Δεύτερο 15μερο Μαΐου ΄22 – Ερωτικό Ωροσκόπιο

imerisies-19314-oneirokriths

Δεύτερο 15μερο Μαΐου ΄22 – Ερωτικό Ωροσκόπιο .

Δεύτερο 15μερο Μαΐου ΄22  Κριός:

Δεν έχετε πάρει ακόμη στα πολύ σοβαρά, όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που υποδηλώνει ότι πια έχετε κουραστεί. Μιλήστε μέχρι το τέλος του μήνα αυτού, με τον άνθρωπο σας μιλήστε και πάρτε τις αποφάσεις σας για το Καλοκαίρι. Το ζώδιο σας έχει το ρεκόρ αυτήν την εποχή, σε επανασυνδέσεις – μόνιμες δεσμεύσεις, αλλά και νέα από εγκυμοσύνη. Για το τελευταίο, μια προσοχή λοιπόν.

Τυχερή ημερομηνία: 18 Μαΐου

zodia-taro-45

Ταύρος:

Φεύγοντας ο ήλιος από τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Λιγότερη πίεση στην δουλειά, και περισσότερη ερωτική επικοινωνία με τον άνθρωπο σας.

Εσείς που έχετε χωρίσει, είναι και πιθανόν μέσα στο τελευταίο 10ημερο του Μαΐου, να έχετε ειδήσεις από τον πρώην σύντροφο σας και σε επόμενο τόνο, θα προκύψουν συναντήσεις που πιθανόν να φέρουν μόνιμες και ποιοτικές επανασυνδέσεις.

Τυχερή ημερομηνία: 19 Μαΐου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Δεύτερο 15μερο Μαΐου ΄22  Δίδυμοι:

Εσείς είστε οι τυχεροί και ευνοημένοι της εποχής αγαπητά σε όλους…. Διδυμάκια. Θα γίνετε πόλος έλξης για καινούργιο κόσμο, εσείς οι φανατικοί εργένηδες αλλά και οι ήδη ςν σχέση, θα δεχτούν μεγαλύτερες δόσεις αγάπης, από τον άνθρωπο τους. Μέσα σε όλα αυτά τα καλά, που σας περιμένουν, θα έχετε και μεγαλύτερη ρέντα σε υποθέσεις που συσχετίζονται με τα οικονομικά σας. Κάποιοι από εσάς θα δεχτούν και προτάσεις εργασίας για το εξωτερικό.
Τυχερή ημερομηνία: 25 Μαΐου

Καρκίνος:

Είσαστε υπερβολικά αγχωμένοι με τον δεσμό σας. Ο άνθρωπος σας δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάτε και μεταξύ σας, υπάρχει ερωτική ψυχρότητα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, που θα πρέπει να λύσετε αλλά μέσα, από εποικοδομητικό διάλογο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η εποχή των γενεθλίων σας, θα σας βρει πιο καλά από ποτέ. Ενεργοποιηθείτε από τώρα και στον τομέα της εργασίας σας.
Τυχερή ημερομηνία: 19 Μαΐου

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 18-20/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

chartomantia-098

Λέων:

Είσαστε σε μια άκρως δημιουργική εποχή, που όλα εξελίσσονται ομαλά και σύμφωνα με τα δικά σας προσωπικά δεδομένα. Η σχέση σας έχει φτάσει σε ένα θετικό σημείο, που μέχρι να λήξει ο Μάιος, θα έχουν ξεκινήσει οι σχετικές συζητήσεις, για κάποια πιο επίσημη δέσμευση μέσα στο Καλοκαίρι. Εσείς που έχετε μείνει καιρό μόνοι σας, σίγουρα θα βρείτε, έναν σωστό σύντροφο… που θα σας συμπληρώσει όλα τα κενά που έχετε μέσα στην καρδιά σας.
Τυχερή ημερομηνία: 21 Μαΐου

 

Παρθένος:

Έχετε πολλές καρδιές να χτυπούν για εσάς. Αυτό το ξέρετε και αισθάνεστε όμορφα. Αυτό που δεν ξέρετε, είναι ότι μέχρι να λήξει ο Μάιος, κάποιος μεγάλος σας έρωτας, από το παρελθόν, θα σας ξαναπλησιάσει και θα σας ζητήσει, αληθινές ευκαιρίες, για να ξανασμίξετε. Σκεφτείτε, ρωτήστε, ψάξτε… και πάρτε τις αποφάσεις σας. Κάτω από αυτές τις θετικές όψεις, του Ερμή και της Αφροδίτης, μόνο σε καλό θα σας βγει. Ωστόσο, μην κλείνετε τα μάτια, σε νέες προτάσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 20 Μαΐου

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεύτερο 15μερο Μαΐου ΄22  Ζυγός:

Οι δυνατότητες σας είναι τεράστιες, αυτό το χρονικό διάστημα. Όλα έχουν φτάσει σε ένα καλό αλλά κρίσιμο χρονικό σημείο, που θα πρέπει να γίνει σε κάθε επίπεδο το επόμενο βήμα. Οι σχέσεις οι μακροχρόνιες, θα μιλήσουν για επισημότητες, αλλά και οι νέοι – φρέσκοι έρωτες, από τον Ιούνιο και μετά, θα γίνουν δυνατές αγάπες. Η καλή εποχή, θα σας δώσει και πολλά στην εργασία και στα οικονομικά σας.
Τυχερή ημερομηνία: 23 Μάιου

Σκορπιός:

Είσαστε γενικά καχύποπτοι σαν ζώδιο. Το άτομο με το οποίο είσαστε μαζί, αυτό το χαρακτηριστικό σας, σας το βγάζει στο έπακρο. Ίσως και να κάποια στιγμή να πρέπει να σκεφτείτε, μήπως δεν είναι και το κατάλληλο ταίρι, για τις δικές σας προδιαγραφές. Τώρα που το σύμπαν θα είναι συγκεντρωμένο, πάνω στους επικοινωνιακούς Διδύμους, εσείς θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και επόμενες δράσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 17 Μαΐου

dream

Τοξότης:

Ξεχάστε όλα αυτά τα άσχημα, που είπατε αλλά και σκεφτήκατε για τον άνθρωπο σας. Ο Ήλιος έρχεται απέναντι σας και σας δίνει την δυνατότητα για να πάτε την σχέση σας, σε ένα άλλο καλύτερο και πιο συγκεκριμένο επίπεδο αγάπης. Όλα τα ζώδια της φωτιάς, μέσα στο Καλοκαίρι, θα αποφασίσουν, γύρω από δεσμεύσεις και γάμους. Ακόμη και οι εργένηδες θα έχουν τύχη πάνω σε καινούργιες γνωριμίες.
Τυχερή ημερομηνία: 23 Μαΐου

Αιγόκερως:

Είσαστε χαμένοι ανάμεσα σε σχέσεις ερωτικές αλλά και το παρελθόν. Μια εποχή που μέχρι να φύγει ο Μάιος, θα σας δώσει όλα αυτά που ζητάτε, για να μπορέσετε να αποφασίσετε τι και ποιον θέλετε …τελικά. Οι δεσμοί, που σας έχουν πληγώσει, οι λάθος συμπεριφορές αλλά και οι μετριότητες θα περάσουν πια, στο μόνιμο παρελθόν σας. Νέες και ευχάριστες επαφές – γνωριμίες, θα έχουν και οι ελεύθεροι του ζωδίου, που ίσως να είναι και λίγο το χρονικό διάστημα… για να βρουν το ταίρι τους.
Τυχερή ημερομηνία: 22 Μαΐου

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 18-20/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεύτερο 15μερο Μαΐου ΄22  Υδροχόος:

Σίγουρα η εποχή των γλυκύτατων Διδύμων, είναι ένα διάστημα, που σας ευνοεί, όπως και όλα τα ζώδια του Αέρα. Για τις κακιές γλώσσες… πιπέρι! Εκκρεμείς ερωτικές υποθέσεις, που σας προκαλούν νεύρα και άγχος, θα λήξουν άμεσα. Τα άτομα που σας αγαπούν πραγματικά θα σας το αποδείξουν, μέσα από δράσεις αγάπης. Μεγάλες και οι ανατροπές στα χωρισμένα ζευγάρια, που θα έρθουν και πάλι ο ένας μέσα στην αγκαλιά του άλλου.
Τυχερή ημερομηνία: 27 Μαΐου

Ιχθείς:

Με τον Ποσειδώνα, να σας δίνει τις ερχόμενες εβδομάδες, τις καλύτερες όψεις του εσείς, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Το άτομο της ερωτικής σας αρεσκείας, θα σας ξαναπλησιάσει και αυτήν την φορά, θα σας αποδώσεις σωστές απαντήσεις – αποκαλύψεις και προτάσεις, που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Μέσα στον νέο μήνα του Ιουνίου, οι αδέσμευτοι θα βρουν και το ταίρι τους, αλλά από τώρα ας συγκεντρωθούν στα οικονομικά τους.
Τυχερή ημερομηνία: 25 Μαΐου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia