Είναι αληθινό και διαρκεί 10-11/12 Σαββατοκύριακο

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

Είναι αληθινό και διαρκεί 10-11/12 Σαββατοκύριακο .

Είναι αληθινό : Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος στον Τοξότη, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Τετραγωνίζει επίσης τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Μετά από μια σημαντική αναταραχή εξαιτίας της πανσελήνου στους Διδύμους την Τετάρτη, η ομίχλη Άρη-Ποσειδώνα υποχωρεί μόνο… για να «καταβροχθίσει» τη θέληση. Όμως ο Κρόνος προσφέρει υποστήριξη, δυναμισμό και φως, για να προχωρήσει η ιστορία.

Παρασκευή βράδυ, η ισχυρή Σελήνη στον Καρκίνο τετραγωνίζει τον Χείρωνα! Και η Αφροδίτη μετακινείται από τον Τοξότη, για να ενωθεί με τον Ερμή στον Αιγόκερω.

zodia-taro-45

Η Σελήνη, ο Χείρωνας, η Αφροδίτη και ο Ερμής, βρίσκονται σε θεμελιώδη ζώδια, που μας προκαλούν να δημιουργήσουμε νέα πρότυπα. Μας προκαλούν να εργαστούμε εντατικά και να αντιμετωπίσουμε ένα νέο μονοπάτι. Γυρίσαμε γρήγορα από μια φλογερή πολυαστρία στον Τοξότη.. σε μια γήινη στον Αιγόκερω!

Όμως ο Ήλιος στον Τοξότη, είναι μια δυνατή οπισθοφυλακή. Η συλλογική βούληση θα συνεχίσει και θα πετύχει! Η Αφροδίτη και ο Ερμής κατευθύνονται για ένα εξάγωνο με τον αστεροειδή Εστία. Δώστε προσοχή σε ό,τι έχει σημασία – σε ό,τι αξίζει. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορούμε να ανακαλύψουμε τις θεμελιώδεις ανάγκες μας και να έχουμε ισχυρότερες αποδόσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Είναι αληθινό και διαρκεί 10-11/12 Σαββατοκύριακο .

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εργάζεται για την αγάπη και τα χρήματα. Μπορεί αυτό να μας φαίνεται λυπηρό.. αλλά δεν είναι έτσι! Είναι αληθινό και διαρκεί. Όλοι εργαζόμαστε σκληρά για να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε. Αυτή η επιρροή στοχεύει στο να κάνουμε όλοι το σωστό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβουμε τι είναι αυτό… και να εργαστούμε εντατικά.

Σάββατο βράδυ, το εξάγωνο Ερμή/Εστίας τελειοποιείται. Η Σελήνη στον Καρκίνο σχηματίζει yod μέσω της όψης χιαστί Κρόνου/ Ήλιου… και στη συνέχεια τριγωνίζει τον Ποσειδώνα. Ο έλεγχος είναι καλός όταν τον χρησιμοποιείτε στον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη διάθεση, πάρτε τον έλεγχο και ξεκινήστε με επιτυχία. Αναζητήστε τις ενδείξεις μέσα από την πνευματική σας ανάπτυξη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 11-21/12 – Δεύτερο 10ήμερο Δεκέμβριος 2022 .

tarw-taro-xartomanteia

Είναι αληθινο και διαρκεί 10-11/12 Σαββατοκύριακο .

Μην τα παρατάτε με την πρώτη δυσκολία! Επιμείνετε. Οι συμπεριφορές αλλάζουν σιγά σιγά, αλλά οι λόγοι φιλτράρουν την αποφασιστικότητα. Δεν είναι μια επίπονη συνειδητοποίηση, είναι μια αναλαμπή διορατικότητας!

Την Κυριακή η Σελήνη του Καρκίνου έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τριγωνίζει τον Ποσειδώνα μέχρι το μεσημέρι. Ξεκινάτε κάτι; Ενώ μπορεί να υπάρξει εναντίωση, ίσως είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, για να προσπαθήσετε σκληρά και να δημιουργήσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/12 Υπόγειες σκέψεις – κρυφά πλεονεκτήματα – ανολοκλήρωτος Έρωτας

zwdia-zodia-astrologia-65

Είναι αληθινό και διαρκεί 10-11/12 Σαββατοκύριακο .

Δημιουργικοί χυμοί ρέουν όλη την ημέρα. Το απόγευμα η Σελήνη μεταβαίνει στον ηλιόλουστο Λέοντα. Κάνει όψη χιαστί με την Αφροδίτη και συνεχίζει την ίδια όψη με τον Ερμή. Η διάθεση συντονίζεται τέλεια, με τη θέληση που έχει ο Ήλιος στον Τοξότη, να τρέχει και να ανακαλύπτει.

Σίγουρα χρειάζεται κάποια προσπάθεια και κάποια πρόθεση, αλλά πάρτε το προσωπικά! Είναι διασκεδαστικό να αποκτάτε καινούργιες δεξιότητες.. και να μετατρέπετε αυτό που μάθατε μέσα από την αλλαγή πορείας σας, σε μια στάση που δίνει έμφαση στις θετικές πτυχές της ζωής!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA