Διπλό τετράγωνο του Ήλιου – Να επιδιώξουμε αυτό που βάζει φωτιά στις καρδιές μας

imerisies-28314-zvdia

Διπλό τετράγωνο του Ήλιου .

Διπλό τετράγωνο του Ήλιου : Πώς θα επηρεάσει την ερωτική μας ζωή, το διπλό τετράγωνο του Ήλιου, με τον Δία και τον Πλούτωνα, μέχρι τον Οκτώβριο του 2020

Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη μοίρα μας.

Θα καταλάβουμε πόσο λίγο έλεγχο έχουμε, όταν βιώσουμε το διπλό τετράγωνο του Ήλιου στις 13 Απριλίου. Αυτο θα ενσταλάξει σε κάθε ζώδιο την αυτοπεποίθηση, να μπορέσει να κάνει τις επιλογές του. Θα συνειδητοποιήσουμε επίσης, ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε κάτι, που είναι γραφτό να βιώσουμε.

zodia-taro-45

Στην αστρολογία, τετράγωνο είναι η απόσταση 90 μοιρών ενός πλανήτη από τον άλλον, δημιουργώντας αγχωτικές καταστάσεις, με επακόλουθο…. διαδοχικές ενέργειες. Αν και συχνά θεωρείται μια δύσκολη όψη, στην πραγματικότητα, είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της ζωής, επειδή τα τετράγωνα προκαλούν δράση….κι όχι απλά σκέψη.

Το πρώτο τετράγωνο που θ’ αντιμετωπίσουμε, είναι το τετράγωνο Ήλιου / Δία, που θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και την αίσθηση, πως δεν μπορεί να μας αγγίξει τίποτα. Μας φέρνει όμως, αντιμέτωπους με την ωμή πραγματικότητα, προειδοποιώντας μας να μην είμαστε αλαζόνες.

Την εποχή αυτής της διέλευσης, ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό και ο Δίας στον Αιγόκερω. Και οι δύο αυτές τοποθετήσεις, αφορούν τη συγκέντρωση της γήινης και της πύρινης ενέργειας, βοηθώντας μας να εδραιώσουμε τους εαυτούς μας, προχωρώντας ταυτόχρονα στη ζωή μας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 13-23/04 – Μιλούν για τις ”Αποκλεισμένες” Αγάπες

μελλοντολόγος

Διπλό τετράγωνο του Ήλιου .

Πρόκειται για μια διέλευση, που συμβαίνει κανονικά δύο φορές το χρόνο…. κι αυτή η χρονιά, δε διαφέρει. Το τελευταίο τετράγωνο, συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2019 και το επόμενο δεν θα ξανασυμβεί μέχρι τον Οκτώβριο αυτής της χρονιάς.

Ενώ αυτή η διέλευση θα διαρκέσει τρεις ημέρες και θα μας επιτρέψει να νιώσουμε τη μέγιστη ενέργεια της. Πρέπει επίσης να έχουμε επίγνωση ότι ξεκινάει, όταν μας ζητηθεί να συνεργαστούμε μαζί της, για τους επόμενους έξι μήνες.

Προκειμένου να προετοιμαστούμε καλύτερα, μπορούμε να αναλογιστούμε, τι συνέβαινε στη ζωή μας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με την εξωτερίκευση του εαυτού μας και του «εγώ» μας, καθώς σχετίζεται με τις δυνατότητες και την αφθονία, που αισθανόμαστε στη ζωή μας. Θα μπορούσε να αναφέρεται συγκεκριμένα στις επιλογές που είχαμε κάνει σχετικά με την πορεία της ζωής μας! Ακόμη… και σ’ αυτό που πιστεύαμε ότι αξίζαμε εκείνη τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αλλά το θέμα με τη ζωή, είναι ότι συνεχίζει παρά τις αποφάσεις μας. Συνεχίζει να προχωράει! Κι αυτό σημαίνει, ότι μπορούμε να πούμε όλα όσα θέλουμε… και να κάνουμε ό, τι θέλουμε!

Όμως αν κάτι προορίζεται για εμάς και αν η ψυχή μας πρέπει ν’ ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, δεν έχει σημασία πόσες φορές θα το αποφύγουμε. Γιατί τελικά, θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με αυτό. Ο μόνος αποφασιστικός παράγοντας, είναι αν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό!

Η θέση του Ήλιου στον Κριό θα είναι χρήσιμη, γιατί θα νιώσουμε πιο δυνατοί και σίγουροι, καθώς θα προχωράμε προς αυτή την άφθονη μοίρα, που ο Δίας φέρνει στο τραπέζι.

zwdia-tarw-zodia-19

Διπλό τετράγωνο του Ήλιου .

Όμως, μέσα στην έξαψή μας, πως είμαστε έτοιμοι και άξιοι, πρέπει να έχουμε επίγνωση ότι εξακολουθούμε να έχουμε το χρόνο να κάνουμε επιλογές που ευθυγραμμίζονται με τον ανώτερο εαυτό μας. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι και έτοιμοι, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε ταπεινοί και ευγνώμονες! όχι μόνο για τη κατεύθυνση της ζωή μας, αλλά και για τις εμπειρίες που μας έφεραν εδώ.

Αυτή η νοοτροπία είναι απαραίτητη, καθώς βιώνουμε το τετράγωνο Ήλιου /Πλούτωνα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Πλούτωνας είναι ο άρχοντας του κάτω κόσμου και ο φύλακας των μυστικών! κι είναι πιθανό, το σκοτάδι μας να μπει στον πειρασμό, να βγει και να παίξει. Κι αυτή η διέλευση, συμβαίνει συνήθως δύο φορές το χρόνο! Η τελευταία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 και η επόμενη θα πραγματοποιηθεί, τον Οκτώβριο της τρέχουσας χρονιάς.

Ενώ αυτοί οι δύο πλανήτες θα είναι σε ευθυγράμμιση ο ένας με τον άλλον για δύο ημέρες, αυτό αντιπροσωπεύει επίσης ένα θέμα που πρέπει να έχουμε κατά νου, καθώς προχωράμε στη ζωή μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Διπλο τετράγωνο του Ήλιου .

Και πάλι, ο Ήλιος εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται πολλές από αυτές τις πύρινες δυνάμεις του Κριού – αποφασιστικότητα, πάθος, έξαψη και φιλοδοξία – που σημαίνει ότι θα νιώσουμε την επιθυμία να πάμε δυνατά, όπου νιώθουμε πως μπορούμε. Για να επιδιώξουμε αυτό που βάζει φωτιά στις καρδιές μας και να σιγουρευτούμε ότι δεν καθόμαστε στο περιθώριο της ζωής.

Για όλους όσους είναι κοινωνικά αποστασιοποιημένοι, αυτό μπορεί ή να οδηγήσει σε μεγάλη ικανοποίηση – αν είστε σε θέση να ενεργήσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας- ή σε τεράστια απογοήτευση – αν μέσα σε αυτές τις αναλαμπές αυτοπεποίθησης και σαφήνειας, νιώσετε περιορισμένοι.

Ακόμα κι αν είναι τελευταίο…. πρέπει να καταλάβουμε το ρόλο που παίζει ο Πλούτωνας μέσα σε όλα αυτά: αισθανόμαστε αυτό που νιώθουμε για έναν λόγο, ακόμα κι αν είναι άβολα. Συνεπώς μας ζητείται να καταλάβουμε, όχι μόνο γιατί προσπαθούμε ενδεχομένως να καταπνίξουμε τις επιθυμίες μας και να ελέγξουμε τη μοίρα μας, αλλά και να δούμε από πού προέρχονται αυτά τα αισθήματα απογοήτευσης.

taro-zodia-76

Διπλό τετράγωνο του Ήλιου .

Αισθανόμαστε ότι ελέγχουμε ή βιώνουμε έλλειψη ελευθερίας? Είναι τελικά μια αίσθηση πως ενώ είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε, αγωνιζόμαστε με ένα εμπόδιο που δεν μπορούμε να παρακάμψουμε?

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξουμε αυτή τη στιγμή, είναι ότι όλα όσα νιώθουμε προσπαθούν να μας πουν κάτι.

Είτε μας βοηθάει και μας καθοδηγεί προς την κατεύθυνση της ψυχής μας είτε μας σώζει από ένα άλλο επώδυνο μάθημα…. μας ζητάει να κοιτάξουμε στο παρελθόν και να εξερευνήσουμε, τι δεν είναι πάντοτε ορατό ή τι κρύβεται συνήθως, κάτω από την επιφάνεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Διπλό τετράγωνο του Ήλιου .

Αλλά τα διπλά τετράγωνα του Ήλιου, μας υπενθυμίζουν επίσης ότι δεν μπορούμε να περπατήσουμε το μονοπάτι της τύχης μας και να συνεχίσουμε να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά του σκοταδιού μέσα μας, όπως την έλλειψη ακεραιότητας ή ελέγχου, που είναι ακριβώς ο φόβος μας.

Μόλις μπορέσουμε να εμπιστευθούμε την αφθονία της μοίρας μας (Δίας), ακόμα κι αν εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την εμπιστοσύνη και την αποδοχή ότι είμαστε άξιοι αναγνωρίζοντας τους φόβους μας (Πλούτωνας) αλλά μη ενεργώντας σύμφωνα μ’ αυτούς. τότε μόνο θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την ένταση και την ορμητικότητα από τον Κριό, για να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε.

Επειδή ενώ προσπαθήσαμε να ελέγξουμε την τύχη μας, η πραγματικότητα είναι ότι ο φόβος μας, μας εμπόδιζε για να έχουμε αυτό που θέλουμε, αλλά και να αμφισβητούμε αν το αξίζαμε ή όχι. Αφήνοντας λοιπόν πίσω μας τον φόβο, δημιουργούμε χώρο, για να δεχτούμε τη μοίρα μας!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 13-23/04 – Μιλούν για τις ”Αποκλεισμένες” Αγάπες

zodia-astra-tarot