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε αυτές τις ημέρες, και ίσως και να χρειαστεί να ζητήσετε την βοήθεια του ανθρώπου σας. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν.
Από τις ερχόμενες μέρες, θα έχετε νεότερα από κάποιον πρώην ταίρι σας, που το είχατε ψάξει. Σας έρχεται. Προσοχή λοιπόν σε όλα αυτά που θα πείτε.
Τυχερές ημέρες: 24 και 30 Απριλίου

Σκορπιός:

Υπάρχει μια πολλή μεγάλη αγωνία στην καρδιά σας, για αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας. Ίσως και ένα μικρό διάλειμμα, για σκέψη να βοηθούσε και τους δύο.
Μην βασίζεστε μόνο σε αυτά που σας λένε οι άλλοι. Είστε από τα πιο δυνατά ζώδια και καλείστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες μόνοι σας!
Τυχερές ημέρες: 17 και 27 Απριλίου

Διαβαστε επισης : 14/04 Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος – Οι ερωτικές παγίδες, έχουν στηθεί για ελεύθερους και δεσμευμένους!

taro-zodia-76

Τοξότης:

Με έναν Κρόνο να κάνει καρμικές όψεις με την  Αφροδίτη, το μόνο που μπορεί να σας συμβεί είναι να συμφιλιωθείτε με τον πρώην σας.
Δεν χρειάζεται να πιέστε από τώρα, μια καινούργια γνωριμία, για να σας δώσει άμεσα τις απαντήσεις που θέλετε. Αυτό λέγεται ανασφάλεια… μεγάλη!
Τυχερές ημέρες: 20 και 28 Απριλίου

Αιγόκερως:

Έχετε παρασυρθεί σε λάθος συμπεριφορές. που μόνο σας κάνουν και δείχνετε ένα άτομο που δεν είστε εσείς. Αλλάξτε άμεσα, για το δικό σας όφελος.
Δεν υπάρχουν λόγια και καταστάσεις που να διαρκούν για πάντα. Μέχρι τότε κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, για να περνάτε καλά,..το ίδιο και ο σύντροφος σας.
Τυχερές ημέρες: 21 και 24 Απριλίου

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-astra-tarot

Δεύτερο 15ημερο Απριλίου 2023  Υδροχόος:

Μέχρι να φύγει ο μήνας, θα έχετε πολλές και ευχάριστες συναντήσεις με άτομα, που έχετε καιρό να δείτε. Ίσως μέσα σε αυτά και κάποια παλιά σας, ιδιαίτερη γνωριμία.
Σχεδιάστε από τώρα τα προγράμματα σας, για τον ερχόμενο μήνα, που θα είναι γεμάτος, από εκπλήξεις, γνωριμίες, αλλά και πολύ χρήμα!
Τυχερές ημέρες: 18 και 23 Απριλίου

Ιχθείς:

Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, και αυτό που χρειάζεται αυτήν την εποχή, είναι εσείς να βρείτε τη προσωπική σας ισορροπία και μέτρο.
Οι σχέσεις που είχαν αντιθέσεις, θα καταφέρουν μέσα στις γιορτές να έρθουν πιο κοντά σαν φιλοσοφία τα δύο μέρη. Πολλές και οι προτάσεις για διασκέδαση.
Τυχερές ημέρες: 19 και 26 Απριλίου

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος