Δεύτερο 15ημερο Απριλίου ‘22

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Δεύτερο 15ημερο Απριλίου ‘22 .

Δεύτερο 15ημερο Απριλίου ‘22  Κριός .

Με τον ήλιο για λίγες ακόμη ημέρες μέσα σο ζώδιο σας, εσείς θα πρέπει να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες και παλιές καταστάσεις! Αυτό σημαίνει να πάρετε στα προσωπικά σας μια τελευταία απόφαση για το ποιος είναι αυτός, που θα σταθεί δίπλα σας, σαν επίσημος σύντροφος, και ποιος θα απομακρυνθεί μόνιμα.

Τυχερές ημερομηνίες: 22 και 24 Απριλίου

zodia-taro-45

Ταύρος:

Ο σκοπός σας είναι τώρα, που φεύγει από τις αρνητικές επιρροές των ανάδρομων το ζώδιο σας, να έρθετε σε μια πιο σοβαρή και επικοινωνιακή σχέση, με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Τα οικονομικά σας έχουν καλυτέρευση και αυτό είναι κάτι, που θα βοηθήσει και κάποια ζευγάρια να κάνουν βήματα πιο σταθερά.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 20 Απριλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Δεύτερο 15ημερο Απριλίου ‘22  Δίδυμοι:

Εσείς μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης, που θα σας φέρει και πάλι στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς. Οι σχέσεις και οι σύντροφοι θα έρθουν πιο κοντά και οι επανασυνδέσεις, για τους χωρισμένους θα είναι εύκολο γεγονός. Και στα εργασιακά σας, συνεχίζετε χωρίς σταματημό.
Τυχερές ημερομηνίες: 21 και 29 Απριλίου

Καρκίνος:

Αλλαγές θα φέρει αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα, που θα σας κάνουν να ενεργοποιηθείτε και να φέρετε τα πάντα και τους πάντες στα δικά σας μέτρα. Εσείς που η αυτοπεποίθηση σας, έχει πιάσει υπόγειο, φροντίστε να την βελτιώσετε, καθώς νέος έρωτας μέχρι τα τέλη του μήνα, πλησιάζει και θέλει να σας κατακτήσει…μέχρι και να σας δεσμευτεί.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 23 Απριλίου

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 14-20/04 Κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα

chartomantia-098

 Λέων:

Αν δεν μπορείτε, ή δεν θέλετε, να πάτε αυτήν την σχέση σε ένα άλλο πιο επίσημο επίπεδο, θα ήταν πρέπον για χωρίς πολλές υπερβολές, να το εξομολογηθείτε στον άνθρωπο σας, που έχει άλλες βλέψεις. Επίσης, μην αφήσετε από τα μάτια και την προσοχή σας, κάποια επαγγελματικά σας θέματα, που θα σας αποδώσουν σύντομα αρκετό χρήμα.
Τυχερές ημερομηνίες: 20 και 30 Απριλίου

Παρθένος:

Μπορεί να έχετε στον χώρο της εργασίας σας, κάποια πειράγματα από συναδέλφους, που μέχρι τώρα να τα μεταφράζετε, σαν φιλικά. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα διαπιστώσετε, ότι έχουν και ερωτικά υπονοούμενα. Σε ότι φάση και να είστε, και ότι και να θέλετε να κάνετε, καλύτερα κρατήστε το, για μακριά από τα λοιπά μάτια.
Τυχερές ημερομηνίες: 23 και 25 Απριλίου

κρυσταλλομαντείαΔεύτερο 15ημερο Απριλίου ‘22  Ζυγός:

Δώστε λοιπόν τον καλύτερο σας εαυτό σε άτομα, που και αυτά σας κάνουν και περνάτε υπέροχα μαζί τους. Μέσα σε αυτά είναι και μια Αφροδίτη που σας κυβερνήτης σας, θα ανοίξει μέσα στον Απρίλιο, υποθέσεις από το ερωτικό σας παρελθόν, που θα σας κάνουν να σμίξετε με κάποιον αγαπημένο σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 30 Απριλίου

Σκορπιός:

Οι μεγάλες διαφορές που έχετε μέσα την σχέση σας, ίσως και πια να λειτουργούν υπέρ της. Δεν βαριέστε και σίγουρα πάντα υπάρχει κάτι νέο να ειπωθεί και να σας ανανεώσει. Όσοι από το ερωτικό σας ζώδιο, έχουν και κάτι άλλο – παράλληλο, μέχρι τα τέλη του Απριλίου, καλό θα ήταν, να το έχουν σβήσει…δεν είναι εποχές για υπερβολές.
Τυχερές ημερομηνίες: 19 και 27 Απριλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης:

Υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες στην ζωή του ανθρώπου σας, και που αφορούν στο δεσμευτικό του παρελθόν, που σιγά – σιγά, σβήνει και πραγματικά σας αφήνει ήσυχους, για να συνεχίσετε την κοινή σας πορεία. Σε αυτό το μεσοδιάστημα, κάντε και εσείς από την δική σας την μεριά, όποια ξεκαθαρίσματα απαιτούνται.
Τυχερές ημερομηνίες: 23 και 26 Απριλίου

Αιγόκερως:

Αυτή η ερωτική ιστορία που σας παιδεύει χρόνια, και έχει ανάματα και σβησίματα, θα πρέπει εντός του μήνα, να πάρει μια πιο σταθερή – υγιή μορφή. Όλα τα άλλα, να είστε σίγουροι, ότι από την άλλη πλευρά, θα γίνουν βαρετά. Σταθείτε με μεγαλύτερη προσοχή σε ανάγκες και υποχρεώσεις, που έχουν προκύψει στους οικογενειακούς σας κύκλους.
Τυχερές ημερομηνίες: 24 και 28 Απριλίου

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 14-20/04 Κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα

zodia-zwdia-9988

Δεύτερο 15ημερο Απριλίου ‘22 Υδροχόος

Οι δεσμοί αληθινής αγάπης, δεν σβήνουν ποτέ. Αυτό είναι κάτι που τα ζείτε και μέσα στην καθημερινότητα σας, που όσο τελικά και να τσακώνεστε με τον άνθρωπο σας, τίποτα δεν αλλοιώνει την μεταξύ σας σχέση. Εσείς που είστε μόνοι, πιθανόν και να δείτε μια φιλία ετών, να μετατρέπετε σε έρωτα μέσα από κάποιο συμβάν.
Τυχερές ημερομηνίες: 23 και 27 Απριλίου

 Ιχθείς:

Αυτά που σας έχουν συμβεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεμίζουν μια ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια. Μεγάλοι και παθιασμένοι έρωτες, οικονομικές ανατροπές, έκτακτα γεγονότα. Τώρα που τα πράματα είναι πιο χαλαρά και κάτω από τον έλεγχο σας, αποφασίστε τι και ποιος και με ποιον τρόπο θα γίνει ο άνθρωπος σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 28 Απριλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot