Δραστηριότητες αποκατάστασης σχέσεων 13-19/02

evdomadiaies-5-11-5

Δραστηριότητες αποκατάστασης σχέσεων 13-19/02 .

Δραστηριότητες αποκατάστασης : Το φεγγάρι ταξιδεύει στον Τοξότη αυτή την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου κάνοντάς σας τον αγαπημένο στόχο του Έρωτα.

Το ερώτημα είναι, είστε διατεθειμένοι να δεχτείτε τα βέλη του;

Το φεγγάρι στον περιπετειώδη Τοξότη – το ζώδιο του παγκόσμιου νομάδα – είναι σίγουρο ότι θα δώσει στην ημέρα μία αντισυμβατική διάθεση και προειδοποιεί παράλληλα πως δεν θα κυριαρχήσει ο  ρομαντισμός και τα βαθιά συναισθήματα.

zodia-taro-45

Αυτή την ημέρα δεν βοηθάει πολύ το γεγονός ότι η Σελήνη τριγωνίζει τον φιλελεύθερο Δία στον αυτόνομο Κριό . Αυτή η φλογερή, φυσική ενέργεια ευνοεί τα έντονα πάθη και τη σεξουαλικότητα.. κι όχι τόσο τις ψυχικές και πνευματικές συνδέσεις.

Οι ουρανοί της Τρίτης δημιουργούν ένα περιβάλλον χαράς και διασκέδασης… κι όχι έντονων συναισθημάτων ή δακρύβρεχτων συζητήσεων . Aν έχετε χρόνο και χρήματα για να ταξιδέψετε, μια γρήγορη ρομαντική απόδραση θα μπορούσε να είναι υπέροχη κάτω από αυτές τις ακτίνες του φεγγαριού. Μην φοβάστε όμως, γιατί μπορείτε ακόμα να γίνετε συναισθηματικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δραστηριότητες αποκατάστασης σχέσεων 13-19/02 .

Την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, δύο από τους πιο ονειροπόλους συμπρωταγωνιστές του ηλιακού συστήματος.. η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, ενώνονται στους ποιητικούς Ιχθύες. Αυτή η κοσμική σύνδεση έρχεται μόνο μία φορά το χρόνο, ανοίγοντας τις καρδιές μας στην αγάπη. Σκεφτείτε το σαν ένα μπόνους για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου αναβλύζουν ασαφή συναισθήματα .

Αυτό θα αντισταθμίσει την ελαφριά συμπεριφορά της σελήνης του Τοξότη. Αυτή η όψη της Τετάρτης φέρνει μια παραμυθένια ποιότητα σε όλες τις ρομαντικές αλληλεπιδράσεις… γι’ αυτό νιώστε ελεύθεροι να ανεβάσετε την ένταση. Αν και είναι εύκολο να παρασυρθείτε στην έκσταση του Έρωτα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ταυτότητά σας, την αγνότητα και την ευγένειά σας.

Διαβαστε επισης : 14/02 Αγ. Βαλεντίνου και στους δύο τρίτος δεν χωρεί!

μελλοντολόγος

Ο κίνδυνος αυτής της ενέργειας που τροφοδοτείται από τη φαντασία, είναι ότι μπορεί να σας εμπλέξει σε μια κατάσταση που δεν θέλετε. Δεδομένου ότι οι Ιχθύες είναι το ζώδιο της συγχώρεσης, αυτός ο ”ενωτικός” συνδυασμός, υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες αποκατάστασης σχέσεων. Αν είστε εσείς που τείνετε «τον κλάδο ελαίας» γιατί να μην γλυκάνετε τη συμφωνία με ένα μπουκέτο λουλούδια;

Η ένωση της Πέμπτης μεταξύ του αισιόδοξου Ήλιου και του απαισιόδοξου Κρόνου θα μπορούσε να σας επαναφέρει γρήγορα στην σκληρή πραγματικότητα. Κι αν είναι καλή για κάτι, αυτή η διέλευση που συμβαίνει μια φορά το χρόνο, είναι που θα σας βοηθήσει να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά. Και με τους δύο πλανήτες στον Υδροχόο, προκύπτουν λογικές λύσεις, που μπορούν να απλουστεύσουν συνεχιζόμενα προβλήματα.

taro-provlepseis-01

Δραστηριότητες αποκατάστασης σχέσεων 13-19/02 .

Όμως, καθώς ο υπεύθυνος Κρόνος ρίχνει μια σκιά πάνω από τον Ήλιο, οι ζωηρές ελπίδες και τα αισιόδοξα σχέδιά σας, μπορεί να τύχουν ενός σκληρού ελέγχου πραγματικότητας. Προσοχή στις βαριές διαθέσεις κάτω από αυτήν την ετήσια «ημέρα κατάθλιψης». Αντί να αποθαρρυνθείτε, δημιουργείστε ένα σταθερό σχέδιο. Αν χάσετε την προοπτική σας, θυμηθείτε ότι αυτή η βαριά ενέργεια, αύριο θα περάσει.

Δουλεύετε με επιμέλεια; Οι προσπάθειές σας θα προσελκύσουν επιτέλους το σεβασμό . Δώστε τα εύσημα εκεί που πρέπει και στη συνέχεια, δεχτείτε τα εύσημα με χάρη. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος επιπλέει στην ειδυλλιακή τροχιά των Ιχθύων, υπηρετώντας τη γοητεία και την ενσυναίσθηση. Η φαντασία κυριαρχεί για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες – μια αναζωογονητική αλλαγή μετά την τρομερή εποχή του Υδροχόου.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

chartomantia-098

Δραστηριοτητες αποκατάστασης σχέσεων 13-19/02 .

Ξεχάστε τους αλγόριθμους και την κοινωνική θεωρία και διαβάστε βιβλία για τους τρόπους δημιουργίας στενότερων σχέσεων. Με την έκτη αίσθηση του καθενός ενεργοποιημένη κατά τη διάρκεια αυτής της αιθέριας εποχής του χρόνου, οι προαισθήσεις σας θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά βοηθητικές. Καλλιεργήστε την πνευματική σας πλευρά και εξερευνήστε μια καλλιτεχνική λεωφόρο όπως μουσική, ζωγραφική ή χορό. Αυτό το αδέσμευτο δημιουργικό κύμα θα σας προσφέρει έμπνευση.

Η συμπόνια είναι στην ημερήσια διάταξη κατά τη διάρκεια αυτού του ηλιακού κύκλου που διαλύει τα όρια.. όμως το ίδιο συμβαίνει και με την ανθυγιεινή εξάρτηση και τη θυσία. Αν και είναι υπέροχο να εστιάσετε στις δυνατότητες των ανθρώπων, θα μπορούσατε να ερωτευτείτε μια φανταστική εκδοχή τους. Αν ανεβάσετε κάποιον πολύ ψηλά σε ένα βάθρο μπορεί να χάσετε τα προειδοποιητικά σήματα. Κρατήστε τα πόδια σας γερά στη γη… ακόμα κι αν το κεφάλι σας είναι στα σύννεφα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία